Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
roterende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cocobond2 22-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dit scheermes is echt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Dit scheermes is echt perfect. Het biedt een scheercomfort dat ik nooit heb gehad. Een scheermes zo eenvoudig maar zo effectief. Ik had het geluk een paar weken geleden het gratis te ontvangen om het te testen en ik ben erg blij.
Ik houd meestal een baard van een paar dagen en met mijn oude scheermes was het moeilijk te scheren. Met dit scheermes geen pijn, geen roodheid een perfecte scheerbeurt in weinig doorgang. Het hoofd van het scheermes draait zodat het goed op uw huid past. De grip is heel gemakkelijk, zelfs als het een beetje zwaar is. Maar het is zeer resistent en robuust. Ik gebruikte het zowel zonder scheergel als met, maar ik heb liever een huidverzorging. Het schoonmaken is heel eenvoudig en gebeurt onder water. Een indicator informeert u over het batterijniveau. Over de batterij gesproken, de autonomie is erg belangrijk en de oplaadtijd is super snel. Dit scheerapparaat biedt een scheercomfort en een zeer eenvoudig gebruik. De prijs rechtvaardigt de kwaliteit ervan. Ik houd het en ben erg blij.

Pluspunten

  • gemakkelijk
  • autonomie

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WimV 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk scheerapparaat

Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
De Braun 9340s Black is een degelijk en mooi scheerapparaat. Het ligt heel makkelijk in de hand en je kan je er zowel droog als met scheerschuim mee scheren. Bij het scheren met scheerschuim voelt het apparaat aangenamer aan, maar alles wordt wel behoorlijk smerig. Gelukkig kan je dit toestel reinigen onder stromend water. Door de kantelbare scheerkop kan je de moeilijker bereikbare plaatsen wat beter scheren al valt het al bij al nog tegen om vlot de snorharen te verwijderen. Als je het echt heel glad wil is scheren met een scheermesje beter. Dit toestel is heel snel opgeladen en er is een handig opbergzakje meegeleverd in de doos.

Pluspunten

  • design
  • oplaadtijd

Minpunten

  • gladheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey11dw 31-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparaat voor de perfecte scheerbeurt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is een echte aanrader! De levensduur van de batterij is optimaal waardoor deze meer dan een week meegaat. Ook krijg je er een handige reis etui bij om deze overal mee naar toe te nemen! Dankzij de beweegbare kop neemt hij alle kanten en delen van het gezicht mee en als resultaat heb je een zeer gladde huid en voelt deze zacht aan. Het scheerapparaat kan je ook gebruiken onder de douche wat soms wat tijd kan besparen! Kortom is deze Braun series 9 9340s een echte topper en een ideaal toestel voor de perfecte scheerbeurt!

Pluspunten

  • luxe uitstraling
  • kwaliteitsvol
  • lange levensduur batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vnc 04-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

7,0
Ik ontving gratis dit scheerapparaat en heb nog nooit zo een goede scheerervaring meegemaakt.
Ik gebruik dit apparaat dagelijks met een prachtig glad scheerresultaat als gevolg.
Mijn huid ziet er na het scheren zeer fris en glad uit en alle haartjes zijn zorgvuldig verwijdert.
Wat ik ook zeer positief vind aan dit apparaat is dat het totaal geen irritatie geeft.
Het apparaat is zeer makkelijk om schoon te maken en eenvoudig in onderhoud.
Een absolute aanrader voor iedere moderne man.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 26-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

vlot apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat is lekker licht en ligt goed in de hand. Het gaat soepel mee met de vormen van mijn huid. De batterij gaat lekker lang mee. Er is ook een heel goede aanduiding op het apparaat dat aangeeft hoeveel batterij er nog over is. Ik ben er heel tevreden mee, vooral de nauwkeurigheid van het scheren. Ik besteed er nu minder tijd aan dan vroeger met roterende bladen. Ik kreeg dit apparaat om gratis uit te testen. Door de zwarte look is het een mooi opvallend apparaat. Mijn oud toestel gebruik ik nu niet meer.

Pluspunten

  • licht
  • vlot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongenman 22-11-2019
  • Product getest

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

10,0
Ik heb deze scheeraparaat gekregen op te testen, het scheerd heel goed en zacht, het voelt heel goed met dit apparaat, het uiterlijke van dit aparaat is ook heel mooi! hij is ook water bestedig dus je kan hem menemen onder de doche of in het bad! Hij is perfect! De beste die ik ooit heb gehad!

Reageer

Martens G 20-11-2019
  • Product getest

Uitstekend scheerapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

10,0
Ik gebruik dit toestel nu reeds enkele weken en ben hier zeer tevreden over. Mijn huid voelt zeer zacht aan en ik heb hier geen uitslag mee aangezien ik toch wel een gevoelige huid heb. Met de bewegende kop kun je gemakkelijk aan de moeilijke plekken. Aan de achterkant heb je ook een uitschuifbare trimmer. Je kan ook gemakkelijk de accuduur volgen door de display. De batterij houdt zeer lang! Het toestel is volledig waterdicht dus je kan hem ook gebruiken onder de douche. Ik heb dit toestel gratis mogen ontvangen en vind deze een echte aanrader!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Accu
  • Scheerresultaat

Reageer

Cedric 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit, levert een mooi resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken heb ik deze Braun Series 9 in gebruik. Ik ben er zeer enthousiast over! Het apparaat ligt makkelijk in de hand, en ziet er zelf nog eens designvol uit. Het toestel is volledig waterdicht, dus je kan het zowel nat en droog gebruiken, ideaal dus voor onder de douche. Toen ik initieel hoorde dat ik toestel gratis mocht testen, was ik erg enthousiast want ik wilde echt wel weten hoe glad dit apparaat scheert, en de resultaten waren zeer goed. Het is dan ook een makkelijke vervanger tgo. het dagelijks manueel scheren. De kop is erg indrukwekkend en is super handig in gebruik, deze kan namelijk meegaan met de vorm van je gezicht zodat je alles goed kan scheren. Er zit ook een laadstation bij om het apparaat makkelijk te laden, voor de rest spoelt het ook handig af na gebruik als reiniging. Ik ben er dus al bij al zeer tevreden over en kan het alleen maar aanraden!

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Nat & Droog
  • Bewegende kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnor 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat ligt zeer goed in de hand en is eenvoudig te gebruiken. Dit toestel is geschikt om verschillende soorten baarden te scheren. Zelf ben ik zeer tevreden van het scheerresultaat. Het voldoet aan al mijn persoonlijke wensen en ik ben blij dat ik dit toestel heb mogen testen. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed scheerapparaat.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miggy 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super handig in gebruik, zonder huidirritaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Ik gebruik dit scheerapparaat van Braun nu ongeveer een 3-tal weken in gebruik.
Met dit scheerapparaat van Braun kan ik mijn baard snel en zonder irritatie scheren. Ik hoef maar 1 of 2 keer over dezelfde plek te gaan om de haartjes te verwijderen. Hierdoor heb ik veel minder last van huidirritatie. De scheerkop is heel flexibel. Je kan hem mee met de contouren van je gezicht laten glijden of vastzetten. Het scheerapparaat heeft een goede ergonomische greep. Hierdoor kun je overal goed aan. De precisietrimmer vind ik heel gemakkelijk voor het bijwerken van mijn bakkebaarden. Op het display onderaan kun je gemakkelijk aflezen hoelang de batterij nog meegaat en wanneer de scheerkop vervangen moet worden.
Ik gebruikte vroeger Gilette mesjes, waarmee ik wel eens een snijwondje had. Met dit scheerapparaat van Braun heb ik hier geen last meer van. Het scheert even glad. Het reisetui vind ik handig om het apparaat veilig mee te nemen. De batterij gaat ook steeds lang mee. Het scheerapparaat is gemaakt van een heel kwalitatief materiaal en ziet er premium uit. Ik heb dit scheerapparaat gratis gekregen om te mogen testen. Ik ben aangenaam verrast. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • uper handig in gebruik
  • Geen huidirritaties
  • Ergonomische handgreep
  • Batterij die lang meegaat

Minpunten

  • Batterij die lang meegaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobbeCa 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheren was nog nooit zo fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Scheren was nog nooit zo fijn als met de Braun 9325s. Ik zweerde lang trouw aan de klassieke scheermesjes, maar vanaf het moment dat ik deze machine gratis mocht uittesten werd ik verliefd. Scheren gaat soepel en vlot, zonder enige irritatie. Je kan de machine ook zowel op een droge als natte huid gebruiken, wat een meerwaarde is. De batterij duur is ook ruim voldoende. Kortom een aanrader voor wie een kwaliteit scheermachine zoekt.

Pluspunten

  • Efficient
  • Zacht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FilipAl 13-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

revolutionair

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Dit toestel is zeer goed: gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en vooral zeer efficiënt: niet veel werk en zeer goed geschoren. De prijs valt al bij al nog mee, rekening houdend met de vele voordelen. Ik kreeg dit toestel om te proberen, maar zou het zeker aanraden bij iedereen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • efficiënt

Minpunten

  • relatief duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessandro Martin 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super scheerbeurt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
Ik scheerde mij altijd met mesjes, maar dit apparaat heeft mij zeker verbaasd. Ik heb geen last van huidirritaties en het resultaat is minstens net zo goed. Schoonmaken gaat makkelijk onder de kraan, zeker bij gebruik met scheerschuim is dit noodzakelijk. Bij alleen droog gebruik is dit ook met het borsteltje snel te doen. Ik blijf het zeker gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Glad in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
De BRAUN 9340s noir is geen goedkoop toestel, maar voor deze prijs krijg je een zeer degelijk product. Je voelt het onmiddellijk als je het scheerapparaat uit het bijgeleverde etui haalt: dit ligt goed in de hand. Het opladen gebeurt snel en eenvoudig. Het scheren kan droog of nat, ook onder de douche. Je kan de scheerkop vastklikken of volledig laten bewegen volgens je gezichtscontouren. Er is een kleine trimmer aanwezig die je gemakkelijk kan activeren.
Het reinigen gaat heel vlot (onder water) en je kan de volledige kop loskoppelen. De batterijduur is na enkele weken testen geen probleem. Het scheerresultaat is glad zoals verwacht mag worden. Ik kreeg deze Braun gratis ter beschikking om te testen.

Conclusie: zeer goed toestel zoals de prijs het doet vermoeden.

Pluspunten

  • handig
  • design
  • batterijduur

Minpunten

  • levensduur mesjes?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 10-11-2019
  • Product getest

Superieur scheerapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
Mooi en comfortabel scheerapparaat! Scheert zeer makkelijk en zorgvuldig door de beweegbare kop. Ik scheer me elke dag en met dit scheerapparaat voelt je gezicht zeer zacht aan! Tijdens het scheren voel je ook echt dat hij alle haartjes meeneemt wat echt wel een fijn gevoel is! Het apparaat heeft ook een extra functie voor langere haren te scheren. De batterij gaat ook meer dan een week mee, en als de batterij bijna op is geeft hij dit aan en kan je zien hoeveel minuten je het apparaat nog kan gebruiken. Ik vind het een zeer geslaagd product, ik heb het product gratis ontvangen en 4 weken getest. De prijs voor het product is het zeker wel waard! Ik ben er zeer tevreden over, het is het scheerapparaat van de toekomst!

Pluspunten

  • Sterke accuduur
  • Licht gewicht
  • Comfortabel
  • Kwaliteitsvol materiaal

Reageer

Tim Mostrey 08-11-2019
  • Product getest

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
Het scheren bij dit type toestel loopt erg makkelijk en vlot. Het toestel voelt heel degelijk en robuust aan en met de flexibele kop kan ik makkelijk op moeilijkere bereikbare plaatsen zoals net onder de neus. Ook de overgang van nek naar aangezicht gaat heel aangenaam zonder te haperen. Ik kreeg dit toestel gratis om te testen en toch heb ik twee kleine minpuntjes. Wanneer het toestel in de lader wordt geplaatst zit het toestel niet echt stevig en eerder te wiebelen. Ook vind ik dat het uitschuif trim stuk verder had mogen uitschuiven. Wanneer het is uitgeschoven gebeurt het nog vaak dat de scheerkop zelf tegen mijn huid botst vanwege de korte afstand. Los van deze twee puntjes een heel goed en degelijk toestel.

Pluspunten

  • Robuust
  • Soepele scheerkop

Minpunten

  • Laadstation zit losjes
  • Trimstuk schuift kort uit

Reageer

vnc 06-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

top apparaat

Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

9,0
Ik ontving gratis dit scheerapparaat en heb nog nooit zo een goede scheerervaring meegemaakt. Ik gebruik dit apparaat dagelijks met een prachtig glad scheerresultaat als gevolg. Mijn huid ziet er na het scheren zeer fris en glad uit en alle haartjes zijn zorgvuldig verwijdert. Wat ik ook zeer positief vind aan dit apparaat is dat het totaal geen irritatie geeft. Het apparaat is zeer makkelijk om schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Een absolute aanrader voor iedere moderne man.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dries Bruyneel 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk scheerapparaat, duur maar zijn geld waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Series 9 9340s Nieuwste Generatie Elektrisch Scheerapparaat, Oplaadstandaard, Etui, Noir

Algemene score

8,0
Na enkele mindere ervaringen met de scheerresultaten van elektrische toestellen was ik een tijdje geleden opnieuw overgeschakeld op de klassieke mesjes. Maar omdat die, ondanks de goede scheerresultaten, best prijzig zijn was ik al een tijdje op zoek naar een nieuw elektrisch toestel.

Recent kreeg ik de mogelijkheid om dit fijne toestel gratis te testen en het bevalt zeer goed! Het is degelijk gebouwd, ligt goed in de hand en is volledig waterdicht. Enkel de bijgeleverde 'charing stand' vind ik minder handig in gebruik. Het belangrijkste zijn echter de scheerresultaten en zijn naar mijn mening echt heel goed. Tevreden dat ik mijn klassieke mesjes kon inwisselen tegen dit toestel!

Ondanks de goede resultaten toch 8/10 vanwege de prijs en de mindere 'charging stand'.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Degelijk gebouwd
  • Ligt goed in de hand
  • Scheerresultaat

Minpunten

  • Prijs
  • Charging stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer