De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO470ZT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooi design met RVS details en multifunctioneel, magnetronfuntie, grill en turbo hetelucht, oven en 71 liter inhoud. Inbouw, past mooi bij de rest van de keukenapparaten.
Mooie Combimagnetron met een mooi design en gebruikersgemak
Mooi product van Etna sinds een paar dagen in gebruik met zeer goed resultaat. Oven is snel op temperatuur gebracht met een mooi design. Het is een extra grote combimagnetron zodat we veel gerechten hierin kwijt kunnen. Met kerst zullen er heerlijke gerechten in gemaakt worden. Een goede aanrader.
Werkelijk een volledige ruime oven waarmee je ook nog een magnetron functie hebt !! Die zijn er niet veel werkt perfect en geen last van een draaischijf zodat alles er in past.
Mijn 14 jaar oude inbouw Etna was aan vervanging toe. We hoefden niet lang na te denken en hebben weer een ETNA gekocht. Dit keer de OM470ZT. Nu na 2 dagen gebruiken is het een perfecte oven om voor alles te kunnen gebruiken. De Pizza's waren heerlijk krokant. Super Ding.
Mooi Product, doet wat hij moet doen, de 2 knoppen en tiptoetsen zijn makkelijk in zijn gebruik, bij registratie gewoon 5 jaar garantie zonder verplichting meerdere aankopen.