ETNA MO470ZT - Ovens

ETNA MO470ZT
ETNA MO470ZT
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 806,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO470ZT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t******************@g********27-12-2021

Fijne en uitgebreide functies

Mooi design met RVS details en multifunctioneel, magnetronfuntie, grill en turbo hetelucht, oven en 71 liter inhoud. Inbouw, past mooi bij de rest van de keukenapparaten.
RobertR23-12-2021

Mooie Combimagnetron met een mooi design en gebruikersgemak

Mooi product van Etna sinds een paar dagen in gebruik met zeer goed resultaat. Oven is snel op temperatuur gebracht met een mooi design. Het is een extra grote combimagnetron zodat we veel gerechten hierin kwijt kunnen. Met kerst zullen er heerlijke gerechten in gemaakt worden. Een goede aanrader.
  • Gebruikersgemak
  • Lekker ruim
Minpunten
  • Wel lang aan het afkoelen (koeler)
l******@s********19-12-2021

Mooi afgewerkt en groot genoeg voor onze recepten.

Mooi product deze combi oven. De gebruiksanwijzzing kan wel iets duidelijker en mag ook wel op internet staan.
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing opinetrnet
e************@g********05-12-2021

Geweldige combinatie

Werkelijk een volledige ruime oven waarmee je ook nog een magnetron functie hebt !! Die zijn er niet veel werkt perfect en geen last van een draaischijf zodat alles er in past.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Kracht
g*********@l******27-11-2021

Kies Hollandse bakovens. Aanrader!

Fantastische oven, bakt goed en heeft makkelijke bakprogrammas. De oven is ook makkelijk reinigbaar, mede dankzij de afneembare sledes.
Pluspunten
  • Bak heel goed
  • Makkelijk reinigbaar
  • Veel ruimte
  • Eenvoudig in gebruik
  • Heeft een mooi design
Minpunten
  • De ovendeur is niet eenvoudig uitneembaar.
N***********@k*********23-11-2021
Fijne oven met veel mogelijkheden. Temperatuur wordt goed verdeeld binnen in de oven waardoor je garing overal even goed is.
h********@a*********03-10-2021

Perfect Inbouw oven

Mijn 14 jaar oude inbouw Etna was aan vervanging toe. We hoefden niet lang na te denken en hebben weer een ETNA gekocht. Dit keer de OM470ZT. Nu na 2 dagen gebruiken is het een perfecte oven om voor alles te kunnen gebruiken. De Pizza's waren heerlijk krokant. Super Ding.
Pluspunten
  • Is stil
  • doet zijn werk prima.
d**********@p********11-07-2021

Gewoon goed en eenvoudig.

Mooi Product, doet wat hij moet doen, de 2 knoppen en tiptoetsen zijn makkelijk in zijn gebruik, bij registratie gewoon 5 jaar garantie zonder verplichting meerdere aankopen.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Mooi
  • Garantie voorwaarde van Etna na registratie.
Minpunten
  • nvt
  • nvt