Philips 1000 series Earth Bag VC 1000-serie

Philips 1000 series Earth Bag VC 1000-serie - Sledestofzuigers

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 79,99Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 series Earth Bag VC 1000-serie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k***********@l******17-05-2026

Goede stofzuiger

Deze week ontvangen en meteen uitgeprobeerd. Werkt goed, heeft een fijne zuigkracht en is makkelijk door het huis te bewegen. Ook niet te zwaar en handig op te bergen. Tot nu toe heel tevreden met de aankoop! ⭐⭐⭐⭐⭐
Minpunten
  • Geen hulpstukken
h*******@g********04-05-2026

Goede basis stofzuiger!

Ik wilde een stofzuiger zonder gedoe en niet teveel betalen. Met deze Philips heb ik dat in huis gehaald. Het apparaat ziet er prima uit en . De zuigkracht is goed en ook constant, waardoor ik ook hondenharen makkelijk van mijn mat krijg. Het gebruiksgemak is hoog door het lage gewicht en de simpele aan en uit knop. De manoeuvreerbaarheid op gladde vloeren is zeer prettig en soepel. Omdat hij zo compact is hoef ik nooit ruimte vrij te maken om hem op te slaan. Het is voor mij de ideale basisstofzuiger die krachtig presteert zonder dat het ingewikkeld wordt.
m****@h*********30-04-2026
Dit is een mooie compacte stofzuiger. Hij zuigt erg krachtig en zeker voor boven waar ik hem voor gebruik vind ik hem super fijn! Het is een lichte stofzuiger die je makkelijk in de ene hand pakt terwijl je met de andere met de zuigmond de trap schoon maakt, erg handig en niet zwaar. Lekker lang snoer erbij waardoor ik bijna de hele verdieping kan doen zonder de stekker te hoeven verplaatsen. Ik ben er erg blij mee!! De zak kun je ook erg makkelijk verwisselen en fijn afsluiten om weg te gooien.
Jos30-04-2026

Goede stofzuiger

Ik gebruik deze Philips Stofzuiger en het is een goede stofzuiger voor dagelijks gebruik. Hij is compact en licht. Hij beweegt soepel en ik kom redelijk eenvoudig langs meubels en in hoeken. De bediening is simpel en duidelijk, zonder extra functies. De stofzak is ook makkelijk te vervangen. De zuigkracht vind ik prima en ook voor harde vloeren. Hij haalt het meeste vuil goed weg en vaak op een keer, al merk je bij dikker tapijt dat hij wat minder krachtig is en moet soms meerdere keren. Hij is goed en ik ben tevreden.
Pluspunten
  • Werkt goed
t**********@h**********30-04-2026
De Philips 1000 series Earth Bag stofzuiger is een degelijke en betaalbare keuze voor dagelijks gebruik. Het apparaat is licht en eenvoudig te manoeuvreren, wat het schoonmaken een stuk prettiger maakt. De zuigkracht is voldoende voor harde vloeren en laagpolig tapijt, al kan hij bij dikker tapijt wat minder krachtig aanvoelen. De stofzak is makkelijk te vervangen en houdt stof goed vast, wat fijn is voor mensen met allergieën. Het ontwerp is compact en praktisch, al oogt het wat eenvoudig. Over het algemeen biedt deze stofzuiger een goede prijs-kwaliteitverhouding voor wie een betrouwbare basisstofzuiger zoekt zonder extra poespas.
Pluspunten
  • Compact design
k*****************@g********30-04-2026
Deze stofzuiger van Philips is een verrassend krachtige stofzuiger voor zijn formaat. Wat direct opvalt, is de sterke zuigkracht in verhouding tot de compacte bouw. De stofzuiger neemt vuil moeiteloos op, zelfs op tapijt, zonder dat je een grote/logge stofzuiger nodig hebt. Dankzij het compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag, wat hem ideaal maakt voor kleinere woningen of appartementen. Ook het opbergen gaat eenvoudig, en hij is licht genoeg om snel even tevoorschijn te halen voor een korte schoonmaakbeurt. Wel merk je dat deze stofzuiger vooral geschikt is voor kleinere klussen. Voor het volledig reinigen van een groot huis kan hij wat minder praktisch zijn, bijvoorbeeld door de inhoud of het bereik. Maar voor dagelijks onderhoud en snelle rondes is dit een zeer fijne keuze!
HarrieB@o**********30-04-2026

Kleine compacte doener

Deze nette compacte stofzuiger, de Philips XD1101 mogen testen. Compact en licht, bestaat uit kunststof. Maar toch een 750W motor wat zeker niet mis is. Deze stofzuiger doet niet onder voor een zwaardere stofzuiger. Hij is ook handiger door de compactheid. Niet alleen bij het opbergen, wat weel fijn is, maar ook bij het gebruik. En zeker is het lange snoer van 6 meter een pluspunt. De 6 zit ook in het gewicht, hij is onder de 6kg. Denk eens aan een trap stofzuigen, dan is compact, niet zwaar en een lang snoer, ideaal. Ook het kleine voetje heb je bijdehand, deze zit netjes opgeborgen aan de achterkant. Hij heeft een 3l stofzuigerzak en een HEPA filter.
Pluspunten
  • Compact
  • Goede zuigkracht
  • Handig voor trap
  • Lang snoer
Taco196728-04-2026

Compact en handzaam, met sterke zuigkracht

Eindelijk een stofzuiger die echt afrekent met al die kattenharen in huis. Vooral op het hoogpolige tapijt op onze trap zie je pas echt wat deze machine kan; hij haalt alles diep uit de vezels. We waren verbaasd over het verschil met ons oude apparaat. Het is een lichtgewicht model, wat erg prettig werkt in een grotere woning met veel trappen. De stofzuiger is compact, wendbaar en de slang is lang genoeg. De zuigmond is goed wendbaar. Een handig detail is de borstel die direct op de stang zit, ideaal om even snel de plinten of de eettafelstoelen mee te pakken. Hij maakt wel wat meer lawaai dan verwacht en de wieltjes van de zuigmond voelen op laminaat wat hard aan, maar op zachte vloerbedekking rolt hij perfect. Voor een huishouden met huisdieren is dit simpelweg een heel degelijke keuze. Wij zijn er erg tevreden mee!
Pluspunten
  • Gewicht
  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Compact
Minpunten
  • Harde wieltjes
  • Geluidsniveau