De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 105 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8HYG1 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie stofzuiger, ziet er gelikt uit. Nu enkele malen gebruikt en ben blij met het resultaat. Het handvat aan de steel is heel prettig in gebruik evenals de hoogte-instelling. Mijn man is een stuk langer en zo kan hij hem ook makkelijk gebruiken. Ik moet nog even wennen aan de instelling van de zuigkracht... mijn kleedjes zitten soms muurvast. Wat ook heel prettig is dat de zuigmond aan de steel zo gedraaid kan worden dat je heel makkelijk onder het bed e.d. kan stofzuigen. Wat betreft de hygiene... daar kan ik nog geen goed oordeel over geven. Wat wel opvalt, hij blaast geen vieze lucht uit. Kortom.. helemaal tevreden.
Ik mocht de Bosch ProHygienic testen. Mijn voornaamste reden was dat zowel mijn kinderen als ik erg last hebben van allergieën. Al merk ik niet echt een verschil ten opzichte van mijn vorige stofzuiger. Persoonlijk heb ik dan ook wel een hele heftige allergie.
Al ben ik erg tevreden met de Bosch ProHygienic en zou ik het niet meer willen ruilen.
De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten aangezien je een soort bouwpakket ontvangt.
Er zitten veel accessoires bij die je kunt meenemen rijden het stofzuigen. Er zit namelijk een houder bij die je kunt vastmaken aan de telescoop.
Heel mooi design!
De stofzuiger is erg krachtig wat fijn is. De handgreep is ook een fijne om mee te stofzuigen. Ik heb geen last gehad van mijn hand na het zuigen.
De stofzuiger rolt makkelijk met mij mee. Er zit een snoer in van 15m. Ik kan in één keer mijn hele begane grond stofzuigen. Van hal tot schuur.
Je kunt de stofzuiger slang op twee manieren vastklikken. Zowel liggend als staand. Persoonlijk vind ik dat erg prettig en heb ik gemist in mijn vorige stofzuiger.
Deze geweldige stofzuiger, Bosch serie 8 ProHygienic Exclusiv, doet zijn naam eer aan. Met z’n Auto Power Control regelt het zelf zijn benodigde zuigkracht. Ook het geluid is beduidend zachter dan andere stofzuigers. Het lange snoer zorgt ervoor dat de actieradius wel 15 meter is, dus vanuit 1 stopcontact de gehele etage in 1 keer zuigen. Met zijn 4 zwenkwielen volgt de stofzuiger zonder vervelend te blijven steken achter meubelair. Prijs/kwaliteit is goed al is het niet het goedkoopste model.