Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kaj123 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pannenkoekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

8,0
Een fijne pannenkoekenpan, ligt goed in de hand, niet te zwaar.
Makkelijk te reinigen, ook geschikt om een eitje in te bakken.
Ook geschikt voor inductie.

Pluspunten

  • makkelijk te reinigen
  • lichte pan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

p**n@l**e.nl 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische pannenkoekpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
Een fantastische pan. Hij doet precies waarvoor hij bedoeld is. Pannenkoeken bakken! De pan is erg licht, waardoor fijn in gebruik. Daarnaast is hij kwalitatief goed. Door de dunne rand kun je de pannenkoek makkelijk omdraaien. Zeker het kopen waard.

Pluspunten

  • Licht
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
Wat een makkelijke pan is dit ! Hij is fijn plat, met lage rand en de perfecte grootte. We gebruiken hem hier iedere dag; niet alleen voor pannenkoeken maar ook de omeletten glijden zo op je bord, zelfs zonder vetstof. Hij bakt gewoon niet aan !
In deze paar weken is dit al de meest gebruikte pan, echt een aanwinst !!

Pluspunten

  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Fijne lage rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een multifunctionele pannenkoekenpan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

8,0
Een pannenkoekenpan, is dat nou wel nodig.. best veel geld voor iets met zo’n specifieke functie. Maar, mijn oude pan was krom, net als dat liedje van Jan Huigen :)
De pannenkoeken zijn heerlijk! En dan gebruik ik speltbloem en amandelmelk!
Hij is ook prima te gebruiken voor het bakken van andere kleine dingen die geen hoge rand van de pan vereisen. Roerbakken is geen goed idee, maar vis, vlees en vegetarische burgers kunnen prima!

Pluspunten

  • goede anti-aanbaklaag
  • Niet te licht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wabby79 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

9,0
Mijn eerste pannenkoekenpan. Dit had ik al veel eerder moeten hebben!
Perfecte vorm en kleur pannenkoeken.
Pan warmt goed op en door goede anti-aanbaklaag weinig boter nodig. Aanrader!

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • Goede anti-aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lie 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

9,0
Fijne pannenkoeken pan. Heel handig dat die in de vaatwasser kan. En hij geeft aan dat die de juiste tempratuur heeft om te bakken. Gaat ook perfect om andere dingen er in te bakken. Geen minpunten

Pluspunten

  • Kan in vaatwasser
  • Stevige anti aanbak laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor de Jong 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

9,0
Echt een toppan! Pannenkoeken worden heel egaal gebakken en hebben geen zwarte plekjes meer. De pan is van wat zwaardere kwaliteit en ligt daardoor stevig op je fornuis. Mocht je net als wij vrij regelmatig een stapel pannenkoeken bakken is het echt de moeite waard om te investeren in deze pan!

Pluspunten

  • Stevige, degelijke pan
  • Fijne anti-aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hellen 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

8,0
Elke zondag is het standaard een stapel pannenkoeken voor de brunch. Met deze pannenkoekenpan is dat geen enkel probleem. De sterke Titanium coating zorgt er voor dat er weinig vet nodig is en is slijtvast voor metalen spatels en veel kaas of spek brand minder snel aan. Ook een ei bakken is een “eitje”. De rand is laag, zodat omdraaien makkelijk gaat. Met de Thermo-Signal in de bodem van de pan is te zien of deze heet genoeg is om in de bakken, de “zandloper” in het midden kleurt dan geheel rood en is niet meer te zien. Om de pan lang goed te houden, wordt geadviseerd deze met de hand af te wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lie 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
Hele fijn pan om pannenkoeken te bakken. Hij heeft een laag randje waardoor die makkelijk om te draaien is of zo op het bord te schuiven. Fijn is het thermo- signal aangeeft met de kleur rood wanneer die op juiste tempratuur voor gebruik. En wat zeker fijn is dat die in de vaatwasser kan maar ook makkelijk met de hand schoon te maken is.

Pluspunten

  • Kan in vaatwasser
  • lage rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle102 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Flippen maar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
Als echte pannenkoekenfans wilden we al langer een ‘dedicated’ pannenkoekenpan. En met deze hebben we juist gekozen. Doordat je aan de rode bol perfect kunt zien wanneer de pan z’n juiste temperatuur heeft bereikt, mislukt de eerste nooit meer (al is ie ook nooit de beste ;-). Uit gewoonte gebruiken we altijd een beetje olie om de pan in te vetten, maar hij geeft wel het gevoel dat de pannenkoek ook zonder vetstof niet zou plakken. Da’s dan weer belangrijk om te kunnen ‘flippen’, wat perfect lukt dankzij het kleine randje.

Pluspunten

  • Lage randje
  • Rode bol voor temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

u**e@g**l.com 09-07-2021
  • Product getest

Algemene score

10,0
Dit is een ideale pan voor het bakken van pannekoeken en eieren, doordat deze lager is dan normale koekepannen. Hierdoor kun je ze makkelijker omdraaien. Door de zandloper in de bodem die verdwijnt als de olie/boter op temperatuur is, doe je nooit te vroeg iets in de pan. Ook de anti aanbaklaag werkt fantastisch. Je hebt hierdoor maar heel weinig olie/vet nodig en het glijdt naderhand zo de pan uit. Het schoonmaken is ook fluitje van een cent. Echtveen aanrader!

Reageer

Alida D 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede pan voor lekkere pannenkoeken (en meer)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
De verpakking van deze pan geeft al heel veel informatie:
De Tefal Unlimited Pannenkoekpan kan op alle verwarmingsbronnen dus inclusief inductie. De pan heeft een goede anti-aanbak en krasbestendige coating. De doorsnede is 25 cm, mooi formaat voor pannenkoeken (of een gebakken eitje, stukje vlees of vleesvervanger). De pan kan in de oven (tot 175 °C) en kan eventueel in de vaatwasser, hoewel met de hand afwassen gemakkelijk gaat (zachte spons en vloeibaar afwasmiddel) en voor wat betreft de slijtage de voorkeur heeft. Het blijkt dat de pan recycleerbaar (exclusief handvat) is.

Voor het eerste gebruik moet de pan (vanzelfsprekend) worden afgewassen, waarna de antiaanbaklaag ingewreven moet worden met een beetje olie.
Bij het bereiken van de juiste starttemperatuur voor het bakken verdwijnt de zandloper in het midden van de bodem en is de THERMO-SIGNAL gelijkmatig rood.

Pannenkoeken bakken mooi, vlot en gelijkmatig gaar.
Het opgooien en vangen gaat makkelijk, de wat scheef oplopende rand helpt hier goed bij (de pannenkoek kan niet blijven hangen aan de rand). Uiteindelijk glijdt de pannenkoek eenvoudig uit de pan op het bord.

Pluspunten

  • geschikt voor alle energiebronnen
  • snel gelijkmatig op temperatuur
  • goede antiaanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mousie1971 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited pannenkoekpan 25 cm

Algemene score

10,0
Deze pan is van goede kwaliteit , gemakkelijk te reinigen en niet te zwaar in de hand.

Pluspunten

  • mooi disign

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer