Inventum RR410 - Reviews

Beste deals
Specificaties
Inhoud waterresservoir
0 liter
Bedrijfstijd
35 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum RR410 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pascal 02-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet goed snel stuk

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

1,0
Niet goed lade niet meer op na de tweede keer gebruik ,was nog onder garantie maar geen nieuwe of geld teug. Jammer

Minpunten

  • Snel stuk
  • Geen nieuwe of geld terug

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Mutsaerts 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruitenkuiser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
zeer goed product dat z n geld waard is en dat deftig werkt. Het is tijds besparend en maakt het gemakkelijker om ruiten te kuisen.

Pluspunten

  • gemakkelijk te hanteren
  • tijdsbesparend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Streeploze ramen, snel klaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik ramen wassen niet leuk vind. De positieve reviews zorgden ervoor dat ik niet twijfelde om te bestellen. Ramen worden streeploos schoon. En in een mum van tijd is de klus geklaard. Accu is snel opgeladen en klaar voor de volgende ronde. Ik zeg doen! Je houdt tijd over!

Pluspunten

  • Gemak
  • Streeploze ramen
  • Snel klaar
  • Niet alleen voor ramen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ramen wassen wordt ontspanning!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat om snel en streeploos je ramen te wassen. Erg leuk om te doen bovendien. Geen gesjouw met emmers en geklieder met sponzen meer. Sproeien, beetje vegen en trekken maar. Echt ideaal. Had hem veel eerder willen hebben.

Pluspunten

  • snel en streeploos schoon
  • weinig water dus geen geklieder onderaan raam
  • erg leuk om te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcha Dekemele 30-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt efficient en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Ramen poetsen zoveel gemakkelijker en zonder STREPEN. Gedaan met emmers water te versleuren en uren aan dit werkje te spenderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan k 25-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Raamwisser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Door nieuwsgierigheid gekocht, geen moment spijt, streeploos geen waterballet bij het wissen onderaan je raam,geluidarm, lichtgewicht, top!!

Pluspunten

  • Streeploos
  • Lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Kievits 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo blij

Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Voor iemand die ramenlappen niet leuk vindt is dit een geweldige oplossing. Tijd van het ramenlampen wordt duidelijk verminderd, werkt snel, waterverbruik een stuk minder. Ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • weinig waterverbruik
  • geen plassen op grond en vensterbank

Minpunten

  • vuilwaterreservoir kan er niet helemaal af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum RR410

Algemene score

9,0
Een superfijne hulp in het huishouden en dat voor een uitstekende prijs! Het schoonmaken van de ramen gaat nu zeker 2x zo snel en ook geklieder met water behoort nu tot het verleden. Lastige plekken zoals de buitenzijde van de bovenlichtjes zijn nu in een mum van tijd streeploos schoon. Nog een pluspunt vind ik dat het apparaat licht is waardoor het handzaam is in gebruik.

Pluspunten

  • Streeploos schoon
  • Handzaam
  • Bespaart tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer