Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 944,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA MO670TI Electric Oven - 71L, Black Titanium
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 254 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670TI Electric Oven - 71L, Black Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De coating aan de binnenkant raakt makkelijk beschadigd. Krijgt ook spontaan kortsluiting binnen 5 jaar. Er bestaat een garantie van 5 jaar, maar die moet je zelf activeren, anders heb je maar 2 jaar. Dit zijn geen klantvriendelijke praktijken.
Ik heb de magnetron gekocht samen met de nieuwe keuken. Tegen beter weten in. Het merk en fabricaat dat ik wilde kon de winkel niet leveren, deze wel. Ik heb hem nu een jaar in gebruik. Zowel de magnetron stand als de oven stand werken matig tot slecht in vergelijking tot mijn eerdere oudere combimagnetron.
Het apparaat koelt overdreven lang na. Zelfs wanneer je 30 seconden de magnetron hebt gebruikt.
Magnetronvermogen gaat tot 800W. Producten worden niet goed warm en de roosters vonken bij gebruik van de magnetronstand. Zelfs zo uit de doos, zonder producten in het apparaat.
Ik heb er €900 voor betaald, het was niet de duurste maar ik had er (veel) meer van verwacht.
ik raad hem niet aan.
Gekocht:Een oud vertrouwd merk .Als kind dacht ik dat er maar een merk was. Mijn ouders hadden een kachel met deze mannetjes er op.
En ik kocht een nieuwe keuken en kwam weer in aan rakking met dit merk. Was gelijk verkocht. En heb nu heel veel plezier met mijn combi oven.Bakken ,warmen ,sudderen .Super blij.
Het is een goed product, ware het niet dat de combimagnetron al drie keer compleet uitgevallen is door kortsluiting bij het dichtdoen vande deur .Dit wordt opgelost maar wat mij echt irriteerde is,dat ik via de klantenservice moet horen dat de klant de garantie zelf kan verlengen online naar vijf jaar!!De kosten van een reparatie zijn dan lager.Misschien een idee dat Etna automatisch 5 jaar garantie geeft waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar een bepaald percentage van de eventueel ontstane reparatiekosten. Klant is dan meer tevreden want Etna neemt zijn verantwoordelijkheid.Ik zeg maar zo,een klant binnenhalen is niet zo moeilijk, een klant behouden dat is een uitdaging.
Heerlijke oven/grill met veel verschillende combinatie mogelijkheden. Denk aan boven/onder grill, heteluchtoven, magnetron en combinaties daarvan.
Doordat er geen draaiplateau in zit, valt de verwarming in magnetronstand soms tegen en duurt dit langer dan bij modellen met draaiplateau.
Heb het gekocht met nog 3 andere apparaten van etna in mijn nieuwe keuken.
Heb het nu 2 weken maar ben erg tevreden . Wel even de gebruiksaanwijzing lezen want het is een nieuw apparaat maar het werkt zeer vriendelijk . Zeer tevreden. Een aanrader
De combimagnetron/ovenis mooi van kleurstelling, zeer ruim van binnen. Met een duidelijk glazen bedieningspaneel stel je de gewenste kookinstelling in. De magnetron heeft voldoende wattage, de oven heeft veel standen en ook voldoende power. Enigste minpuntje is het timer signaal als het apparaat klaar is, is niet overdreven luid.
ik was vergroeid met mijn oude combi oven waarvan de magnetron erg achteruit was gegaan.. Daarom de eerste keer bij magnetrongebruik alles weer schoonmaken :-) Super krachtig en makkelijk te bedienen als je de functieknoppen even hebt bestudeerd. Oven wordt lekker vlot op temperatuur gebracht.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
snel op temperatuur
makkelijk te installeren
Minpunten
vrij fel licht van de klok maar misschien vind ik nog hoe die gedempt kan worden.
Heb deze pas in gebruik. Maar ik vind het een makkelijk te bedienen apparaat, en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Heel tevreden tot nu toe. Ook het registeren voor de garantie was zeer simpel.
Wij hebben onze oven nu een paar weken en al meerdere keren gebruikt. Het is een erg gebruiksvriendelijke oven. Veel inhoud, vele functies en meerdere gerechten tegelijk bereiden. Al met al een hele fijne oven
Onze nieuwe combi magnetron zijn we blij mee. Groter als onze vorige oven, dus hier kunnen we grotere baksels in bakken. Enige nadeel wat ik tot nu toe heb gevonden is als je de oven gebruikt en de wekker loopt af, en wat je erin hebt staan moet wat langer je alles weer opnieuw moet indrukken. Dus temperatuur bv heteluchtoven.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Grote
Minpunten
Opnieuw instellen als je baksels nog wat langer moet
Zeer ruime combimagnetron, eenvoudig in gebruik. Heb tot nu toe (keuken <2 weken in gebruik) nog weinig minpunten kunnen ontdekken. Enige punt is dat na gebruik van de ovenstand het enige tijd duurt voordat de combimagnetron is afgekoeld en je in de tussentijd de ventilator vrij aanwezig hoort ‘blazen’.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Eenvoudige bediening
Zeer ruim
Minpunten
Lange afkoeltijd (incl. geluid) nodig na gebruik ovenstand
Het emaille laat los aan de binnenkant van de oven. Bij schoonmaken ijzersplinters in mijn vinger. Gemeld bij etna klantenservice waar ik heel netjes te woord ben gestaan. Probleem valt binnen de garantie. Moet nog wel geruild worden, maar heb er vertrouwen in dat dit goed komt