Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Weerstandsysteem
luchtgeremd
Maximaal gebruikers gewicht
230 kg
Kleuren
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meari2611 12-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stabiele roeitrainer. Voldoet volledig aan mijn wensen. Zou deze iedereen aanbevelen. Wel groot, maar is inklapbaar.
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MMitcheLL66 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Force curve

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De roeitrainer nu enkele weken in mn bezit en niets anders dan lof voor deze roeitrainer. Met het force curve programma hou ik bij of de krachtverdeling goed is tijdens de training

Pluspunten

  • Programmas
  • Display

Minpunten

  • Groot
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernhardvd 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange gebruikers ook!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een bezoek aan de winkel is deze roeitrainer de keuze geworden. Met name zijn lange rail heeft mij doen besluiten deze roeitrainer aan te schaffen, aangezien ik langer ben dan gemiddeld (2 meter). Verder is de roeitrainer erg stevig en houdt verschillende gegevens bij.

Pluspunten

  • Lengte
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SimoneSanne93 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zware workout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De roeitrainer kan zwaar worden ingesteld, dit in vergelijking met vele magneet roeitrainers welke niet zo zwaar kunnen. De handgreep licht lekker in de handen en ik kan ook trainen op wattage met de wattchart :)

Pluspunten

  • Wattchart
  • Zwaar

Minpunten

  • Nee
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecto voor ons

Algemene score

9,0
ik train nu ongeveer een week op deze roeitrainer in onze garage. Omdat ik hier train is het display belangrijk die gelukkig goed verlicht is. Ik train ook erg stevig en hij is makkelijk op te klappen, heel veel plezier van gehad,de roeitrainer is ook mooi
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Reageer

Vvanakker66 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vloeiend!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beweging van deze roeitrainer is erg aangenaam en vloeiend. Scherm is goed leesbaar en af te stellen naar wens. De roeitrainer maakt wel geluid maar dit is bij ieder luchtroeier zo. Hier krijg je wel een vloeiende beweging voor terug!

Pluspunten

  • Vloeiend
  • Scherm
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop DB 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Boven verwachting goed. Fijne instap en staat als een huis. Ik heb de roeitrainer nu sinds een paar dagen in bezit en weet zeker dat ik hier nog jaren plezier van ga hebben. Het scherm is duidelijk leesbaar en instelbaar en geeft wattage aan waardoor ik mijn traingsschema van mijn personal trainer ook thuis kan voortzetten. Verder ben ik erg te spreken over de afwerking en eenvoud van de montage. Chapeau!

Pluspunten

  • Robuust
  • Afwerking
  • Functionaliteiten

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer