Inventum RR410 - Reviews

Best Reviewed mrt 2020 Inventum RR410
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
Inhoud waterresservoir
0 liter
Bedrijfstijd
35 min.
AC input voltage
100-240 volt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum RR410 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Denise 25-03-2020
  • Product gekocht

Geweldig simpel zonder druppels en strepen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Beste koop in jaren! Ik heb echt een hekel aan ramen zemen. Gedoe met emmers, geknoei, gedruppel en dan ben je klaar en zitten er allemaal strepen op de ramen. Zucht. Herkenbaar? Ha! Moet je deze ruitenreiniger eens proberen. Met een soort plantenspuit en dweiltje erop sop je de ramen in (kan ook met emmer en spons maar dit is veeeel makkelijker en zonder geknoei). Dan met de zuiger van boven naar beneden en klaar! Ramen zijn echt nog nooit zo blinkend geweest. Heb het hele huis in no time gedaan.. Zelf droog ik de randjes wel na met een katoenen doek, maar meer dan dat heb je ook niet nodig met dit apparaat. Veel plezier met ramen wassen voortaan :).

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Zonder geknoei
  • Superschoon
  • Streeploos
  • Voldoende accutijd voor het hele huis

Minpunten

  • Soms de kop vd zuiger even wat aanduwen...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riny Vieselman 23-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit slecht,

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

3,0
ik heb dit produkt gekocht vanwege de goede revieuws. Spijt van!,
Hij is nu 1 jaar oud en voor de 3e keer ter reparatie. Hij is opeens niet meer aan te krijgen ook al is de accu vol. Iedere keer omgeruild voor nieuw.
Nu ruim 6 weken al ter reparatie.

Minpunten

  • gaat kapot

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Peter 01-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

slechte accu

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

3,0
ik heb de ruitenreiniger 4x gebruikt en de accu laad niet meer bij waardoor hij onbruikbaar is geworden. je kan beter een tientje meer uitgeven voor een degelijk apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Pascal 02-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet goed snel stuk

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

1,0
Niet goed lade niet meer op na de tweede keer gebruik ,was nog onder garantie maar geen nieuwe of geld teug. Jammer

Minpunten

  • Snel stuk
  • Geen nieuwe of geld terug

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

tl 31-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

streeploos mooi niet

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

3,0
Op de box staat met dikke letters Streeploos, moeten ze maar snel verwijderen, klopt niet. Nadeel is dat het product dus gebruikt is en niet meer te ruilen is, kortom oude manier is en blijft het beste.

Pluspunten

  • weinig
  • eerst de glazenwasser laten komen

Minpunten

  • Laat strepen achter
  • Maakt best veel herrie

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

A 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super raamreiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Wat een fijn apparaat zeker voor na het douchen zodat de douche droog achter blijft. Voor de ramen is hij ook perfect, fijne afmeting, licht in gewicht en zeer handig in gebruik. Een echte aanrader en zeker voordeze prijs toppie.

Pluspunten

  • Handig in gebruik, licht in gewicht
  • Lekker goedkoop

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niki 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Erg blij met mijn aankoop! Als jonge 20er, met flinke reuma handen, eindelijk een goede oplossing!! Ik heb een woning met erg veel ramen. De concurrent hield dit niet vol, dit apparaat met gemak! Ik wil niet meer anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Erg strak en handig in gebruik. Snelle laadtijd en ruime accuduur. Mooi streeploos resultaat. Verwachtingen echt te boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea de Wit 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
2 maanden op de levering moeten wachten maar wat ben ik hier blij mee en zo wordt ramen lappen weer leuk om te doen.. echt een aanrader.. als ik dit had geweten wat voor een goed apparaat het is dan had ik hem al veel eerder gekocht...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inventum ruitenreiniger 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet zwaar en weinig geluidsoverlast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Moeiteloos reinigen van ruiten, het apparaat is ook niet zwaar en zeer geschikt voor grote oppervlakten zoals een schuifpui.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Supersnel ramen wassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty R. 08-03-2020
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

8,0
Wou al een tijdje één aanschaffen, op 6 maar gekocht, geen spijt van tot nu toe. Ramen lappen gaat nu zeer snel en is niet meer een vervelend klusje. Weet nog niet hoe de accu zich houdt, lees negatieve ervaringen. Hoop op het beste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sophia van 't Klooster - Jansen 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat snel en makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Net gekocht,en gelijk in gebruik genomen,is mij prima bevallen, makkelijk in gebruik en geen strepen op mijn ramen. met andere woorden,
deze ruitenreiniger lijkt wel een klucht,
je ramen schoon in een poep en een zucht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mutsaerts 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruitenkuiser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
zeer goed product dat z n geld waard is en dat deftig werkt. Het is tijds besparend en maakt het gemakkelijker om ruiten te kuisen.

Pluspunten

  • gemakkelijk te hanteren
  • tijdsbesparend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Streeploze ramen, snel klaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik ramen wassen niet leuk vind. De positieve reviews zorgden ervoor dat ik niet twijfelde om te bestellen. Ramen worden streeploos schoon. En in een mum van tijd is de klus geklaard. Accu is snel opgeladen en klaar voor de volgende ronde. Ik zeg doen! Je houdt tijd over!

Pluspunten

  • Gemak
  • Streeploze ramen
  • Snel klaar
  • Niet alleen voor ramen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ramen wassen wordt ontspanning!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat om snel en streeploos je ramen te wassen. Erg leuk om te doen bovendien. Geen gesjouw met emmers en geklieder met sponzen meer. Sproeien, beetje vegen en trekken maar. Echt ideaal. Had hem veel eerder willen hebben.

Pluspunten

  • snel en streeploos schoon
  • weinig water dus geen geklieder onderaan raam
  • erg leuk om te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcha Dekemele 30-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt efficient en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Ramen poetsen zoveel gemakkelijker en zonder STREPEN. Gedaan met emmers water te versleuren en uren aan dit werkje te spenderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan k 25-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Raamwisser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Door nieuwsgierigheid gekocht, geen moment spijt, streeploos geen waterballet bij het wissen onderaan je raam,geluidarm, lichtgewicht, top!!

Pluspunten

  • Streeploos
  • Lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Kievits 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo blij

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Voor iemand die ramenlappen niet leuk vindt is dit een geweldige oplossing. Tijd van het ramenlampen wordt duidelijk verminderd, werkt snel, waterverbruik een stuk minder. Ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • weinig waterverbruik
  • geen plassen op grond en vensterbank

Minpunten

  • vuilwaterreservoir kan er niet helemaal af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Een superfijne hulp in het huishouden en dat voor een uitstekende prijs! Het schoonmaken van de ramen gaat nu zeker 2x zo snel en ook geklieder met water behoort nu tot het verleden. Lastige plekken zoals de buitenzijde van de bovenlichtjes zijn nu in een mum van tijd streeploos schoon. Nog een pluspunt vind ik dat het apparaat licht is waardoor het handzaam is in gebruik.

Pluspunten

  • Streeploos schoon
  • Handzaam
  • Bespaart tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer