Bosch Serie 8 / BGL8HYG1 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8HYG1
Bosch Serie 8 / BGL8HYG1
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 199,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 105 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8HYG1 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a*********@u*********01-10-2021

Fijne stofzuiger

Fijne Bosch stofzuiger. Hij licht en wendbaar. Het fijne is dat hij de zuigkracht aanpast aan de vloer. Bij het stofzuigen van het carpet zuigt hij minder hard. Heel handig. Ziet er ook mooi uit qua design, fris en modern. Stofuigt fijn en licht en goed. Ook super is de actieradius van 15 mtr. Zodat ik bijna niet van stopcontact hoef te wisselen. Kortom super mooie en goeie stofzuiger. Prijs qualiteit verhouding is goed.
Pluspunten
  • Licht
  • Actieradius 15 mtr
  • Zuigkracht
Kevin01-10-2021

Review Bosch stofzuiger

Voor deze stofzuiger gekozen i.v.m. de goede zuigkracht (hond en katten in huis), omdat het apparaat zeer stil is en omdat het snoer lekker lang is. De stofzuiger voldoet aan alle onze verwachtingen!
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
r***********@s*****29-09-2021

Topzuiger

Precies wat we verwachten van de Bosch stofzuiger. Onze vorige was ook een Bosch en daar waren we al zeer tevreden over. Deze is lekker stil met automatische aanpassing van de zuigkracht. Daarbij het lange snoer van 12 meter wat echt ideaal is. Kortom; een prima aankoop.
Pluspunten
  • automatische zuigkracht
  • lang snoer 12 mtr.
  • stil
  • filters
s******************@m*****29-09-2021

Goed

Mooie , fijne stofzuiger. Vind alleen dat hij op de vloerbedekking wat zwaar gaat , de voet stroeft.
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Houd fijn vast met zuigen
Minpunten
  • Voet stroeft wat op tapijt
p.menkveld13-09-2021

Aanrader zondermeer

Mooie goede stofzuiger van Bosch ,die nog beter is dan andere topmerken Vooral dat hij weer schone lucht uitblaast is wel zo fijn voor mensen met een allergie. kortom een superstofzuiger voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
  • Lang snoer 15 meter
  • stil
  • mooie uitstraling
  • handig in gebruik
  • lucht wordt goed gefilterd, filter wasbaar
Miko04-09-2021

Prima nieuwe stofzuiger

Vandaag deze Philips stofzuiger gekocht. Het uitpakken ging prima. Binnen 10 minuten is alles uitgepakt en in elkaar gezet. Bij de eerste "ronde" door de huiskamer viel op dat er een goede autostand op de machine zit. Zuigkracht is goed. Top. Deze vervangt onze oude Miele op een waardige manier.
Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Niet heel zwaar
  • Leuke kleuren
  • Lang snoer
Minpunten
  • Vrij groot
  • Gebruik van stofzuigzak
  • Geen accu
Ienie12304-09-2021

Super fijne stofzuiger in alle opzichten

Goed product.. werkt zoals vermeld. Fijn lang snoer. Fijn handvat aan de stang. Zuigt perfect. Erg tevreden. Had eerst reviews gelezen op internet en die waren allemaal erg goed. Vandaar ook dit product gekocht. Dikke 10
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Zuigkracht ivm dierenharen
Rene Uffelie03-09-2021

Perfect voor laag- hoog polig tapijt

Perfect op zowel laag- als hoog polig tapijt. Vooral omdat wij een lang harige kat hebben
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Voor alle ondergronden
Minpunten
  • Geen opbergvak voor accessoires
a*********@l********30-08-2021

Fijne krachtige stofzuiger

Krachtige maar lichte stofzuiger. Fijn in het gebruik. lang snoer is ook heel handig. Enige onhandige vind ik de hulpstukken aan de stang, die kun je beter in het apparaat zelf kunnen opruimen.
Pluspunten
  • krachtige motor
  • licht
  • lang snoer
Minpunten
  • hulpstukken aan de steel bevestigd
Robert29-08-2021

Bevalt goed, aanrader

Voor dit product gekozen omdat Bosch altijd degelijke stofzuigers levert en een groot voordeel is dat de reikwijdte van Bosch vaak groot is! Voor de rest werkt het gewoon prima, en diverse opzetstukken voor diverse hoekjes vloeren en meubels mee geleverd!
Pluspunten
  • Reikwijdte
  • Diverse opzetstukken
  • Doet wat je er van verwacht
Ruud28-08-2021

Topper

Ruim dertig jaar heb ik gezworen bij stofzuigers van het merk dat met een M begint. Maar de laatste in de serie was met een jaar of drie al aan het einde van zijn Latijn, terwijl ik wel zo'n stofzuigerspecialist ben die echt geen bouwstof of dergelijk gaat opzuigen (daarvoor hebben we een speciale bouwstofzuiger van een merk dat met een K begint). En ik stop er ook geen waardeloze stofzakken in, dus ik zou zeggen: aan mij heeft het niet gelegen. De motor van M was wel mooi kaduuk en met enige verontwaardiging heb ik 'm gedumpt. Op aanraden van Mehmet van Expert Raalte, mijn favoriete witgoedspecialist en zelf thuis in het bezit van 5 stofzuigers, heb ik nu een dikke witte Bosch gekocht. Meteen na thuiskomst het hele huis onder handen genomen en blij tevreden het apparaat geparkeerd. Voelt degelijk aan, lekker stil, smoelt goed, handige handgreep, lekker lang snoer en vijf jaar garantie op de motor. . De toekomst moet natuurlijk de levensduur uitwijzen, maar voor nu ben ik gereed om aan het NK stofzuigen deel te nemen!
Marco27-08-2021

zeker een aanrader

Het is een fijne stofzuiger maakt weinig geluid, maar zuigt heel goed. ik zou deze stofzuiger ook aan andere mensen aanbevelen.
Pluspunten
  • weinig lawaai
  • zuigt goed
K*****@h**********24-08-2021

kookplaat

hallo, het is een fijn apparaat. vlotte bediening ook als je niet goed ben met nieuwe apparaten . de zuigkracht is erg goed kortom een fijn ding
Pluspunten
  • zuigkracht
  • bediening
Minpunten
  • niet
JM23-05-2021

Goede stofzuiger

Deze stofzuiger hebben we gekozen om de lange snoerlengte en kracht. En die punten voldoen zeker aan de verwachting. Ook is het handvat aan de stang er prettig, makkelijk vasthouden en bewegingen maken door de ruimte. Dat laatste komt ook door de goede wieltjes. De stofzuiger is vrij groot en zwaar, maar door de wieltjes gaat het rijden soepel en de stofzuiger valt niet snel om. Design is mooi (wit met zwart en een paar blauwe details). Eigenlijk geen nadeel te bedenken, top stofzuiger!
Pluspunten
  • Lange snoerlengte
  • Krachtig
Florien29-04-2021

Fijne stofzuiger met veel kracht

Een fijne stofzuiger met veel zuigkracht, een super lang snoer waar je veel kanten mee op kan. En heel wendbaar!
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Veel mondstukken
  • Zuigt echt alles goed op
  • Op het vloerkleed echt super!
Minpunten
  • Hij is vrij groot.
Ilse10-04-2021

Goede zuigkracht en lekker in de hand!

Fijne stofzuiger. Er zit een handvat aan, wat prettig is. Ook fijn dat de zuigkracht goed is. Stofzuiger is wendbaar en voorzien van lang snoer. Wel wat prijzig, maar zeker blij er mee.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Handvat
  • Wendbaar
Minpunten
  • Wat zwaar
  • Niet zo stil als beweerd
Marion10-04-2021

Mooie fijne Stofzuiger

Hele fijne stofzuiger! Rolt heel goed over de vloer en de lengte van de snoer is echt top! Handvat is ook ideaal. Echt een aanrader!!
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Handvat
  • Goede zuigkracht
Alie09-04-2021

Mooie van buiten en een indrukwekkende zuigkracht

Mooi apparaat van Bosch met perfecte zuigkracht. Ook lekker lang snoer zodat je niet van stopcontact naar stopcontact hoeft te gaan. Ook uitstekende wendbaarheid en deze sloopt ten minste niet de plinten en de deurkozijnen. We hadden een Bosch en hebben tussendoor een ander merk gehad, nou dat nooit weer, gelukkig nu weer een Bosch in huis.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Wendbaarheid
  • Krachtige motor
Blij met Bosch08-04-2021

Uitstekende apparaten

Na 15 jaar intensief gebruik weer een bosch stofzuiger gekocht. Wij zijn hele blije Bosch gebruikers. Niet alleen wasmachine en droger, maar alle apparatuur in nieuwe keuken is van Bosch. Wil nooit meer anders. Goede kwaliteit en perfecte service. Ook de prijs is goed.
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Prachtig design
E. J.29-03-2021

Fantastische zuigkracht

Bij het pakken van de stofzuiger voel je de degelijkheid gelijk. Wat een super apparaat. Extreem goede zuigkracht zeer lang snoer en ook voor de langere mens perfect. Al met al eens een Bosch altijd een Bosch.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Snoerlengte
  • 4 wieletjes
  • Geschikt voor langere mensen
Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
capolucchi27-03-2021

klasse stofzuiger

De Bosch BGL8 is onze beste stofzuiger tot nu toe. Na diverse zakloze modellen hebben we bewust gekozen voor een apparaat met een stofzak: veel stiller en ook schoner. Wat ons verder bevalt is het lange snoer, de doordachte en degelijke constructie, de grote hoeveelheid accessoires en zeker ook de styling! We hebben een witte en die ziet er voor een stofzuiger chique uit.
Pluspunten
  • design
  • bouwkwaliteit
  • zuigkwaliteit
  • stil
Ram Leeuw24-03-2021

Fantastische stofzuiger!

Gewoon een top stofzuiger. Sterke zuigkracht, wendbaar, rolt makkelijk mee, lange kabel die ook erg makkelijk weer oprolt, de borstels doen het prima op zowel de houten vloer als op vloerbedekking. En hij ziet er fraai uit.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Zuigt super
Jeannet Nijhof22-03-2021

Lang snoer

Bijzonder goede stofzuiger ,zeer geruisloos zuigt als een tirelier ,ziet er prachtig uit ,goede zak,
Pluspunten
  • zuigt enorm
  • moderne uitstraling
  • geruisloos
  • goede prijs /kwaliteit verhouding
Hans Kool21-03-2021

Bosch BGL8HYG1 wit stofzuiger

Veel goede recensies gelezen en ook goed voor verwijderen haren van de hond. Stil mooie stofzuiger en voldoet volledig aan verwachtingen
Rena21-03-2021

Fijne stofzuiger, lang snoer, goede zuigkracht

Voldoet aan de verwachting, goede zuigkracht. Gaat makkelijk mee, zeer lang snoer. Kan door heel de kamer.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Snoer
Minpunten
  • Prijs