Wauw, wat een verademing. Ik ben al diverse jaren al vele stofzuigers verder, steelstofzuigers, zonder zak, maar merkte toch dat de zuigkracht niet je van het is, wat ze ook beweren en zonder zak is ook gewoon niet fijn omdat je ook die filters moet schoonhouden en de opvang bak ook wat gewoonweg niet te doen is. Dus ik wilde lekker weer een ouderwetse met zak. Maar wat ben ik verrast door deze stofzuiger. Hij heeft superveel kracht en zuigt de vloerbedekking zowat helemaal op. Hij is lekker wendbaar en zeer licht dus ook overal mee naar toe te nemen. Paar kleine minpuntjes voor mij, ik vind de snoer iets te kort want ik haal het net niet om hem te gebruiken met uitzuigen van de auto en er zit geen fijn klein borsteltje bij om bijv. de hoekjes te doen. Dit heb ik opgelost door set van universele borstels bij te kopen. Deze doet niet onder voor alle dure stofzuigers. Hij is wel wat fragiel maar hij valt niet snel om, maakt ook niet heel erg veel lawaai dan normaal is. Al met al ben ik, ondanks de eenvoudige uitvoering heel blij. Dus dit is een blijvertje voor ook nog eens een hele mooie prijs.