De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Silence Force RO7457 / Stofzuiger met zak op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Beste koop volgens de consumentenbond. Prima prijs plus een cashbackactie waardoor nog voordeliger. Apparaat ziet er mooi uit en voelt solide. Met wat hulpstukken er bij compleet voor elke klus. Stofzuiger rijdt makkelijk mee, stang met zuigmond gaan makkelijk over verschillende ondergronden. Snoer rolt rap op en machine maakt heel weinig geluid. Enige minpuntje is dat niet alle hulpstukken in het apparaat kunnen worden opgeborgen maar verder aanrader.
Rowenta Silence Forte RO 7457 een aanrader
zeer snelle levering
Eerste keer een Rowneta stofzuiger gekocht na jaren Bosch gebruikt te hebben
Zeer fijne stofzuiger, weinig geluid,zeer krachtig, zeer lange snoer
ideaal
I vind het geen goede stofzuiger en alle kleinen behendigheden zijn fijn. Hij is redelijk stil en zuigt redelijk sterk. Maar er is wel een productiefout bij een onderdeel. Dat vind ik wel jammer want je voelt hoe goed de kwaliteit is van de rest en dan als iets dan niet helemaal in orde is merk je dat gelijk en nu moet ik daar achteraan maar ik vind dat nogal een gedoe.
Wat een super fijne stofzuiger met fijne accessoires . Wat een verschil met onze auto stofzuiger qua geluid. Echt een stille stofzuiger die geweldig werk levert. Vooral mijn man is ook blij met de lang uit te schuiven steel, zodat hij met zijn lengte ook fijn kan stofzuigen. Het handvat bied nog een betje extra comfort. Wij raden deze stofzuiger zeker aan.
Na veel stofzuigers met elkaar te hebben vergeleken zijn wij voor deze Rowenta Silence Force gegaan. We hadden hoge verwachtingen, maar hadden niet gedacht dat hij zó stil en handig zou zijn. Je kan tijdens het stofzuigen gewoon met elkaar praten zonder je stem te moeten verheffen, de zuigkracht blijft gewoon goed.
Hiervoor hadden we ook een goede stofzuiger van een ander merk. We dachten dat we er alleen op vooruit zouden gaan op het geluidsniveau. Maar de vloer wordt schoner en we zijn heel verrast door het handige handvat aan de bovenkant.
De stofzuiger rolt goed mee en er zijn handige opzetstukken. Als je nog twijfelt, doe het!
Super fijne stofzuiger! Hij is relatief stil en zuigt krachtig. Je kunt de kracht makkelijk handmatig aanpassen bij het handvat. Het opzetstuk voor meubels is ook super handig. Zeker een aanrader qua prijs-kwaliteit verhouding. Hij is iets zwaarder dan onze vorige stofzuiger, maar dat hindert verder niet. De schakelaar op het mondstuk wil nog wel eens vanzelf wisselen tussen parket en tapijt.
Deze stofzuiger maakt de verwachtingen waar. Hij is stil en zuigt goed, en daardoor prettig in gebruik. Voelt degelijk aan, ik denk dat ik er nog jaren plezier van ga hebben. Erg tevreden mee.
Ik vind het een geweldige stofzuiger.. in alle hoekjes en gaatjes. Het is een goed en krachtig apparaat. En veel stiller dan mijn vorige stofzuiger. Gewoon Top!
Ik heb deze stofzuiger gekocht om het zeer lage geluidsniveau. Je hoort eigenlijk alleen de luchtstroom in de zuigpijp en/of zuigmond. Het opgenomen vermogen heb ik gemeten en bedraagt bij 225 volt 375 Watt. De zuigkracht is ruim voldoende en regelen we vaak terug op de stofzuiger of de handgreep. De enige aanmerking die ik kan verzinnen is dat er zich aan de achterzijde geen grote wielen bevinden, waardoor de stofzuiger op een gladde vloer ietwat moeite heeft, om over zijn eigen snoer te rijden. De bouwkwaliteit van de stofzuiger s zondermeer goed te noemen. Al met al, ben ik zeer tevreden over deze aankoop.
We hadden een Miele stofzuiger en dachten er over een vergelijkbaar exemplaar te kopen maar na reviews over deze stofzuiger te hebben gelezen alsmede de testresultaten van de consumentenbond, besloten we tot aankoop van deze stofzuiger. En tot onze verbazing is hij inderdaad muisstil, heeft een enorme zuigkracht. Echt een aanrader. De handleiding is echter summier met wat plaatjes
De Rowenta Silence Force RO7457: een stille krachtpatser voor elk huishouden
Na jarenlang een Miele Cat & Dog te hebben gebruikt, was ik toe aan een nieuwe stofzuiger. De keuze viel op de Rowenta Silence Force RO7457, en ik kan met zekerheid zeggen dat het een uitstekende keuze is geweest.
De ongeëvenaarde zuigkracht en stilte van deze stofzuiger is simpelweg indrukwekkend. Hij zuigt moeiteloos al het vuil op, iets wat bij andere stofzuigers soms een uitdaging kan zijn. Wat echter écht opvalt, is hoe muisstil hij is. In vergelijking met mijn oude stofzuiger is dit een wereld van verschil: stofzuigen kan nu op elk moment van de dag zonder anderen te storen.
Een groot pluspunt van deze stofzuiger is de lange, flexibele slang. Hiermee kom je gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken, zoals tussen de kussens van de bank of onder meubels. Dit maakt schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook grondiger, mijn huis voelt schoner en frisser dan ooit tevoren en de parketborstel beschermt mijn houten vloeren tegen krassen.
Het moderne design is een mooie bonus: compact, stijlvol en goed doordacht. Met een snoer van 11 meter hoef ik niet steeds van stopcontact te wisselen en kan ik meerdere ruimtes schoonmaken.
De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. Je krijgt echt een premium stofzuiger voor een eerlijke prijs.
De Rowenta Silence Force RO7457 is een stille krachtpatser die je schoonmaakroutine naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige zuigkracht, stille werking, handige accessoires en doordacht design is dit een stofzuiger die perfect past bij elk huishouden. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!
Zeer goede aankoop!!!
Via de consumentenbond en kieskeurig uitgekomen op de Rowenta R07457.
Deze werkelijk geruisloze krachtpatser van Rowenta bevalt ons echt supergoed.
Wordt zeer compleet geleverd met diverse hulpstukken.
Een 8 als test cijfer bij de Consumentenbond.
Top product!!
De Rowenta stofzuiger gekocht omdat onze Miele stofzuiger ermee stopte, de Rowenta Silence Force RO7457EA scoorde hoog in de test van de Consumentengids.
Slechts 400 watt vermogen staat in de specificaties, dat is niet veel. Net als het geluid, hij is stil. Schijn bedriegt, het is één en al zuigkracht!! Op vloerbedekking moet het ventiel bij de handgreep open gezet worden, anders ‘zuigt hij bijna vacuum’. De zuigmond pakt ook goed de rand langs de plint mee. Top.
Eventueel negatief puntje is dat niet alle hulpstukken in de stofzuiger zijn geïntegreerd. Het hulpstuk voor de kieren zit wel geïntegreerd, maar het kleine brede zuigstuk niet…
Verder supertevreden. Het is bovendien niet eens z’on dure stofzuiger.
Stille stofzuiger,omdat de steel op zn hoogste stand staat is de slang wel wat aan de korte kant.maar wel heerlijk eindelijk een steel waarmee ik rechtop kan blijven staan.Zuigt prima.
De stofzuiger ziet er mooi uit, is erg stil in gebruik en heeft een handige uitschuifbare borstel die je altijd bij de hand hebt. De meegeleverde hulpstukken zijn erg handig, al is de zuigmond die achterin de stofzuiger zit snel los, dat zou een verbeterpunt kunnen zijn. Ik heb deze gekocht omdat hij een erg goede beoordeling had door de consumentenbond en die begrijp ik. Nadeel is wel dat er nog een zak in moet, maar dat geeft wel betere filtering.
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat hij goed uit de test van de consumentenbond kwam. Ik vind het een fijne stofzuiger, zeer krachtig qua zuigkracht en ook zeer stil, de kat reageert er niet eens op. Alleen de zuigkap is vrij zwaar.