ETNA MO670Ti - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670Ti op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry Wolfs 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strak, mooi en een goede afwerking

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Ik zocht een combioven. Naar veel internetten kwam ik deze Etna tegen. Het is een heel leuke instapper als oven. Bediening is overzichtelijk en alles wijst zich vanzelf.
Wat ik wel mis, dat de bedieningsknoppen niet verlicht zijn. Bij wat minder licht is dat moeilijk te zien.
Is daar ook een aanpassing voor??

Pluspunten

  • Ruime oven 72 ltr
  • Bediening goed
  • Vormgeving mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-09-2020

Beste Harry,

Wat een mooie score! Dank je wel voor deze mooie beoordeling en hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Wat betreft de verlichting van de knoppen hiervoor is helaas geen aanpassing mogelijk. Ondanks dit laatste wensen wij je heel veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Johannes 23-09-2020
  • Product gekocht

Kapot na anderhalve week

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

4,0
Anderhalve week na ingebruikname warmt de oven ineens niet meer op. Blijkt in de deurvergrendeling klein stukje plastic te zijn afgebroken. Alle functies nu onbruikbaar. Fabrieksfout volgens de monteur, mag niet maar kan gebeuren. Inmiddels al vier weken verder en nog altijd functioneert het apparaat niet. Verder goed te spreken over de ruimte in de oven en de bediening is eenvoudig.

Pluspunten

  • Grootte
  • Bediening

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Blaast lang na

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 24-09-2020

Beste Johannes,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Wij lezen dat je de oven op dit moment nog niet kan gebruiken en willen graag met je meekijken waarom dit zo lang duurt. Wil je ons je NAW gegevens mailen zodat wij met je meekijken kijken.

Indien gewenst kan je deze sturen aan webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 25-09-2020

Beste Johannes,

Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en willen wij je op voorhand bedanken voor je geduld. Zoals besproken gaan wij een nieuwe combi magnetron installeren en hopelijk kan je snel weer gebruik maken van de oven zoals het hoort.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

JM 25-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote binnenruimte, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Deze combi oven heeft een grote inhoud en is een ideaal apparaat als je een grote hoeveelheid bereiding wenst op zo min mogelijk oppervlakte van de keuken. Het apparaat werkt intuïtief. Resultaten zijn prima.

De knoppen kunnen soms iets later reageren, dit is even wennen, maar werkt daarna prima.

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Grote ruimte
  • intuïtief

Minpunten

  • Touch knoppen werken soms iets minder

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2020

Beste JM,
Bedankt voor je positieve review . Wat leuk om te lezen dat de MO670TI aan je verwachtingen voldoet.
Wij wensen je veel kook en bak plezier toe!
Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Joyce 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Het is een superhandig apparaat met Magnetron, oven en gril ineen.
Hele makkelijke handige bediening
heel veel verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk met 1 apparaat

Pluspunten

  • handige bediening
  • 71 liter

Minpunten

  • blokjes breken snel bij montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-08-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen je veel plezier van deze combi-magnetron.
Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Manuela Verbeek 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak, groot, fraaie afwerking!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Een super mooie afgewerkte combi oven. mooi in zijn design zowel de buitenkant als de binnenkant is zwart dat in iedere keuken past. De oven is heerlijk groot. En je kan er div. gerechten tegelijk in koken, wat voor de echte kook liefhebbers een genot is. Je zet met gemak een 4 gangen diner voor veel gasten op tafel. Wat ook heel prettig is dat je de oven gemakkelijk schoonmaakt met een vochtige doek. Ik ben er echt super blij mee!!

Pluspunten

  • groot
  • meerdere gerechten tegelijk kan bereiden
  • makkelijk in gebruik
  • fraai uiterlijk
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2020

Beste Manuela,
Wat een positieve en uitgebreide review. Hartelijk dank, daar zijn wij erg blij mee.
Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de combi-magnetron.
Heel veel kook- & bakplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Marjo 21-06-2020
  • Product gekocht

Mooie oven

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

7,0
Mooie vormgeving. De oven lijkt echter niet warm genoeg te worden. Een cake moet wel bijna 2 uur wanneer ik de aangegeven 180 graden gebruik. Zelfs bij 200 graden moet hij er nog zeker anderhalf uur in ipv het aangegeven uur. Ook mijn ovenschotels krijgen geen krokant korstje.
Verder prima magnetron.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Temperaturen van de oven lijken niet te kloppen
  • Blaast erg lang na

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2020

Beste Marjo,
Bedankt voor het plaatsen van deze deze review. Wij lezen dat je het gevoel hebt dat de oven stand niet warm genoeg wordt. Om hierin mee te kunnen kijken willen wij graag met je in contact komen, Indien gewenst kan je contact opnemen via webcare@atagbenelux.com.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Gerrie 15-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Gekocht omdat het een grote combi oven die super makkelijk te bedienen is. Je kunt de rekjes er gewoon in laten bij de magnetron funtie

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Rekjes kunnen erin blijven bij magnetron gebruik.

Minpunten

  • Baklade verwijderen bij magnetron gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-06-2020

Beste Gerrie,

Bedankt voor deze mooie review score; een 9 daar zijn wij erg blij mee.
Fijn om te lezen dat combi zo goed bevalt. Heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Jacco 17-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, veel mogelijkheden!

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Strakke en donkere look, tot nu ome goede ervaring met de oven. Veel standen dat het apparaat biedt.
Conclusie, prijs/kwaliteitsverhouding is uitermate goed.Etna kan prima onder de A-merken geschaald worden.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Donkere stoere look
  • Simpel menu/gebruik

Minpunten

  • Iets wat lang nakoelen,geeft wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-05-2020

Beste Jacco,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze oven met magnetronfunctie zo goed bevalt. Veel bak (kook)plezier.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Henry Beuks 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combioven met veel functies en magentron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
We hadden altijd losse magnetron, onze heteluchtoven ging defect. Dus op zoek naar 60cm combioven die ook magnetronfunctie heeft. Die zijn er niet veel maar dit is er 1. Mooi apparaat doet alles wat hij moet doen, aleen jammer dat bij gebruik als magnetron steeds de grote bakplaat er uit moet. Zou mooi zijn als daar materiaal voor is dat wel tegen magnetronstraling kan en niet gaat vonken en bruikbaar is als bakplaat maar heb geen idee of dat bestaat moet ik er gelijk bij zeggen.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prijs/kwaliteit/vele functies

Minpunten

  • bakplaat er uit moeten halen bij magnetrongebruik
  • magnetron had best 1000 W mogen zijn ipv 800W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-04-2020

Beste Henry, bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Bij dit type is er inderdaad voor gekozen om een aparte bakplaat voor de ovenfunctie toe te voegen maar je feedback is uiteraard altijd welkom zodat dit meegenomen kan worden in de productontwikkeling. We wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

yael 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
voor alles zit er een functie op, dus je komt niets tekort. en werkt naar behoren en ziet er ook nog eens super strak uit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-03-2020

Beste Yael, bedankt voor je mooie review en goed om te lezen dat deze combimagnetron zo goed bevalt. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Ron 24-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime oven met magnetron functie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Dit is een mooie grote oven, met makkelijke bediening en een mooi design,
handig dat je op verschillende niveau's kan bakken i.p.v draaiplateau, en de magnetron is ook super.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Ruim
  • mooi design
  • veel funtie's
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-02-2020

Beste Ron,

Bedankt voor deze mooie review. Op alle fronten naar wens. Dat is goed te horen!
Wensen je heel veel kook en bak plezier toe.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Judith 09-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Als je een grote combi oven zoekt is dit een goede keus.

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Wij zochten een grote oven met magnetronfunctie. Heel veel combiovens zijn te klein maar deze is heerlijk ruim: 71 liter binnenruimte! Dit is de grootste in zijn soort in deze prijsklasse. Mooi donker design met een duidelijke klok, een aanwinst voor onze keuken. Er komen goede pizza's en ovenschotels uit. Ik ben erg van de handleidingen maar het gebruik van deze oven spreekt voor zich. Wel blaast de oven vrij lang na als je hem gebruikt hebt. En bij elke druk op de tiptoetsen geeft hij een piepje, dat had van mij niet gehoeven.

Pluspunten

  • binnenruimte heerlijk ruim
  • design
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • lang nablazen
  • piepjes bij elke toets die je aanraakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-02-2020

Beste Judith,

Fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide review.
Veel kook, bak en braad plezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

John 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Design combi magnetron voor nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Mooi design apparaat voor nette prijs en gemakkelijke installatie.
Tevens is het een 60 cm model dus grote inhoud

Pluspunten

  • Nette prijs
  • Makkelijk te installeren
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-01-2020

Beste John,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen je veel kook en bak plezier toe met je nieuwe combi magnetron van ETNA.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 29-01-2020

Beste John,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze review te plaatsen.
Wij wensen je veel kook en bak plezier toe met je nieuwe combi magnetron van ETNA.
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Petra S 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, gebruiksvriendelijke combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
De combi-oven ziet er heel mooi strak uit en is makkelijk te bedienen. Hij werkt zoals een oven moet werken en de magnetron functie doet het ook prima. het enige minpuntje is dat de oven nog heel lang blijft werken om af te koelen, dat is even wennen.

Pluspunten

  • fraai design
  • makkelijk te bedienen
  • werkt goed

Minpunten

  • blijft heel lang nawerken (koelen)
  • is niet echt goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-01-2020

Beste Petra, bedankt voor je mooie review en fijn om te lezen dat deze combi oven zo goed bevalt. Veel plezier nog gewenst met de aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer