Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Weerstandsysteem
waterweerstand
Maximaal gebruikers gewicht
140 kg
Kleuren
grijs, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JazzPianist 04-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Compacte WaterRoeier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

9,0
We wilden een compacte roeier voor thuisgebruik.
We hebben gekozen voor een type met waterweerstand voor de realistische weerstanden het aangenaam geluid tijdens het roeien.

Pluspunten

  • Compact
  • Zwart / sober
  • Regelbare weerstand

Minpunten

  • Kwetsbare rolletjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 09-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, uitdagend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, degelijke kwaliteit. Door het vullen met water creeer je weerstand en heb je het gevoel op het water te roeien. Totaal anders dan roeiapparaat met weerstandsknop. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Uitdagend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno Nieman 09-01-2020
  • Product gekocht

Geweldige waterroeier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

9,0
Ondanks aanvankelijke twijfel bij de techniek van een waterroeier blijkt de R800 een geweldige machine. Een degelijk apparaat dat makkelijk te monteren is. De hoge zit is heel fijn en de afmetingen zijn klein. Hij roeit geweldig. Het disp lay is simpel.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Waterroeier
  • Afmetingen
  • Zithoogte

Minpunten

  • Display eenvoudig maar goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 08-01-2020
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

10,0
Ik heb bewust gekozen voor een roeitrainer met waterweerstand. Apparaat was simpel te monteren en staat als een huis. Het roeren gaat soepel en de eersterangs regel je door water toe te voegen. Gebruik het apparaat nu 4 maanden vrijwel iedere dag en ben nog steeds erg blij dat ik dit model heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Stevig en soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een compacte roeitrainer die ook geschikt is voor langere mensen, ik ben namelijk 1,92. Deze roeitrainer voldoet prima. Door de weerstand via het water en het daarbij horende geluid heb je het idee dat je echt op het water bent 😁. Erg blij met de aanschaf. Gebruik hem ongeveer 3-4 x per week.

Pluspunten

  • Compact
  • Geschikt voor lange mensen
  • Weerstand via water erg fijn
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Bedieningspaneel voelt beetje slap aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Li-janne 08-01-2020
  • Product gekocht

Roeitrainer raw800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met de roeitrainer, het grootste voordeel is dat je zithoogte heel fijn is. Je hoeft dus niet op de grond te zitten. En vind persoonlijk het geluid van water wel prettig. Dat maakt het toch een beetje "natuurlijker"

Pluspunten

  • Zit hoogte
  • Degelijkheid van apparaat
  • Goed leesbaar dysplay

Minpunten

  • Niet inklapbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kurt 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Water Resistance Row 800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

9,0
Roeien met echt water en toch compact.
Handleiding zeer duidelijk alles goed verpakt.
Kwaliteit degelijk en mooi design.
Paar keer gebruikt...zeer tevreden over het product nu mijn conditie nog...

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Olivier 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Row 800 top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

10,0
Wat een top roeimachine is dit zeg!
Met mijn lengte (1,97 cm) was het erg moeilijk om een geschikte roeitrainer te vinden! Dit is gelukt met deze roeitrainer. Omdat het een stabiele roeitrainer is verschuift deze niet tijdens het trainen. Daarnaast gaat het trainen met borstband ook erg goed.

Kortom wat een top apparaat!! Zeer tevreden over!!

Pluspunten

  • Stabiel en robuust
  • Geschikt voor lange lengtes
  • Transportwielen

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand f 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en top service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

10,0
De roeitrainer werd de volgende dag al bezorgd. Helaas ontbrak er een onderdeel van de watertank (stopje). Deze is waarschijnlijk zoekgeraakt of door een productiefout niet in de doos gestopt. Na contact met de vriendelijk klantenservice werd het missende onderdeel dezelfde dag nog opgestuurd. Dat noem ik nu top service. Ik maak nu zon 2 keer per week gebruik van de virtufit roeitrainer en hij bevalt goed.

Pluspunten

  • Service
  • Water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Water Resistance Row 800 Roeitrainer

Algemene score

8,0
Nu paar weken in bezit. Voldoet tot nog toe volledig aan de verwachtingen. Is stabiel en degelijk. Fraai design. Waterweerstand roeit prettig.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Degelijk
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer