Remington XR1430 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
onder de douche
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer, volgt de contouren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington XR1430 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janja390 15-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos scheerapparaat

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

2,0
Nav de goede reviews dit apparaat gekocht. Inmiddels een 1./2 jaar in gebruik en spijt van de aankoop.
Redenen:
Scheerkwaliteit is slecht. Ik blijf stoppeltjes houden.
De rand van het apparaat is te breed, waardoor je bijvoorbeeld haartjes onder je neus niet kunt scheren
De rand van het apparaat is scherp, Ga je om je kin heen en komt het apparaat enigzins haaks te staan, dan blijft de zijkant ook echt haken in je wang. Heel storend
Contact van de lader is slecht. Lijkt alsof het apparaat "los" zit in de lader waardoor laden onderbroken wordt
Tondeuse is klein en zeer fragiel

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • Scheerkwaliteit is slecht
  • laden gaat slecht
  • tondeuse fragiel

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Henry ten Berge 11-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet geschikt voor een gevoelige huid. De trimmer defect

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

1,0
Zoals gezegd zeer zeker niet geschikt voor een gevoelige huid. De trimmer/tondeuse brak af na het openen. Het scheerapparaat was maar 3 maanden geleden gekocht. Ben overgeschakeld naar een Philips waar ik zeer tevreden over ben.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • slecht scheerresultaat
  • constructie dik onvoldoende

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

cobus 22-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

update

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

3,0
Na mijn eerste review nog even een update. Apparaat kon na 7 maanden ineens niet meer worden uitgeschakeld. De aan/uit knop was defect. Toestel is onbruikbaar nu.

Minpunten

  • duurzaamheid
  • veel huidirritatie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

ferdinand1153 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
heb jaren philips gehad, maar door de jaren heen werd het glad scheren steeds minder en het irriteerde mijn huid. De kwaliteit van dit merk is achteruit gegaan. Op aanraden van enkele personen en de reviews bij Coolblue hebben mij overtuigt om over te stappen naar de Remington Hyperflex aqua XR1430. Hij scheert fantastiesch en superglad, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • licht goed in de hand
  • makkelijk schoonmaken
  • batterij 50 minuten, ruime scheertijd
  • mooi design
  • snel opladen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 16-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zware baardgroei

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

4,0
Inmiddels vaker mee geschoren, scheer kwaliteit is zeker met mijn 3 dagen baard zeer matig. Trekt meer haren uit dan dat er worden afgeschoren. Ben genoodzaakt eerst flink te trimmen maar dan nog..
Ga dus maar uitkijken naar een ander scheerapparaat.

Minpunten

  • Scheert zware baardgroei niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cobus 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar.....

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

7,0
Zeker geen slechte aankoop, en voor dit geld al helemaal niet. Scheert best glad, accu gaat lang mee. Maar bij mij geeft het nogal wat huidirritatie. Rode vlekken in nek en hals. Wat nog een minpuntje is vind ik de afneembare scheerkop. Je moer de kop er in zijn geheel afhalen. Bij Philips kun je de kop openklappen, en blijft deze aan het apparaat zitten, bij Remmington is dit scharnier er niet, de kop moet helemaal afgenomen worden. Dat is best onhandig en het voelt ook een beetje fragiel aan. Maar al met al een prima aankoop voor dit geld. de standaard is erg handig.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • accuduur
  • standaard

Minpunten

  • huidirritatie
  • scheerkop zonder scharnier

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Rob 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pijnlijk scheren met langere stoppels

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

3,0
Matig resultaat en als je wat langere stoppels hebt trekt ie de haren er vaak uit/ blijven de haren erin hangen.

Minpunten

  • Matig resultaat
  • Niet voor wat langere stoppels

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Roelof 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend, prima batterijduur. goede prijs kwaliteit. ook zeer geschikt voor onder de douche.

Pluspunten

  • batterijduur
  • onder de douche geschikt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karel Smans 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Dit gekregen voor vaderdag ik ben er erg blij mee , scheerd perfect en ligt fijn in de hand en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Scheerd goed
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Zijn er geen
  • Niets te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WtM 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig apparaat en met trimmer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Werkt prettig. Prettig om nat mee te scheren. Makkelijk schoon te houden. Goede houder waar het oplaadsysteem in zit verwerkt en laadt ook nog snel op. Met tasje war je het apparaat makkelijk in mee kan nemen.

Pluspunten

  • Makkelijk op te laden in de houder.

Minpunten

  • kapje met mesjes eerst wat lastig eraf te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s.metin 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Perfecte scheerapparaat met prima prijs/prestatieverhouding. Licht gewicht en verrassend goed!
Accu gaat lekker lang mee. 3-koppige scheerkoppen werken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout Schinkel 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettig scheerapparaat

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Zeer handzaam en gebruiksvriendelijk scheerapparaat. Ben goed geholpen en geïnformeerd over dit product wat voor mij de keuze makkelijk maakte. De oplaadtijd is kennelijk wat langer als bij de superdure varianten, maar wat maakt dat uit?
Ik maak er een discipline van om de oplader standaard met het lichtnet te verbinden. Voor weinig geld een gladde huid, een prettig apparaat en alles wat daarbij wenselijk is!

Pluspunten

  • Voordelig in aanschaf
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Oplaadtijd wat langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht en stevig scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Dit toestel is lichter en vergelijking met mijn vorige en zeer handig. Messen scheren zeer goed. Een echte aanrader. Makkelijke houder ook om het toestel op te laden. Een handig apparaat voor een snelle scheerbeurt.

Pluspunten

  • Licht
  • Goeie messen
  • Handige houder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tomasz 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Good price and good quality of this product. Easy to use. Long live of accu. Very quick and smoth shaving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bekking 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Scheert heerlijk glad. Volgt de contouren van mijn gezicht prima. Het scheerapparaat maakt zijn beloften helemaal waar.

Pluspunten

  • lange batterij duur
  • snel opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheerapp 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

8,0
Prima machine voor een goede prijs. Scheert heel goed. Je hebt zoveel op de markt, dat je het op het laatst niet meer weet. Blij met mijn keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Scheren met een apparaat is ook stoer 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
Goed merk, erg tevreden over het scheergemak. En deze versie ziet er erg stoer uit. Stoerder dan de vorige. En ideaal dat je kunt laden en scheren als de accu een keer leeg is.

Pluspunten

  • laden en scheren tegelijk
  • waterdicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerald 19-08-2019
  • Product gekocht

Niet tevreden

Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

5,0
Ik vind in eerste instantie het scheerresultaat niet voldoende. Gewoon niet glad genoeg voor mijn baard. Moet ‘savonds weer als ik echt een goed resultaat wil. Klepje van de tondeuse is al defect. Er zijn al 2 afdichtrubbertjes weggespoeld bij het schoonmaken. Voor mij weer gewoon Philips of Braun
Nu ca 3/4 jaar in bezit maar nooit echt happy mee geweest. Ik ga nu een nieuwe kopen

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Scheert niet glad genoeg
  • Gebruikstijd is kort
  • Plastic, voelt goedkoop aan
  • Tondeuse snel defect

Reageer

MGM Bevers 31-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

licht goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

9,0
heel lang een philips gehad ,maar de laatste was eigenlijk niet goed. scheerkoppen zeer snel versleten , Dus deze Remington gekocht deze ca 5 maanden in gebruik ,ben tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • scheerkoppen blijven scherp
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MGM Bevers 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

herroeping laatste review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington XR1430

Algemene score

10,0
Remington heeft voor mij een goede oplossing aangeboden ,namelijk was niet tevreden , over de Remington XR 1430 nu kwamen ze zelf met een oplossing , kon een nieuwe uitkiezen van het gelijkwaardige bedrag ..Dat is pas service Dus onderstaande is niet meer relevant
Top Renimgton

Heb nu het scheerapparaat CA 3 maanden in gebruik
Hij valt tegen heeft het zelfde scheerresultaat als de Philips die ik voorheen had
Ik denk doordat hij flexibele scheerkoppen heeft ,de hoogte onder die koppen veel te klein is daardoor loopt hij gauw vol van de het afgeschoren haar ,dus kan deze niet meer goed scheren.
Het oude systeem daarmee heb ik nooit problemen mee gehad maar deze heeft een veel groter opslag van de opgeslagen haren ,zodat deze niet in haar vol gelopen haar stond te draaien . heb nu de vraag of Remington mij een standaard scheerapparaat toe stuurt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews