Remington XR1430 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Remington XR1430
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ferdinand1153 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb jaren philips gehad, maar door de jaren heen werd het glad scheren steeds minder en het irriteerde mijn huid. De kwaliteit van dit merk is achteruit gegaan. Op aanraden van enkele personen en de reviews bij Coolblue hebben mij overtuigt om over te stappen naar de Remington Hyperflex aqua XR1430. Hij scheert fantastiesch en superglad, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • licht goed in de hand
  • makkelijk schoonmaken
  • batterij 50 minuten, ruime scheertijd
  • mooi design
  • snel opladen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend, prima batterijduur. goede prijs kwaliteit. ook zeer geschikt voor onder de douche.

Pluspunten

  • batterijduur
  • onder de douche geschikt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wout Schinkel 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettig scheerapparaat

Algemene score

9,0
Zeer handzaam en gebruiksvriendelijk scheerapparaat. Ben goed geholpen en geïnformeerd over dit product wat voor mij de keuze makkelijk maakte. De oplaadtijd is kennelijk wat langer als bij de superdure varianten, maar wat maakt dat uit?
Ik maak er een discipline van om de oplader standaard met het lichtnet te verbinden. Voor weinig geld een gladde huid, een prettig apparaat en alles wat daarbij wenselijk is!

Pluspunten

  • Voordelig in aanschaf
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Oplaadtijd wat langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht en stevig scheren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel is lichter en vergelijking met mijn vorige en zeer handig. Messen scheren zeer goed. Een echte aanrader. Makkelijke houder ook om het toestel op te laden. Een handig apparaat voor een snelle scheerbeurt.

Pluspunten

  • Licht
  • Goeie messen
  • Handige houder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tomasz 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Good price and good quality of this product. Easy to use. Long live of accu. Very quick and smoth shaving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bekking 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Scheert heerlijk glad. Volgt de contouren van mijn gezicht prima. Het scheerapparaat maakt zijn beloften helemaal waar.

Pluspunten

  • lange batterij duur
  • snel opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheerapp 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine voor een goede prijs. Scheert heel goed. Je hebt zoveel op de markt, dat je het op het laatst niet meer weet. Blij met mijn keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Scheren met een apparaat is ook stoer 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed merk, erg tevreden over het scheergemak. En deze versie ziet er erg stoer uit. Stoerder dan de vorige. En ideaal dat je kunt laden en scheren als de accu een keer leeg is.

Pluspunten

  • laden en scheren tegelijk
  • waterdicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 19-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt goed....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een heel goed scheerapparaat, scheert goed, gaat lang mee zonder op te laden, vergeet het nog wel eens, en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Gaat lang mee zonder op te laden
  • Scheert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 09-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerresultaat en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn hele leven Philips scheerapparaten gebruikt, maar de laatste jaren vond ik die kwaliteit slecht worden.
Zodoende heb ik een Remington gekocht, en ben zeer positief verrast!
Het apparaat licht goed in de hand, scheerresultaat zeer goed, en een goede accuduur.
Ook is het zeer gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Scheerresultaat
  • Accuduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s.metin 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte scheerapparaat met prima prijs/prestatieverhouding. Licht gewicht en verrassend goed!
Accu gaat lekker lang mee. 3-koppige scheerkoppen werken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remington Scheer apparaat 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington XR1430

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn scheer apparaat, scheert droog en nat zonder problemen.
Licht en ligt door z'n vorm lekker in de hand.

Pluspunten

  • Lekker licht
  • Droog en nat scheren
  • Fijne vorm
  • Scherpe mesjes scheert glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert super glad! gemakkelijk in gebruik en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scheert super glad! Gemakkelijk in gebruik: schoonmaken door simpel af te spoelen. En het apparaat maakt weinig geluid

Pluspunten

  • scheert super glad
  • weinig geluid
  • gemakkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil anti-stoppelbaard 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inovatief!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een vijftiental jaar was ik toe aan een nieuw scheermachine. Het vorige ( ook een Remington) was nog in goede staat maar ik wou toch eens iets nieuw. Wat al goed was aan het toestel is nog veel verbeterd. Top en bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Verhoeven 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gilette scheert best, Remington tweedes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren nat geschoren te hebben was ik het gedoe er omheen een beetje beu aan het worden. Gewoon even snel scheren gaat niet met je Gilette: kwast weken, schuim kloppen, inzepen, mesje weken, scheren, kwast en mesje schoonmaken, opruimen. Je bent er te lang mee bezig.
Na me op het internet redelijk goed ingelezen te hebben ben ik op de Remington XR1430 gekomen. Scheren is ineens relaxed. Het is geen ritueel meer, maar gewoon even je wangen glad maken. Het scheren op zich duurt iets langer maar het resultaat is zonder meer bevredigend.
Aanzetten en masserend over je wangen en keel gaan. Met je tong zorgen dat de huid goed strak staat en dan maar rondjes draaien. Ik ben heel tevreden met dit entry level apparaat. Natuurlijk zal er een van 400 euro beter scheren. Maar ik ben hier tevreden mee.

Pluspunten

  • Licht
  • Handzaam
  • Scheert goed
  • Weinig vibraties
  • Stil

Minpunten

  • Het is geen Mach 3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn scheerapparaat..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn scheerapparaat.. Werkt prettig goed vast te houden... Heb hem pas maar ben er heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn eerste Reminton ! (Na meerdere Philips apparaten)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste ervaring is zeer positief. Glad scheerresultaat waar het uiteindelijk omgaat. Apparaat zat zeer goed verpakt. Snelle er correcte levering door Coolblue.

Pluspunten

  • Scheerresultaat, zeker op dit prijsniveau
  • Weinig geluid
  • Licht in gewicht, ligt lekker in de hand
  • Scheerkop volgt de contouren goed
  • Was al volledig opgeladen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry Verhoeven 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prestaties en scheert super glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prima alternatief voor scheerapparaten van Philips en Braun, ik heb beide (kostbare) apparaten jaren gebruikt en mijn nieuwe Remington scheert zelfs beter dan de Philips en Braun.
Het scheerapparaat doet wat het moet doen en dat is gladscheren, accuduur is top met andere woorden een geweldig scheerapparaat voor een zeer betaalbare prijs.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Scheert prima ook op een hoekige kin
  • Eenvoudige schoon te maken
  • Laat snel op en lange scheerduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Volgt contouren uitstekend. Scheert diep. Ligt lekker in de hand. Goed schoon te maken (ook onder de kraan)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product en scheert lekker, goed schoon te maken zelfs met scheerschuim mooi model ziet er goed en verzorgt uit

Pluspunten

  • goed in de hand
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews