Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw - Reviews

Beste deals -5% prijsdaling
Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MLinders 11-09-2020
  • Product getest

Prima scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

8,0
Na twee weken testen moet ik zeggen dat het scheerapparaat fijn in de hand ligt en ondanks dat hij geen flexibele scheerkop heeft kom je overal wel bij. Zelf heb ik een vrij gevoelige huid en heb geen last van jeuk of pijn na het scheren. Ik zou de Braun 50 dus ook zeker aanraden voor mensen met en zonder gevoelige huid. Ik kom zelf van de gewone scheermesjes dus het was de eerste week wel even wennen maar ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Geen last met gevoelige huid

Minpunten

  • Flexibele scheerkop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Daanfleuren 31-08-2020
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

8,0
Dit is een fijn scheerapparaat het fijne van het scheerapparaat is dat hij waterdicht is waardoor je
makkelijk kan scheren in de douche, ik was eerst niet zo onder de indruk van deze functie maar het
blijkt erg handig te zijn. Ook komt met veel opzetstukjes waardoor je bijvoorbeeld ook andere
lichaamsdelen kan scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johandr73 21-08-2020
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat is voor mij een geweldig ding. Voordat ik dit scheerapparaat had, heb ik vaak een slecht scheerapparaat gebruikt en je merkt wel echt een kwaliteitsverschil. Hij voelt heel fijn aan op je huid en er zit een mooie standaard bij zodat je hem mooi neer kan zetten en tegelijkertijd kan opladen. Hij ligt ook heel lekker in je hand en hij heeft een mooi design. Top ding.

Pluspunten

  • Scheert goed
  • Mooi design
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan 17-08-2020
  • Product gekocht

Glad scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze Braun nu enkele weken en ben meer dan tevreden met het scheerresultaat. De mesjes zitten flexibel in de scheerkop waardoor mijn huid is na het scheren glad en zonder irritaties is. Ik gebruik het apparaat droog dus eerste keer onder de kraan is best spannend, dit werkt echter perfect, alle haartjes spoelen zo weg uit de scheerkop, ideaal.

Het apparaat ligt prettig in de hand, heeft een duidelijk display en heeft een goede accu, ik heb hem tot heden slechts een keer hoeven op te laden, dit duurt slechts 1 uur. Ook geeft het apparaat aan wanneer het scheerblad vervangen moet worden, in de handleiding staat 18 maand dus dit duurt gelukkig nog wel even. Van de opzetstukjes heb ik alleen de tondeuse gebruikt, deze is gemakkelijk te wisselen “click” en te gebruiken en geeft strakke bakkebaarden.

Extra handigheidje, reisslot op het apparaat zodat het apparaat in de toilettas niet plotseling aan gaat.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • makkelijk schoon te maken

Reageer

Willem 16-08-2020
  • Product getest

Vooral fijn voor lichaamsbeharing

Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

7,0
De Braun 50 B4650cs Blue is een lekker vlot opladend scheerapparaat voor gezicht en lichaam beharing dat lekker in de hand licht, geleverd word met twee opzetstukjes om baard en lichaamsbeharing te trimmen,een zestal in grote oplopende opzetstukjes, schoonmaakborsteltje, en natuurlijk het hele oplaadgebeuren zoals adapter en oplaadstation.

Dit scheerapparaat is extra fijn voor je lichaamsbeharing omdat de kop van het apparaat niet meebeweegt, maar de scheerkop wordt wel behoorlijk warm tijdens gebruik.

Pluspunten

  • Veel opzetstukjes
  • Snel opladen

Minpunten

  • Niet meebewegende kop (mesjes zelf wel)
  • Scheerkop word behoorlijk warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

XrayX 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

All round scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Ik heb het scheerapparaat een aantal keren getest. Hiervoor had ik ook een Braun, maar met een enkele scheerkop. Waar ik voorheen toch echt ruim 10 minuten uit moest uittrekken om me te scheren, kan het met dit scheerapparaat in de helft van de tijd. De 3 mesjes volgen je huid perfect en zorgen voor een super glad scheerresultaat. Hij laad snel op en gaat lang mee. De bijgeleverde trim opzetstukjes werken ook goed.

Pluspunten

  • Snelle scheerbeurt
  • Glad resultaat
  • Meegeleverde trimmer

Minpunten

  • Geen reisetui

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 15-08-2020
  • Product getest

van scheermes naar scheerapparaat!

Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

8,0
Met het Braun Serie 5 blue scheerapparaat heb ik getest of liever een scheermes of apparaat gebruik. Omdat mijn eerdere ervaringen met scheerapparaten niet zeer positief waren was ik vrij sceptisch voor ik het apparaat in gebruik nam. Gelukkig heb ik dankzij de goede ervaring met de Braun serie 5 blue mijn oordeel bijgesteld. Het scheren voelde zeer aangenaam en gaf een heerlijk glad resultaat bij het gebruik onder de douche. Bij het gebruik buiten de douche was dit helaas wat minder. Naast dat het schoonmaken super easy is vanwege zijn waterdichte behuizing, is de bodytrimmer super fijn in gebruik. Kortom een fijn apparaat om te gebruiken als mijn scheermesjes op zijn ;)

Pluspunten

  • Super glad resultaat
  • waterdicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Koolmoes 10-08-2020
  • Product getest

Uitstekend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen en ben tot dusver erg tevreden. Ik was jaren gewend om nat te scheren. Met dit apparaat is zowel nat- als droog scheren mogelijk. Beide mogelijkheden gaan uitstekend.
Het apparaat ligt prettig in de hand en ik kom prima bij de moeilijkere zones. De scheerkoppen zijn flexibel en zorgen niet voor roodheid in de hals na het scheren. Batterij en oplaadduur is ook prima. Het apparaat is snel opgeladen en ik kan me meer dan een week dagelijks scheren. Schoonmaken gaat ook vlot onder de kraan.

Kortom erg tevreden na een paar weken in gebruik. Ik ben wel benieuwd na hoeveel tijd ik de scheerkop moet vervangen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Flexibele scheerkoppen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing summier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CEVGE 09-08-2020
  • Product gekocht

Goed werkend scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat (Braun 50-B4650cs Blue) ligt erg gemakkelijk in de hand. Na een snelle oplaadbeurt voor het eerst elektrisch geschoren en ik moet zeggen het resultaat is net zo goed als handmatig scheren. Bijkomend voordeel dat geen scheerschuim of gel gebruikt hoeft te worden. Minimaal onderhoud en mooi design.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Opzetstukken bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 09-08-2020
  • Product getest

Braun scheerapparaat (aanrader)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Ben sinds kort in het bezit van dit mooie scheerapparaat. Het ligt makkelijk in de hand en is heel fijn in gebruik. Apparaat heeft een korte oplaadduur waardoor je hem weer snel kunt gebruiken.
Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken. Ook het schoonmaken gaat snel en makkelijk. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Npf66 08-08-2020
  • Product getest

Superfijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Dit Braun scheerapparaat voldoet aan alle verwachtingen. Glad scheren, gemakkelijk in gebruik. Diverse mogelijkheden mede dankzij de hulpstukken die erbij zitten. Ook erg makkelijk schoon te maken. En het opladen gaat ook erg snel . Vijf minuten opladen en jij kan weer een paar weken gebruikt worden kortom een fijn scheerapparaat. Scheert glad en soepel. Ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Sne laden
  • Scheert glad
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anno 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

7,0
Ik heb dit scheerapparaat ontvangen om te testen. Het scheerapparaat is al opgeladen als je hem uit de doos haalt. Door de goede vormgeving is die makkelijk vast houden en heeft die een goede grip. Bij het scheren sloeg die enkele dikke harden over. Het scheerapparaat was makkelijk schoon te maken door hem onder de kraan te houden.

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • pakt niet alle horen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Rene84 06-08-2020
  • Product getest

braun series 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 5 50-B4650cs Scheerapparaat Met Oplaadstandaard, 2 EasyClick-opzetstukken, Blauw

Algemene score

9,0
Iets meer dan een week geleden ontving ik de Braun series 5 50-B4650cs en nu na een aantal scheerbeurten ben ik zeer tevreden met het resultaat.

Mijn huid voelt niet geïrriteerd aan na het scheren en het scheerapparaat is erg makkelijk om te reinigen.

De batterij heeft een capaciteit van 50 minuten zodat je niet na elke scheerbeurt hoeft op te laden.

Tevens zit er een baardtrimmer bij en een body groomer.

Al met al is dit een fantastisch apparaat wat ik een ieder kan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer