Ik heb deze hetelucht oven gekocht vanwege de goede recenties op diverse vergelijkings sites .
Qua gebruikersgemak scoort deze oven prima, de bediening is intuïtief. De oven is fijn in gebruik en eenvoudig schoon te maken.
De inbouwoven is ongeveer 2 weken in mijn bezit. Heeft een mooie uitstraling. Vrij ruim van binnen. De bediening is vrij eenvoudig. De handleiding is wat minder duidelijk, met name over de instellingen. Wat mij tegenvalt is de manier waarop bij het voorverwarmen de temperatuur is bereikt. Gedurende 1 seconde komt een teken in beeld. heb je dit gemist, moet je maar gokken of hij warm genoeg is. Volgende teleurstelling, het geluidsignaal (maximaal ingesteld), werkt niet of is voor mij niet hoorbaar. Waarom geen lampje dat uitgaat als de temperateer is bereikt? Over de betrouwbaarheid kan ik nog niks zeggen.
Gemakkelijke installatie, mooie uitstraling en overzichtelijke bediening. De oven voldoet volledig aan de verwachtingen. Voor deze prijs een zeer uitgebreide mogelijkheden.
Na lang zoeken voor een inbouw oven terecht gekomen bij de Etna OM316MZ vanwege de inbouw maten .
Vooral de prijs gaf de doorslag maar eenmaal de oven geistalleerd bleek de bedienig en kwaliteit van de oven uitermate eenvoudig en goed.
Enige minpuntje was dat er maar 1 rooster in de zeer ruime 72 liter oven zat en uiteraard een bakplaat .
Maar Etna maakte dit weer goed door na registratie van de oven een gratis airfryer mand te sturen ter waarde van 59 euro.
Al met al de perfecte oven quua priijs en qualiteit.
Mooie zwarte elegante oven. Meer dan voldoende functies en apparaat verwarmt erg snel voor. Door de verschillende bakfuncties proef je wezenlijk verschil in je gerechten.
De oven is makkelijk te bedienen, overzichtelijk qua menu/knoppen structuur. Wij zijn er erg blij mee!
Mooi en stijlvolle oven. Is snel op temperatuur. Krijgt een 8 ipv een 10 omdat er (te)veel bedieningsiconen zijn. Hierdoor is mij niet duidelijk wat allemaal mogelijk is... daarnaast zou ik standaard een extra rek in de oven willen om zo meer tegelijkertijd in de oven te kunnen (af)bakken.
De inbouwoven van Etna, een mooi design, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. We hebben hem pas een week, nu 1 x gebruikt. We zijn er helemaal blij mee!
Mooie oven, bedieningsknoppen zijn in rust mooi weggewerkt; oven werkt heel goed, gebruiksaanwijzing had wat uitgebreider kunnen zijn. Diverse ovengerechten in bereid met prima resultaat. Ook al paar broden in gebakken, uitstekend.
Een prachtige ruime oven met goede mogelijkheden. Eenvoudig te bedienen door de twee grote verstelbare draaiknoppen voor verwarmingssoort en temperatuur. De baktijd is eenvoudig instelbaar en goed afleesbaar middels een paar tiptoetsen. De oven is daarnaast ook nog eens energiezuinig en stil.
Kort gezegd: Eenvoud in kwaliteit.
Na 14 jaar zei mijn oven mij vaarwel. Niet lang nagedacht over een nieuwe. Want wat is deze ETNA OM316MZ een super mooie stijlvolle oven. Makkelijk te bedienen en goed te onderhouden. Ik had al enige ervaring met deze oven via mijn vriendin. De ruimte in de oven is zeker een groot pluspunt. Zo ook de air-fryer stand. En zo leuk dat ik de plaat cadeau krijg door mijn aankoop. Verder ga ik zeker ook de geleiderails bestellen want dat is een welkome toevoeging. Super tevreden en hopelijk lang plezier van!
vorige etna-oven begaf het na lang trouwe dienst, dus het merk bevalt goed.
Deze nieuwe -zeer fraai uiterlijk!- heeft digitale klok/instellingsmogelijkheden.
Had voor mij niet gehoeven: het instellen is voor mij een probleem, zelfs met de handleiding.
De knoppen zijn slecht leesbaar, met een zilverstreepje erop geplakt is dat opgelost.
De mogelijkheden zijn subliem.
Bij de oven werd een atag fryer mand gratis toegestuurd, echt mooi design en totaal van 5 jaar garantie.
De oven is 3 dagen geleden geïnstalleerd en brood bij hete lucht functie kwam er goed uit.
De prijs is sterk concurrerend, dus als conclusie: ben blij met de aankoop.