Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Nice Mobile
one of the best samsung mobiles this year with great design and easy to use features, I recommend this mobile!
Makkelijke telefoon.
goede telefoon, werkt prima. goede service gekregen bij het aankopen van de telefoon. Nu nog mooier als ik die VR heb gekregen.
zoals je kan verwachten
altijd het toptoestel van samsung gehad en nog nooit teleurgesteld geweest. Stevige telefoon die ook lekker in de hand ligt, formaat is ook precies groot genoeg om goed te kunnen lezen en met 1 hand te bedienen. Snelheid is ook merkbaar hoger dan bij andere toestellen
mooi toestel
ik ben zeer tevreden over het toestel heb altijd samsung. ik raad iedereen deze telefoon aan mooi geheugen mooie foto`s gewoon een mooi toestel om in het bezit te hebben
Een goede keuze
Na een tijdje prepaid te hebben gebeld met een oude samsung duo is dit wel het summum. Vooral de VRGear waar ik me voonamelijk mee bezig ga houden.
Goede toestel
Het is een fijne toestel voor in je handen te houden, Je kan er alles mee doen wat je kan bedenken. Ik heb tot heden geen last gehad van problemen met mijn toestel. Toetsenbord is niet te groot en te klein. Kortom een middelmate toetsenbord erg fijn. Batterij gaat lang mee (Ong 2 dagen). Je moet wel steeds je applicaties afsluiten voor lange gebruik. Het toestel zelf is fijn me gebruik. Mooie camera en fotos maken/bekijken. Spelletjes spelen is ook geen probleem.
Kortom ALLES IS TOP AAN DIT TOESTEL!
Geweldig toestel
Mijn beste toestel ooit. Zelfde telefoon gekocht als mijn vrouw. Zij heeft het toestel een maand of 2 in gebruik en het is super. Mijn nieuwe telefoon moest dezelfde worden. Super tevreden. Geweldige camera en alle Aps zijn erg snel.
Prima telefoon
Mooie Telefoon. zeer licht en sterk
Android is een prima OS met veel mogelijkheden.
Geluid is mooi en helder. Natuurlijk ook afhankelijk van de hoofdtelefoon die je besteld.
De hoofdtelefoon die erbij geleverd is is prima
Prima telefoon
Prima telefoon. Snel, degelijk, waterdicht. Uitstekend scherm. Batterij gaat lekker lang mee. Goedkoper dan de dure apples
Mooie telefoon
Ik ben erg tevreden over de telefoon zijn mogelijkheden en het design ook de snelheid en de camera zijn super.
Galaxy S7 voldoet zeker aan verwachting
Het geluid van de telefoon is op vol volume netjes hoorbaar.foto's maakt ie duidelijk en met een gemak aan gebruik.vooral het overzetten van je bestanden dmv de usb connetor erg handig.scherm mooi en duidelijk .kortom een gebruiksvriendelijke telefoon met een veel tal aan functies. erg tevreden
Overgestapt van iPhone 6s+ naar deze Samsung s7
iPhone echt mooier en makkelijker in gebruik en degelijker terwijl deze fijnere formaat heeft in de hand en de foto's wat warmere uitstraling heeft vind ik zelf prettiger.
Prachtige Telefoon
Ik vind het een prachtige, gebruiksvriendelijke en complete smartphone.
Geluid is prima, Prachtig beeld, en interface is toegankelijk. Batterij laadt snel op en gaat lang mee
Super mooi
ben Samsung fan . Vorige was een S5mini en en deze is weer een stap vooruit. Zilvere variant ziet er prachtig uit en ligt lekker in de hand. Kleuren op het scherm zijn echt heel mooi!
is een goede keuze
dit mobiel is perfect en elegant en makkelijk te gebruiken ben tevreden er over zeker beter dan een iphone heb altijd all een samsung gehad !!
Super gave telefoon
Ik heb nog nooit zo'n pracht ding in mijn handen gehad. De structuur van de telefoon past perfect in mijn hand. De kwaliteit van de foto's en video's zijn gewoon onbegrijpbaar prachtig en de telefoon snelheid zelf is geweldig.
Galaxy S7 Fantastic
Ik vind deze telefoon erg goed en heeft zeer veel mogelijkheden die je anno 2016 wilt hebben in een telefoon met een zeer goede Prijs/kwaliteit verhouding.
**SUPER-TELEFOON**
ik heb hem nu een week en bevalt me heel goed.!!!
makkelijk in gebruik en heel helder diplay.
batterij gaat heel lang mee.
Super telefoon
Erg blij met de telefoon en abonnement.
Lekker in de hand,, super mooi beeld en foto's erg scherp.
Ik ben happy!
Wat een topper!
snel, mooi, makkelijk, mooie foto/video, super mooi scherm, lange batterijduur, slimme overzet funcie ouwe mobiel
Uitstekende telefoon
binnen een paar tellen zeer vertrouwd en bijzonder makkelijk je instellingen van je oude telefoon over te zetten naar de S7.
beste smartphone ooit
Ik wilde heel graag deze telefoon samsung S7 heb nog geen seconde spijt gehad echt een top product. Lekker snel makkelijk te bedienen, laad snel op.
top toestel
fijn toestel. ligt fijn in de hand en daarbij maakt hij goede foto's batterij gaat wel wat snel leeg. maar misschien trekt dit nog bij
Supertoestel
Dit apparaat is echt geweldig. Zoals Samsung zegt: Retink what a phone can do. Je kan er zoveel dingen mee doen, het is een handige, snelle smartphone met veel mogelijkheden. Spijt van aankoop heb ik zeker niet.
Ook de camera is super helder.
Uitstekende Telefoon
Vorige week weer mijn abonnement verlengt en nieuw toestel gekozen.
Nu mijn 4e Samsung toestel met de degelijkheid en gebruikersgemak die we van Samsung gewend zijn.
De S7 is weer verbeterd tov zijn voorgangers.
Kortom weer een goede keus.