De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 2000-Serie Stofzuiger met Zak op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze stofzuiger nu geruime tijd in gebruik in een huishouden met twee volwassenen, een kind van 1 jaar en een kat. Het gebruiksgemak is erg hoog. De stofzuiger is licht van gewicht en snel te pakken, ideaal voor tussendoor schoonmaken, bijvoorbeeld na het eten rondom de stoel van mijn zoontje. Vooral bij de bank en de trap is dit een groot pluspunt, omdat je hem makkelijk meeneemt zonder te slepen.
Ook qua opslag is hij handig: door het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag. De meegeleverde opzetstukken zijn praktisch en werken goed, passen mooi in het kleine opslagstukje van de stofzuiger en werken fijn voor bekleding, hoeken en traptreden.
De manoeuvreerbaarheid is prettig. Ik kan eenvoudig langs obstakels zoals speelgoed en meubels in huis bewegen.
De zuigkracht is ruim voldoende voor dagelijks gebruik. Kruimels, stof en kattenharen worden goed opgezogen, zowel op de houten vloer als op ons tapijt bij de bank.
Voor een compacte stofzuiger levert hij krachtige en consistente prestaties.
Klein maar fijn.
De Philips XD2142/12 is een compacte stofzuiger. Zeer mooi vorm gegeven.
Boven mijn verwachting een zeer goede zuigkracht, maakt goed schoon. Fijn om mee te werken, echt een aanrader voor een klein huishouden.
Met zijn wendbaarheid en de diverse hulpstukken kan je echt overal goed stofzuigen: elke kamer, tapijt, trap en meubel.
Wat ook fijn is,, dat de telescoopbuis op diverse hoogten ingesteld kan worden, zodat elk lid in het gezin er gebruik van kan maken.
Daarbij is de lengte van het snoer ook erg handig, door de actieradius van 9 meter hoef je niet steeds van stopcontact te veranderen.
Ik maak alweer een tijdje gebruik van deze stofzuiger en het is een echte aanrader, Hij is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor deze tegen een stootje kan. Ziet er leuk uit en doet wat die moet doen. Hij is gemakkelijk in gebruik te nemen, de knoppen spreken voor zich en de zuigkracht is hoog waardoor wij alles netjes kunnen houden. Een echte aanrader voor iedereen die een stofzuiger zoekt waarvan je mag vewachten dat die doet wat die moet doen!
Ik heb deze stofzuiger nu enkele weken in huis en het werkt heel fijn. Het is een simpele, krachtige stofzuiger zonder al te veel poespas en voor een goede prijs. Voor zo'n klein ding heeft hij echt een enorme zuigkracht, hij trekt zich bijna vast aan de vloer op de hoogste stand. Hij is super makkelijk de trap op te tillen en rolt soepel achter je aan, en opbergen is ook geen probleem. Het H13-allergiefilter is een groot pluspunt, je merkt dat de lucht die eruit komt schoner is. Het enige dat ik kan bedenken is dat het snoer van mij net iets langer had gemogen. Maar al met al gewoon een topding. Doet wat hij moet doen, en doet dat heel goed.
Goede lichtgewicht stofzuiger . Mooi compact. Goede zuigkracht. Stofzuiger is aan de buitenkant iets statisch het stof blijft er een beetje aan hangen . Goede prijs