Miele Boost CX1 - Sledestofzuigers

Miele Boost CX1
Miele Boost CX1
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 319,00 Bekijk alle aanbieders
6.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele Boost CX1 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Laura van dorp17-12-2021

Miele Cx 1 stofzuiger kleine krachtpatser

De Miele CX1 is een kleine handige stofzuiger. Er zitten handige opties op en de stofzakloze functie werkt supermakkelijk . De stang is lang genoeg en schuift makkelijk in en uit. De hulpstukken zitten met een klem boven aan de slang waar je geen last mee hebt tijdens het stofzuigen, dit vind ik wel erg handig omdat je dat soort extra borsteltje vaak los hebt liggen. Het schoonmaken is ook erg eenvoudig een druk op de knop en leeg is hij. Het enige minpuntje vind ik dat het snoer niet erg lang is met 6,50 meter dat had van mij iets langer mogen zijn. De zuigkracht is supergoed niks op aan te merken.41
Pluspunten
  • klein handig
  • geen zakken nodig
  • zuigt heel erg krachtig
  • mooi design
Minpunten
  • te kort snoer
review27-11-2021

Bevalt erg goed

Perfecte zuigkracht, makkelijk te legen, simpel maar super degelijk apparaat
Lotte23-11-2021

Super stofzuiger

Omdat we een bijzondere vloer hebben (natuursteen met oneffenheden) hebben we al flink wat stofzuigers uitgeprobeerd. Eindelijk hebben we de stofzuiger gevonden die goed zuigt, makkelijk wendbaar is en doet wat hij moet doen. Door de speciale voet voor harde vloeren die er voor zorgt dat de stofzuiger veel zuigkracht levert maar niet aan de grond "plakt" kost het weinig moeite om overal bij te komen. Daarnaast kun je de zuigkracht makkelijk aanpassen zodat je met dezelfde voet ook een vloerkleed kunt zuigen. De extra bijgeleverde hulpstukken zitten op een handige manier vast aan de stofzuigerslang en zijn makkelijk te verwisselen. De snoer is lang genoeg om zonder switchen van stopcontact heel de bende verdieping te zuigen. De stofzuiger is compact en goed op te bergen in bijvoorbeeld een trapkast. Verder maakt de stofzuiger wel veel lawaai tijdens het zuigen echter heb ik nog nooit een gesprek moeten voeren tijdens het stofzuigen. Al bij al een prima stofzuiger.
Pluspunten
  • Zuigt goed harde vloeren
  • zonder kracht te gebruiken (ergonomische)
  • Lange snoer
  • Wendbaar
  • Makkelijk te switchen naar vloerkleed
Minpunten
  • Geluidsniveau
  • Kosten
Hans22-11-2021

Miele Boost CX1, zakloze stofzuiger

De Miele Boost CX1 is een compacte en (zeer) wendbare stofzuiger met sterke zuigkracht. Het uitnemen en terugplaatsen van de container gaat heel gemakkelijk, dit geldt ook voor het voorfilter.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Wendbaar
  • Container makkelijk bedienbaar (hygienisch)
  • Compact in gebruik
Minpunten
  • Neemt opgeborgen relatief veel ruimte in
Van Andel20-11-2021
5.0

Prima stofzuiger, maar niet voor deze prijs

5.0
Geen aanrader, zeker niet voor deze prijs! Ik heb deze stofzuiger twee weken mogen testen en ben (helaas) erg teleurgesteld in het apparaat. Voorheen gebruikte ik de Miele Blizzard, waar ik nu nog steeds de voorkeur aan geef. De enige reden om over te stappen op de Boost zou het gewicht zijn. Het is een kleine(te) compacte stofzuiger, wat zeker fijn is. De wendbaarheid vond ik echter erg slecht, ondanks dat hiermee juist geadverteerd wordt. Daarnaast was de stofzuigvoet hard en klein. Bovendien miste ik voor deze prijs zeker de bediening op het handvat. Tot slot had ik voor deze prijs ook wel verwacht dat de stekker via het comfort systeem op zou rollen (dus met een druk op de knop). Dit bleek ook niet het geval. Kortom, prima stofzuiger voor iemand die graag te veel betaalt. Ik denk dat er betere alternatieven zijn voor dit geld.
Pluspunten
  • Compact
  • Lichtgewicht
Minpunten
  • Rijdt niet prettig
  • Geen handbediening
  • Kort snoer
  • Geen comfort stekker oprollen
  • Duur