Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones
Super Tevreden
Ik ben een trouwe Samsung gebruiker. S7 bevalt mij uitstekend. Beeldscherm is mooi helder en je kan er prachtige foto's mee maken. Gebruiksgemak is gelukkig vertrouwd.
mooie snelle telefoon
goede telefoon en lekker snel mooie fotos lekker scherp beeld snelle opstart beeld kwaliteit films is super ook
nieuwe gebruiker s7
Hiervoor de S5 gehad, en ten opzichte van de S5 veel verbeterd. de telefoon ziet er strak uit, zeer goede scherm en camera kwaliteit.Je kan zelf kiezen of je een makkelijkere gebruikswijze wilt toepassen, of de normale android gebruikswijze. Voor iedereen dus makkelijk in gebruik. Voor de rest alle irritante applicaties weggelaten. En deze kan ook daadwerkelijk tegen water. Mijn S5 ging gek doen als het regende, maar de S7 daarin tegen blijft perfect werken in de regen. Super telefoon, en helemaal blij mee.
Samsung Galaxy S7
De telefoon is licht gewicht en mooi van formaat. Hij is in tegenstelling tot de S5 snel in het herkennen van vingerafdrukontgrendeling en waterdicht zonder "klepje" aan de onderzijde.
Gewoon de beste telefoon van dit moment
Samsung heeft het weer voor elkaar gekregen. Een fantastische High-end telefoon die naar mijn mening op alle vlakken wint van andere merken. S7 Edge is fancy maar voegt voor mij weinig toe vandaar de keus voor de gewone S7. Nouja... gewoon.
Heel fijn dat Samsung bij deze telefoon heeft gefocust om de batterijduur te verbeteren. Dat is namelijk de reden dat ik de S6 heb laten liggen.
Een robuuste telefoon waarmee je waar krijgt voor je geld. Goed geluid, fraai design, ligt fijn in de hand, veel power, accu gaat lang mee etc.
Goed en degelijk
Mooi vormgegeven en makkelijk in het gebruik, gegevens van het oude toestel in een mum van tijd overgezet en een nog betere camara
Review Samsung Galaxy S7
Mooi vormgegeven, had qua afmetingen iets kleiner gemogen, helaas geen IR meer, na kleine val op punt helaas al barstje in het scherm.
Super toestel
De S7 is supersnel en maakt prachtige foto's. Beveiliging met je vingerafdruk werkt perfect! Hiervoor was ik in het bezit van een galaxy S3 maar er is erg veel vooruitgang geboekt. Het is een echte aanrader.
review s7 super
gebruik al jaren Samsung is een super merk en word alleen maar beter en beter. vind het makkelijk hoe de data allemaal word over gezet je bent geen uren meer bezig om alles in te stellen. kabel der in hoppa zou staat alles binnen enkele minuten op je nieuwe telefoon. camera heeft super mooi beeld maak goede foto's
degelijk en stabiel
Prima telefoon. doet wat hij moet doen. Camera is ook top in het donker :) hartslagmeter en zuurstofmeter werkt nog niet echt goed. maar wel leuk dat samsung health ermee bezig is. mag wel meer over gesproken worden.
Samsung S7 (oud toestel Samsung S5)
Het geluid valt tegen tegenover de S5, de snelheid en helderheid vallen direct op. De batterij gaat langer mee (meestal als ze nieuw zijn..) Met het spelen van spellen zoals Star Wars Galaxy of heroes merk je de power van dit nieuwe vlaggenschip van Samsung. De prijs liegt er niet om, 649 voor een europees model. (goedkoper? check dan of je wel een europees model hebt, anders krijg je ook geen gratis VR). Lekker tv kijken in bad kan nu wel, de S7 zou een half uur onder water moeten kunnen. (ik durf dit echter niet te testen..)
Hele goede telefoon!
Ik ben heel blij met deze telefoon. Goed in gebruik, snel, en zeer fijn dat deze onderwater gebruikt kan worden.
zeer tevereden
toestel ziet er mooi uit, is functioneel en snel, overzichtelijk en makkelijk in gebruik, vol geluid, scherpe camera
Good quality product
It's a good quality product and does everything it should do. The camera is great, nice design. Great upgrade from my Samsung S4 that still worked fine, but needed more room for apps. I expect to last long with this mobile.
Perfecte telefoon
Deze telefoon is heel mooi om te zien, snel en veelzijdig. Een echte aanrader als je grote eisen stelt aan je persoonlijke assistent.
Van Sony naar Samsung
De samsung galaxy s7 bevalt mij prima na 4 jarig gebruik van een sony. De sony heeft beter geluid maar de samsung doet zeker niet onder met de rest.
Super Toestel
Geweldige kwaliteit - 4K fotos en videos, erg veel mogelijkheden - multi-tasken etc, goede beveiliging - vingerafdruk schermvergrendeling, mooi apparaat.
De perfecte smartphone
Ik ben nu sinds een week in het bezit van de Galaxy S7 en ben er zeer tevreden over. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles op het apparaat werkt perfect. Zeker een aanrader voor iemand die snel wil kunnen multitasken
Samsung S7 gold
Fijne telefoon, strak model. Goede accu. Voorzien van een Otterbox cover met een glasprotectie ziet het er nog altijd netjes uit.
Samsung S7
Ik ben helemaal tevreden met telefoon. Ook ben ik tevreden met het geluid, beeld en vorm van de telefoon.
Galaxy S7 - Black Onyx
Practige telefoon om naar de kijken en te gebruiken. Scherm komt goed tot leven met zijn QHD Amoled technologie. Het beste van het toestel is dan nog wel de camera, die zowel overdag als in de avond geweldige foto's maakt.
Zeer blij met mijn aankoop!
GE-WEL-DIG!!!!
ik ben hartstikke blij met mijn mooie galaxy s7 hij ligt heerlijk in de hand en heeft enorm veel functies
een echte aanrader!
Mooie handzame en snelle telefoon
Gisteren de Galaxy S7 gehaald omdat ik mijn abo kon gaan verlengen. Komende vanaf een S5 is het een enorme vooruitgang. De telefoon is ongeveer hetzelfde formaat maar stukken sneller. sAMOLED scherm heeft mooie natuurlijke kleuren en is ook in de zon goed leesbaar.
overall 8 and it a good product
Just started using it and already feeling great about some of the functions .
body structure is just like I wanted with the slim and wide screen view.
The sound effect sound so good I can't imagine listening to any other sound via phone and the clarity of the picture is a win win situation.
Super fijne telefoon!
Mooie telefoon en gebruiksvriendelijk. Maakt erg mooie, heldere foto's.
Ik heb al jarenlang een Samsung en ben zeer tevreden.