AEG VX83A2EPP Stofzuiger

AEG VX83A2EPP Stofzuiger

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 194,00Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG VX83A2EPP Stofzuiger op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

LReuser11-09-2026

Fijne stofzuiger

Ik heb de AEG VX83-A2EPP nu een tijdje in gebruik en over het algemeen bevalt hij goed. De zuigkracht is prima en ook op een lagere stand wordt stof en ander vuil makkelijk meegenomen. Op de harde vloer rijdt hij soepel en met het parketmondstuk kom je ook redelijk goed langs de randen. Voor de bank en kleinere hoekjes zijn de meegeleverde hulpstukken handig. Het wisselen daarvan gaat simpel en kost eigenlijk geen moeite. Wat mij vooral bevalt is dat de stofzuiger niet zwaar is en makkelijk achter je aan rijdt. Het snoer is lekker lang, waardoor ik niet steeds halverwege naar een ander stopcontact hoef. Dat scheelt meer dan ik vooraf had gedacht. Op de hoogste stand maakt hij wel duidelijk meer geluid, maar meestal is die stand ook niet nodig. Een klein nadeel vind ik het materiaal. Het harde plastic voelt soms wat goedkoop en niet echt high-end aan. Zeker wanneer je hem oppakt merk je dat. Tijdens het stofzuigen heb ik daar verder geen last van en het doet ook niets af aan het gebruik. Uiteindelijk gewoon een fijne, praktische stofzuiger met goede prestaties.
Pluspunten
  • Licht
  • Prijs
  • Kracht
Minpunten
  • Hard plastic
CillaMiTryit29-08-2026

Functionele

Ik ben erg tevreden met de stofzuiger. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en licht van gewicht. Je kunt de zuigkracht van de stofzuiger aanpassen aan je eigen noden. Hoe hoger de zuigkracht ingesteld staat, hoe meer geluid de stofzuiger maakt. Over het algemene is de zuigkracht erg krachtig, zelfs op de laagste stand. Het snoer is lang genoeg om gemakkelijk de trappen te kunnen stofzuigen zonder van stopcontacten te hoeven wisselen. Er worden drie opzetstukken meegeleverd, de klein hulpstuk dat je kan omzetten in twee verschillende opzetstukken voor diverse schoonmaakklussen. Ik raad de stofzuiger zeker aan.
Pluspunten
  • Klein hulpstuk
  • Lange snoer
  • Lichtgewicht
  • Niet luidruchtig
ricka8123-08-2026
Deze stofzuiger is uit de doos erg simpel in elkaar te zetten en dus snel in gebruik te nemen. De 1e indruk is goed, goede zuigkracht en de stofzuiger glijd soepel door de kamer. Het snoer had wel wat langer gemogen, maar is wel erg soepel en makkelijk op lengte te krijgen en snel terug in de stofzuiger. Ten opzichte van onze vorige stofzuiger en huidige steelstofzuiger vind ik deze stofzuiger net iets minder flexibel en wendbaarder. Al met al een prima prijs kwaliteitsverhouding.
m**************@g********16-08-2026
Wat een fijne stofzuiger! Goede sterke zuigkracht. Zuigkracht in aan te passen. Wendbaar. Snoer is lang De verschillende mondstukken zijn ook erg fijn. Zowel voor de vloer, maar ook om de bank goed schoon te maken. Kattenharen worden probleemloos opgezogen. Stofzuiger is niet geruisloos, maar wat mij betreft is het geluidsniveau prima. Aanrader!
J**********@h**********15-08-2026
De stofzuiger is heel licht en wendbaar. De zuigkracht is perfect en werkt naar behoren. Vind wel dat de stofzuiger veel lawaai maakt. Je kan deze gebruiken op verschillende ondergronden. Het aantal meter kabel is naar mijn aanvoelen iets te kort. Dit had iets langer mogen zijn. Gr
f*************@g********13-08-2026
Ik gebruik deze stofzuiger nu ongeveer een week en de zuigkracht is echt heel goed. Alles wordt vlot opgezogen, inclusief de haren van onze hond. Ook de bijgeleverde opzetstukken zijn handig in gebruik en makkelijk te installeren.
xxylonaxx10-08-2026

Wat een topper!

Hele fijne stofzuiger, goede zuigkracht en wat mij echt verbaasde was hoe wendbaar en licht die is. Dierenharen zuigt die makkelijk op en heeft nergens moeite mee. Ik vind het echt een topper!
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar
infokoops08-08-2026
De AEG VX83-A2EPP is precies wat ik zocht: een stofzuiger die stil is, makkelijk te hanteren, licht van gewicht is en bovendien een hele lange stroomkabel heeft. De matte zwarte afwerking ziet er heel mooi uit, veel beter dan de glimmende afwerking van mijn vorige stofzuiger. Het in elkaar zetten was erg eenvoudig. Bij de stofzuiger zitten een 3-in-1 hulpstuk (kierenzuigmond, meubelzuigmond en afstofborstel) en een aparte ParketPro-zuigmond. Het HEPA-filter zorgt ervoor dat een groot deel van het stof wordt tegengehouden en niet opnieuw in de kamer terechtkomt. Dit is vooral een voordeel voor mensen met een allergie. De zuigkracht is goed op verschillende ondergronden en ook de AllFloor Auto-zuigmond presteert uitstekend. Voor mij is dit een goede keuze geweest; het voldoet aan al mijn eisen.