Sony WF-1000XM4 - True Wireless Noise Cancelling In-Ear Headphones - Silver - Oordopjes

Sony WF-1000XM4 - True Wireless Noise Cancelling In-Ear Headphones - Silver
Sony WF-1000XM4 - True Wireless Noise Cancelling In-Ear Headphones - Silver
5.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WF-1000XM4 - True Wireless Noise Cancelling In-Ear Headphones - Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*******@x********02-06-2022

Zelfs over het beste product is wel wat te mekkeren.

Oordopjes doen wat ze beloven. Geluidskwaliteit is prima. Bediening uitstekend. Heel veel instelmogelijkheden (via app). Noise canceling is prima alhoewel dit nooit 100% kan zijn omdat geluid ook via andere wegen je binnenoor bereikt. Belangrijk hierbij is de juiste pasvorm en maat van de (memoryfoam) eartips. Standaard zijn er 3 maten meegeleverd. Hier dan ook meteen het nadeel: Vervangende originele Sony eartips zijn haast onmogelijk te verkrijgen en zijn ook erg duur. Zeer zeer jammer!!! Hier kan Sony nog veel verbeteren. Zeker omdat dit slijtage-onderdelen zijn. Draagcomfort is prima alhoewel alles wat je in je oor propt op den duur voor enig discomfort zal zorgen. Ze blijven (bij mij) ook prima zitten met sporten, alhoewel dit wel afhankelijk is van de juiste maat eartips. En natuurlijk gemaakt voor standaard oren. Wel oppassen met gladde of droge vingers. ze floepen zo uit je vingers. Een klein ribbeltje links of rechts zou dit al kunnen verbeteren. Accuduur en oplaadsnelheid zijn prima. Ik vraag me wel af hoe lang deze meegaan en of deze vervangen kunnen worden. Dit gezien de toch niet geringe prijs van de WF-1000XM4.
Pluspunten
  • Prima geluidkwaliteit
  • Goede Noise canceling
  • Draagcomfort
  • Instelmogelijkheden
  • Automatisch in- en uitschakelen
Minpunten
  • Reserve eartips moeilijk verkrijgbaar
  • Floepen makkelijk uit je vingers
Test04-01-2022
2.0

Sony WF-1000XM4 vs airpods pro

2.0
De Sony WF-1000XM4 gekocht voor de Noise-cancelling omdat ze zo goed zouden zijn maar viel mij tegen, je hoort het minder maar dat komt omdat die oordopjes in je oor zitten, ook zitten ze niet lekker, je moet ze echt in je oor proppen, die van mijn zoon airpods pro die haalt het geluid echt weg.