Remington XR1430 - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Remington XR1430
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ferdinand1153 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb jaren philips gehad, maar door de jaren heen werd het glad scheren steeds minder en het irriteerde mijn huid. De kwaliteit van dit merk is achteruit gegaan. Op aanraden van enkele personen en de reviews bij Coolblue hebben mij overtuigt om over te stappen naar de Remington Hyperflex aqua XR1430. Hij scheert fantastiesch en superglad, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • licht goed in de hand
  • makkelijk schoonmaken
  • batterij 50 minuten, ruime scheertijd
  • mooi design
  • snel opladen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend, prima batterijduur. goede prijs kwaliteit. ook zeer geschikt voor onder de douche.

Pluspunten

  • batterijduur
  • onder de douche geschikt
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karel Smans 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit gekregen voor vaderdag ik ben er erg blij mee , scheerd perfect en ligt fijn in de hand en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Scheerd goed
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Zijn er geen
  • Niets te bedenken
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobus 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar.....

Algemene score

7,0
Zeker geen slechte aankoop, en voor dit geld al helemaal niet. Scheert best glad, accu gaat lang mee. Maar bij mij geeft het nogal wat huidirritatie. Rode vlekken in nek en hals. Wat nog een minpuntje is vind ik de afneembare scheerkop. Je moer de kop er in zijn geheel afhalen. Bij Philips kun je de kop openklappen, en blijft deze aan het apparaat zitten, bij Remmington is dit scharnier er niet, de kop moet helemaal afgenomen worden. Dat is best onhandig en het voelt ook een beetje fragiel aan. Maar al met al een prima aankoop voor dit geld. de standaard is erg handig.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • accuduur
  • standaard

Minpunten

  • huidirritatie
  • scheerkop zonder scharnier
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

WtM 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig apparaat en met trimmer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prettig. Prettig om nat mee te scheren. Makkelijk schoon te houden. Goede houder waar het oplaadsysteem in zit verwerkt en laadt ook nog snel op. Met tasje war je het apparaat makkelijk in mee kan nemen.

Pluspunten

  • Makkelijk op te laden in de houder.

Minpunten

  • kapje met mesjes eerst wat lastig eraf te halen.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pijnlijk scheren met langere stoppels

Algemene score

3,0
Matig resultaat en als je wat langere stoppels hebt trekt ie de haren er vaak uit/ blijven de haren erin hangen.

Minpunten

  • Matig resultaat
  • Niet voor wat langere stoppels
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

s.metin 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte scheerapparaat met prima prijs/prestatieverhouding. Licht gewicht en verrassend goed!
Accu gaat lekker lang mee. 3-koppige scheerkoppen werken prima.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout Schinkel 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettig scheerapparaat

Algemene score

9,0
Zeer handzaam en gebruiksvriendelijk scheerapparaat. Ben goed geholpen en geïnformeerd over dit product wat voor mij de keuze makkelijk maakte. De oplaadtijd is kennelijk wat langer als bij de superdure varianten, maar wat maakt dat uit?
Ik maak er een discipline van om de oplader standaard met het lichtnet te verbinden. Voor weinig geld een gladde huid, een prettig apparaat en alles wat daarbij wenselijk is!

Pluspunten

  • Voordelig in aanschaf
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Oplaadtijd wat langer
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht en stevig scheren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel is lichter en vergelijking met mijn vorige en zeer handig. Messen scheren zeer goed. Een echte aanrader. Makkelijke houder ook om het toestel op te laden. Een handig apparaat voor een snelle scheerbeurt.

Pluspunten

  • Licht
  • Goeie messen
  • Handige houder
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tomasz 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Good price and good quality of this product. Easy to use. Long live of accu. Very quick and smoth shaving.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bekking 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Scheert heerlijk glad. Volgt de contouren van mijn gezicht prima. Het scheerapparaat maakt zijn beloften helemaal waar.

Pluspunten

  • lange batterij duur
  • snel opgeladen
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheerapp 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine voor een goede prijs. Scheert heel goed. Je hebt zoveel op de markt, dat je het op het laatst niet meer weet. Blij met mijn keuze.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Scheren met een apparaat is ook stoer 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed merk, erg tevreden over het scheergemak. En deze versie ziet er erg stoer uit. Stoerder dan de vorige. En ideaal dat je kunt laden en scheren als de accu een keer leeg is.

Pluspunten

  • laden en scheren tegelijk
  • waterdicht
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remington Hyperflex 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scheerapparaat ligt goed in de hand,licht,en nat en droogscheren mogelijk.
Klein nadeel : lange oplaadtijd.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mario 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geld voor een prima scheerresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zocht een goedkoop scheerapparaat met voldoende mogelijkheden en een goede beoordeling (gezocht op kieskeurig).
Prima pijs/kwaliteitverhouding.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warners 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed onwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geeft een goed scheer resultaat.
Ligt goed in de hand en is makkelijk in onderhoud.
Ook fijn dat je zowel nar als droog kan scheren.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Hallers 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat voldeed werkelijk echt aan mijn verwachtingen. Licht heerlijk in de hand, scheert perfect glad en is onderhouds vriendelijk. Verder gaan de batterijen erg lang mee. Alles bij elkaar ben ik erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • goed scheerresultaat
  • goede batterij
  • onderhoudsvriendelijk
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.K 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect! Ligt goed in de hand en werkt effectief!
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed apparaat 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheercapaciteit en accu

Algemene score

10,0
Het apparaat is gebruikersvriendelijk en scheert uitstekend. Ook makkelijk is het oplaadstation.
De tondeuse is makkelijk geplaatst en goed bruikbaar.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doet wat het moet doen!
prima verhouding prijs kwaliteit
uitstekend alternatief voor de duurdere merken en wellicht nog beter of net zo goed.
Geschreven voor: Remington XR1430

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews