Remington XR1430 HyperFlex Aqua - Rotary Shaver - Black/Blue - Scheerapparaten

Remington XR1430 HyperFlex Aqua - Rotary Shaver - Black/Blue
Remington XR1430 HyperFlex Aqua - Rotary Shaver - Black/Blue
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington XR1430 HyperFlex Aqua - Rotary Shaver - Black/Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mbu22-12-2017

Mooi van eenvoud en effectief in gladscheren!

Mooi en goed in de hand liggend apparaat die snel en effectief onder bijna alle omstandigheden je glad scheert.
Pluspunten
  • Ook onder de douche
  • Accuduur
Minpunten
  • Oplaadtijd
Herald22-12-2017

geweldig scheerapparaat

wat een geweldig goed en glad scherend scheerapparaat, ben een echte Philips fan qua scheren, maar dit apparaat is goedkoper dan nieuwe Philips koppen en scheert perfect! wat een heerlijk glad gevoel met dit fantastische scheerapparaat van Remington!
Pluspunten
  • Prijs
  • Scheerkop
  • Batterij duur
Minpunten
  • voelt beetje goedkoop aan (plastic)
Ben21-12-2017

Goed handzaam apparaat

Op basis van goede referenties en aanbeveling van collega, dit apparaat gekocht. De eerste indruk is positief. Scheert goed glad.
Igor21-12-2017

Zeer fijn scheerapparaat

Zeer fijn scheerapparaat met goed scheerresultaat! Ligt goed in de hand, en is tevens ideaal om onder de douche te gebruiken. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Pluspunten
  • Scheerresultaat
  • Bruikbaar onder de douche
cupidstrikez_eu20-12-2017

Erg Bij mee

Fijn scheerapparaat, waarvan het scheerkapje volledig loskomt bij het schoonmaken, waardoor deze geen kans heeft van stuk te gaan, zelfs niet bij per ongeluk uit de handen laten glippen terwijl het kapje open is en deze stuk valt, zoals met een vorige scheerapparaat bij mij het geval was. Dat zie ik dus als een ENORME PLUS, verder scheert deze mij gemakkelijk goed glad
ferdinand115319-12-2017

top product een echte aanrader

heb jaren Philips gehad, maar door de jaren heen werd het glad scheren steeds minder en het irriteerde mijn huid. De kwaliteit van dit merk is achteruit gegaan. Op aanraden van enkele personen en de reviews bij Coolblue hebben mij overtuigt om over te stappen naar de Remington Hyperflex aqua XR1430. Hij scheert fantastisch en superglad, ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • licht goed in de hand
  • makkelijk schoonmaken
  • batterij 50 minuten, ruime scheertijd
  • mooi design
  • snel opladen
ferdinand115316-12-2017

top product een echte aanrader

heb jaren philips gehad, maar door de jaren heen werd het glad scheren steeds minder en het irriteerde mijn huid. De kwaliteit van dit merk is achteruit gegaan. Op aanraden van enkele personen en de reviews bij Coolblue hebben mij overtuigt om over te stappen naar de Remington Hyperflex aqua XR1430. Hij scheert fantastiesch en superglad, ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • licht goed in de hand
  • makkelijk schoonmaken
  • batterij 50 minuten, ruime scheertijd
  • mooi design
  • snel opladen
tomasz15-12-2017

Good quality

Good price and good quality of this product. Easy to use. Long live of accu. Very quick and smoth shaving.
Frank Bekking12-12-2017

Scheerapparaat

Scheert heerlijk glad. Volgt de contouren van mijn gezicht prima. Het scheerapparaat maakt zijn beloften helemaal waar.
Pluspunten
  • lange batterij duur
  • snel opgeladen
Scheerapp11-12-2017

Remington

Prima machine voor een goede prijs. Scheert heel goed. Je hebt zoveel op de markt, dat je het op het laatst niet meer weet. Blij met mijn keuze.
Roelof09-12-2017

Goed apparaat

Werkt uitstekend, prima batterijduur. goede prijs kwaliteit. ook zeer geschikt voor onder de douche.
Pluspunten
  • batterijduur
  • onder de douche geschikt
Scheren met een apparaat is ook stoer21-11-2017

Stoer apparaat

Goed merk, erg tevreden over het scheergemak. En deze versie ziet er erg stoer uit. Stoerder dan de vorige. En ideaal dat je kunt laden en scheren als de accu een keer leeg is.
Pluspunten
  • laden en scheren tegelijk
  • waterdicht