Waarom Veloci?

De wereld is fietsen opnieuw aan het ontdekken. De elektrische fiets was nog nooit zo populair. Met de Veloci e-bike worden fietstochten voor fietsliefhebbers nóg aantrekkelijker. De e-bikes van het Nederlandse merk Veloci zijn betaalbaar en tegelijkertijd van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het zeer lichte en duurzame frame dat gemaakt is van aluminium, fietst de fiets verrassend licht en comfortabel. Betrouwbaar, betaalbaar en comfortabel. Dat is Veloci!

Bekijk hier alle Veloci fietsen.

Bekijken

De betaalbare e-bike

Laten we eerlijk zijn: een fiets kan nog zo goedkoop zijn, maar zonder kwaliteit kom je nergens! De elektrische fietsen van Veloci zijn betaalbaar, omdat er gewerkt wordt met onderdelen van andere fietsbouwers. Hierdoor weten we zeker dat de materialen waarmee we werken betrouwbaar zijn en hoeven we letterlijk het wiel niet opnieuw uit te vinden. Bovendien werken we zonder tussenpartij, waardoor we een goede, betaalbare én directe service kunnen bieden.

Technologie van de Veloci e-bike

De e-bikes van Veloci zijn uitgerust met moderne technologie. Alle Veloci e-bikes zijn uitgerust met een zeer sterke middenmotor. De fietsen liggen stabiel op de weg en geven de fietser het gevoel dat het fietsen vanzelf gaat. De elektrische fietsen zijn voorzien van een display waarop je informatie kunt zien, zoals de huidige batterijcapaciteit, je snelheid en nog veel meer. Het display is voorzien van een USB-aansluiting. Zo kan je externe apparaten, zoals je telefoon of je GPS, opladen via USB.

Veilig fietsen

Op een elektrische fiets heb je een hogere snelheid dan op een gewone fiets. Maar die snelheid kan ook risico’s met zich meebrengen. Veloci vindt veiligheid heel belangrijk. Daarom zijn Veloci e-bikes bij het voor- en achterwiel voorzien van V-brakes. Deze remmen zijn voorzien van elektrische remonderbreking, zodat de ondersteuning van de motor stopt zodra je remt. Op deze manier kom je, ondanks een hoge snelheid, veilig en snel tot stilstand. Fiets je harder dan 25 kilometer per uur? Dan schakelt de elektromotor automatisch uit, zodat je veilig kunt blijven fietsen.

Hoe lang doe ik met mijn batterij?

Veloci e-bikes hebben een actieradius (met volle batterij) van 60 tot 120 kilometer. Deze actieradius is gebaseerd op standaard condities, zoals een nieuwe batterij, een buitentemperatuur van ongeveer 25°C, windstil, een droge en vlakke weg, een fietser met een gewicht van 75 kilogram en weinig stopmomenten. Wanneer het vriest, of wanneer je een extern apparaat oplaadt, heb je een lagere actieradius, omdat dit batterijcapaciteit vergt. 

Eigen onderhoud van een Veloci e-bike

Om zo lang mogelijk te genieten van je Veloci e-bike, is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Maar hoe doe je dit? De belangrijkste onderhoudstips van de Veloci technici staan hieronder voor je op een rij:

•Pomp de banden minstens één keer per maand op tot 5 bar (Spirit & Diamond) of 4 bar (Hopper).
•Maak de fietsketting maandelijks schoon en smeer deze met kettingolie.
•Reinig de fiets regelmatig.
•Laad de batterij minstens één keer per twee maanden volledig op.
•Staat je fiets op een koude plek? Koppel de batterij dan los en bewaar deze op kamertemperatuur om zo lang mogelijk met de batterij te kunnen doen.
•Controleer regelmatig of de remmen bijgesteld moeten worden.

Zorg goed voor je fiets! Dan zorgt hij tijdens je fietstochten ook goed voor jou.

Service en onderhoud 

Na het kopen van je Veloci e-bike bij de Telegraaf Webshop of (NRC) One Day Only, ontvang je een e-mail met inloggegevens voor het online platform My Bizbike. In je account kan je zien welke bestellingen je in het verleden hebt geplaatst. Ook kan je via My Bizbike afspraken inplannen, zoals de levering van je fiets, onderhoudsbeurten (waarvan de eerste onderhoudsbeurt binnen 6 maanden na leverdatum of binnen 500 gefietste kilometers gratis is) en eventuele reparaties. Je kunt alles gewoon regelen vanaf de bank! Wanneer je een onderhoudsbeurt of een reparatie hebt ingepland, komt er een fietstechnicus met een mobiele werkplaats bij je langs op een moment dat het jou schikt. In het geval dat reparaties onverwachts niet ter plaatse kunnen worden uitgevoerd of wanneer je je fiets niet meer veilig kunt gebruiken, maak je gebruik van een leenfiets. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Garantiepakket

Bij Veloci heb je bovendien een retourrecht van 30 dagen. Het is dus niet nodig om een testritje te maken. Je hebt een hele maand de tijd om je fiets uitgebreid te testen! Zijn jij en de fiets voor elkaar gemaakt? Dan blijft de fiets bij jou. Je hebt levenslange garantie op het frame van je elektrische fiets, 7 jaar garantie op fietsonderdelen én 2 jaar garantie op alle elektronische onderdelen van je e-bike, zoals de batterij, de motor en het display. Ook na aankoop kan je dus rekenen op een goede service!

*Zie de voorwaarden voor situaties waarin je gratis gebruik kunt maken van onze leenfiets. 

Jarenlang comfortabel fietsen op een e-bike met middenmotor tegen een aantrekkelijke prijs. Waar wacht je nog op? Bestel je e-bike nu via de Telegraaf webshop of (NRC) One Day Only!


Vind de Veloci fiets die bij jou past!