Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G

Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones

Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 609 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S7 / 32 GB / Titanium Zilver / 4G op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Petra05-01-2017
5.0

Ontmoedigend

5.0
Waarom niet meteen de actie in de winkel van aankoop afronden en de Gear VR meteen meenemen? dit lijkt een ontmoedigingsbeleid. Ik kan dit product niet aanbevelen aangezien ik de Gear VR pas 5 of 6 weken na aanvraag binnenkrijg. (Eventueel)....
Jan Peter04-01-2017

Compleet toestel

Erg mooi toestel, met alles er op en er aan. Lange accu duur en mooie foto's. Makkelijke bediening en mooie vormgeving
Kim04-01-2017

Geweldige foto's

Ik heb de s7 gekozen vanwege de foto's en ze zijn echt prachtig. Het toestel went snel en ligt lekker in de hand. Vingerafdruk werkt probleemloos. Accu kan ik nog niet echt over oordelen, maar lijkt prima in orde. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Foto's
  • Makkelijk in gebruik
  • Vingerafdruk
Frans02-01-2017

Telefoon om mee voor de dag te komen

Makkelijk in gebruik. Licht van gewicht. Juiste grootte. Helder scherm. Gold Platinum is mooie kleur. Instellen gaat soepel en snel. Overdracht van informatie van oude telefoon is het makkelijkst via een micro SD kaart.
Pluspunten
  • Helder beelscherm
  • Helder geluid
Minpunten
  • Overdracht gegevens oude gsm niet soepel met kabel
omslachtig t.o.v. iphone02-01-2017

Wennen

Mijn eerste smartphone maar mijn vrouw heeft een iphone 4 en we hebben een ipad. Nu dus een android apparaat wat wel omslachtig werkt. Omdat het toestel standaard op een instelling stond die de boel zou moeten vereenvoudigen voor dummies bleven er belangrijke keuzemogelijkheden achterwege. Zodoende kostte het veel moeite om de email adressen toe te voegen. Eindelijk wel gelukt met hulp van anderen. Verder mooi scherm. Ik heb hem in een Otterbox Defender hoes zitten, zodat ik als hovenier hem gewoon tijdens mijn werk kan gebruiken. Batterij gaat lang genoeg mee als je niet de hele dag zit te spelen/werken op het toestel.
Pluspunten
  • beeldscherm
  • foto's
  • formaat
Minpunten
  • kleine cijfers voor inloggen met pincode
  • kleine symbolen als toestel in standby modus staat
  • noodoproep button te dicht bij cijfers
ana02-01-2017

Slank en mooi

gemakkelijk vast te houden met een groot scherm en de camera is goed. het product merk heeft een goede reputatie. het heeft een goede spreker en de geluidskwaliteit is goed.
John Reith01-01-2017

De S7 gekozen, omdat volgens verkoper de accu langer meegaat

Vorige was ook een Samsung. Hier was ik tevreden mee, alleen werd de accu minder. Mijn vrouw heeft de S7 Edge en die is er ook zeer tevreden mee. Ik heb zelf de S7 gekozen. Heb deze net, dus ik hoop dat ik er net zo veel plezier mee ga hebben als met mijn Galaxy alpha
Edin30-12-2016

Mooie vormgeving, duidelijke weergave

Goede prijs kwaliteit verhouding, is een wat zwaardere telefoon, vind ik wel prettig ligt goed in de hand. Heel gebruiksvriendelijk. mooie vormgeving en kleur (ik heb voor zilver gekozen). Prima opslag capaciteit en snelheid.
Pluspunten
  • prijs
  • design
Minpunten
  • gewicht
  • geluid
Ramon30-12-2016

Duidelijke installatie

Meteen uit de verpakking doet het toestel wat je er van verwacht, na een kwartiertje bestanden en apps overzetten werkt alles perfect
  • Makkelijk te installeren
Wouter30-12-2016

Geweldige technische mogelijkheden!

Geweldige technische mogelijkheden. Mooi scherm, robuust toestel. Camera waarmee je fantastische foto's kunt maken.
J. Eroen29-12-2016

Erg snel

Goed toestel. Net als zijn voorgangers. Prima service weer van Samsung. Vooral erg benieuwd naar de Gear VR.
I.J. Schippers29-12-2016

fijn toestel met een mooi scherm en lang accuduur

Heb het toestel nu een week hij bevalt mij tot nu toe erg goed, heb nog niet alles ontdekt wat het toestel kan maar ben zeer tevreden. Hij is lekker snel licht van gewicht en accu gaat erg lang mee zelfs als je er spelletjes op speelt. Kan dit toestel zeker aanraden. Enige nadeel is het schermoverlay komt steeds in beeld waardoor je apps geen machtiging kan geven, is makkelijk op te lossen door ze te machtigen via de veilige modes.
Pluspunten
  • lange accuduur
  • kan sd kaart in
  • selfies maken zefs in het donker
Minpunten
  • sremoverlay komt steeds in beeld bij nieuwe apps
P. Age29-12-2016

Uitstekende Telefoon

Veelzijdig toestel. Grotere accu dus gaat langer mee. Ligt prettig in de hand. Advies ga er niet mee duiken.
Pluspunten
  • Lens
  • Opslag
  • Batterijduur
Sheila28-12-2016

Super goede camera

Mijn motivatie om dit product te kopen is de super camera die erop zit met geen enkel probleem maak je een mooie foto en video. Ben er helemaal blij mee! Ook is die erg snel en veel geheugen echt prachtig. Vind de kleur en model ook erg mooi. Niet te groot kan goed in je broekzak. Beeld is ook mooi en geluid ook goed
Pluspunten
  • Camera
  • Grote beeldscherm
  • Snelheid
  • Geheugen
  • Merk Samsung
PM28-12-2016

flagship

Mooi product. Voor mij persoonlijk is dit wel de maximale scherm grootte. De specificaties zijn geweldig en omdat hij al langer op de markt is, was de prijs zeer acceptabel.
Gerrit28-12-2016

geweldig compleet toestel

Handig in gebruik met enorm veel toepassingen. Camera subliem van kwaliteit en handig in gebruik. Mijn eerste mobiel met alles er op en aan.
patricia28-12-2016

mooie telefoon

Mooie telefoon, met goede accu prestaties. Ben na jaren overgestapt van windows telefoon naar android. ziet er allemaal goed uit
Rikk28-12-2016

Prettig toestel

Ik ben vertrouwd met de Samsung Galaxy series en hun betrouwbare en intuitieve software van android. werkt prima. ook de accu gaat lekker lang mee (enkele dagen, als ik geen onnodige apps heb draaien) veder werkt het menu en het inrichten van je telefoon ook prettig, alles spreekt voor zich.
Pluspunten
  • lekker scherm
  • goede accuduur
Student27-12-2016

Werkt perfect

De telefoon is voor mij een vooruitgang. Waar mijn telefoon in het verleden moeite had met teveel openstaande apps, heeft deze nauwelijks moeilijkheden. Daarnaast heeft hij een superfijn en helder scherm voor extra kijkkwaliteit voor bijvoorbeeld Netflix.
Pluspunten
  • Helder scherm
  • Werkt top
Minpunten
  • Glad (Valt uit handen)
  • Groot
Gert26-12-2016

Prachtig scherm

Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over mijn nieuwe Samsung Galaxy S7, hij lijkt vrij veel op zijn voorganger de S6 die ik hiervoor in bezit had. Maar hij heeft toch wel wat verbeterpunten in het design zelf vind ik. De afgeronde zijkanten van de achterkant vind ik vooral erg mooi. Maar buiten zijn design is deze telefoon gewoon een geweldig apparaat. Doet gewoon alles wat je er van verwacht en dat ook nog eens op een razend tempo. De vingerafdrukscanner lijkt ook nog een verbetering te hebben gehad ten opzichte van zijn voorganger want deze reageert erg snel en goed. Heb hem nog niet lang genoeg in bezit om goed te kunnen oordelen over de accuduur maar voor nu ziet het er goed uit. Gewoon een standaard wat je kunt verwachten van een smartphone deze dagen. Dus niks speciaals maar houd de dag makkelijk vol. Buiten dit alles ben ik vooral te spreken over het prachtige beeldscherm wat deze telefoon heeft, het ziet er gewoon prachtig uit. En de camera lijkt het ook erg goed te doen. Wat je ook wel kan verwachten van een Samsung top model zoals gewoonlijk.
Pluspunten
  • Prachtig Scherm
  • Goede vingerafdrukscanner
  • Camera
  • Bijgeleverde accesoires
Minpunten
  • Snel vlekkerig (Silver Titanium)
Thyzer25-12-2016

Heerlijke telefoon

Ik heb deze telefoon nu een kleine week en ben er zeer over te spreken. Het toestel beschikt over QHD super AMOLED scherm wat met zijn 5.1" resulteert in een absurde pixel dichtheid en de mooiste zwartwaarden die ik ooit op een telefoon heb gezien. Het toestel heeft een prachtige camera die lekker vlot werkt en eigenlijk onder alle omstandigheden een goede foto maakt. De batterij is ook meer dan prima. Bij intensief gebruik gaat hij wel nog sneller leeg dan ik graag zou zien, maar aangezien het toestel snelladen ondersteunt, heb je binnen een mum van tijd weer genoeg energie om de rest van de dag door te komen. Verder lees ik veel kritiek over de TouchWiz skin die Samsung gebruikt over standaard Android, maar persoonlijk stoor ik mij hier niet aan. Veel mensen vinden het traag werken, maar ik merk daar (tot nu toe) nog niets van. Het vinkt eigenlijk alle boxjes aan met wat ik van een smartphone verwacht, dus ik kan hem zeker anderen aanbevelen. T/m eind December is hij ook nog eens voor een prikkie op te pikken bij T-Mobile, dus mocht je geïnteresseerd zijn, wees er snel bij!
Pluspunten
  • Prachtig scherm
  • Mooie, vlotte camera
  • Water en stof bestendig
Minpunten
  • Had meer van de batterij verwacht
Esther-DB25-12-2016

Mooie vormgeving en snelle telefoon

Qua uiterlijk niet veel verandering tov mijn S4. Wel iets groter en goede speaker aan de onderkant. Lekker snel en goede camera.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Snelheid
Minpunten
  • Klok app
Maarten25-12-2016

Had gehoopt op een veel betere S5

Rottige ingang Sim en SD kaart, niet even te verwisselen. Batterij niet los te halen. Touchscreen lijkt niet altijd op elk punt even gevoelig te zijn. Voor de rest een mooie telefoon, prachtige fotos.
Pluspunten
  • Mooi
  • Fotos
Minpunten
  • Sim/SD toegang
  • Batterij ingebouwd
  • Touchscreen
Paola24-12-2016

snel en waterdicht

snel en super goede foto's, en waterdicht. het nieuwste vlaggenschip van Samsung. prijs is ook nog te doen mag van mij wel iets goedkoper maar het is altijd nog goedkoper dan de I Phone.
Pluspunten
  • handzaam
  • scherpe foto,s
Minpunten
  • prijs
  • glas kapot is erg duur
ela24-12-2016

groot scherm

strak design,ligt fijn in de hand en scherp beeld. accu gaat redelijk mee ligt er aan wat ermee doet natuurlijk.