Focus Fitness Roeitrainer - Row 3 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Focus Fitness Roeitrainer - Row 3
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Weerstandsysteem
magneet
Hartslagmeting standaard
handgripsensoren
Maximaal gebruikers gewicht
120 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden gebruiker 01-09-2017 Product paar weken in bezit

Snelle actie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima roeiapparaat voor thuis makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen.
De vakantie kilo's zijn er al weer af.

Pluspunten

  • compact
  • stevig
  • prima te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

andy 15-08-2017 Product paar weken in bezit

groot scherm, zit goed

Algemene score

8,0
dit is mijn eerste roeier heb wat zoekwerk gedaan en een site gevonden en die gaf dit als prijs kwaltijd het beste was

Pluspunten

  • zit goed
  • groot scherm

Minpunten

  • handleiding is niet zo kompleet
  • rand komt lost ingang riem

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan Schrevel 14-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede roeitrainer met veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een degelijke roeitrainer, die zich vrij eenvoudig in elkaar laat zetten. Alleen het aansluiten van de computer met losse kabeltjes en de aparte plek voor het aansluiten van de voeding vormden een uitdaging.
Het apparaat traint goed, alleen maken de wieltjes van de stoel wat geluid. Het apparaat heeft verschillende programma's, die uitdagend trainen mogelijk maken en een mooi groot scherm.

Pluspunten

  • Makkelijk monteren
  • Veel verschillende trainingsprogramma's
  • Degelijk

Minpunten

  • Beschrijving aansluiting computer te beperkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Looy Vincent 10-08-2017 Product paar maanden in bezit

Prijs-kwaliteit prachtig toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig in gebruik en montage. Prijs-kwaliteit top. Snelheid en kwaliteit van aanlevering ideaal! Handige tips en eenvoudig te bedienen gebruikerspaneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RvP 07-08-2017 Product paar weken in bezit

Complete roeitrainer voor beginner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Complete uitgeruste roeitrainer met voldoende trainingsprogramma's en hartslagmonitor. Is stil en neemt weinig ruimte in beslag. Prijs kwaliteit verhouding is in orde, de elektronisch verstelbare magnetische weerstand werkt goed.
Er ontbreekt een aan/uit knop op het display, roeitrainer schakelt na gebruik automatisch uit, maar om hem weer aan te zetten, moet je de stekker er even uit halen en weer insteken. Zitje is comfortabel.
De vergrendeling voor opvouwen van de trainer is niet zo handig, deze moet je helemaal losschroeven om trainer in te klappen, en zit aan de onderkant.
Alles voelt stevig aan. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, omdat ik hem slechts 2 weken gebruik.

Pluspunten

  • Compleet (hartmonitor + 12 programma's)
  • prijs kwaliteit
  • Stil

Minpunten

  • vergrendeling onhandig
  • geen aan uit functie display
  • user steeds opnieuw instellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Helga 20-07-2017 Product paar maanden in bezit

prima roeitrainer

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne roeitrainer.
Heel fijn dat er vaste programma's inzitten.
Het enige minpunt is dat er een hele onduidelijke beschrijving bij zit over het gebruik van de computer. Dit vind ik wel een gemis want volgens mij kan ik er veel meer mee dan dat ik nu doe.

Pluspunten

  • vaste programma's
  • ook geschikt voor langere personen

Minpunten

  • slechte handleiding computer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bram52 15-05-2017 Product paar weken in bezit

Roeitrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Focus Fitness roeitrainer Row 3 voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Alles is robuust uitgevoerd en de zwaarte van de trainingen is prima te regelen, een groot verschil met mijn vorige roeitrainer! Ook de montage was eenvoudig uit te voeren, al met al zeker een aanrader. De prijs is wat aan de hoge kant, maar gezien het bovenstaande is het een goede aanschaf. Ik heb de trainer nog maar kort, maar tot nu toe is het een verantwoorde investering!

Pluspunten

  • Robuuste uitvoering
  • Goed afleesbaar scherm

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant
  • Snoer van adapter wat aan de korte kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DannyT 29-04-2017 Product paar weken in bezit

Stabiel, veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben redelijk tevreden met het product. Bij het in elkaar zetten leek het even alsof niet alle spullen erbij zaten maar een aantal dingen zijn reeds voorgemonteerd dus daar even goed op letten. De roeimachine is makkelijk opvouwbaar door 1 pin los te halen en dan te verplaatsen door de wieltjes. Het neemt misschien 1 vierkante meter in de hoek in beslag bij het opstallen en steekt dan +/- 2 meter de lucht in. Verder heeft hij veel programma’s met verschillende intensiteiten en lengtes. Het is fijn dat je meerdere profielen in kan stellen waardoor mijn vriendin en ik ons eigen profiel hebben. Ik vind het fijn dat je ook gewoon een tijdsduur of aantal calorieen in kan stellen waarbij hij dan aftelt. De documentatie over hoe te navigeren binnen de menus laat te wensen over maar met een beetje proberen en oefenen konden we daar zelf wel uitkomen.

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in.
  • Veel programma's.
  • Redelijk stil.

Minpunten

  • Te weinig documentatie over programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer