De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Lens for Nikon op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit objectief via kamera-express aangeschaft. Dag erna geleverd. Supertevreden. Zeer scherp, wat een verschil met mijn vorige zoomlens (Sigma 18-250). Maar wat een gewicht, hij is wel zwaarder dan ik verwacht had.
Ik heb deze lens samen met een nieuwe camera gekocht na erg lang met een simpele zoomlens te hebben gefotografeerd. Dit was mijn droomlens voor dieren en portretfotografie. Ik ben er erg blij mee en met de kwaliteit foto's die de lens maakt. De lens is erg lichtsterk en je kunt een hele mooie scherptediepte creëren. De lens is zwaar, maar hier heb ik nog geen problemen mee gehad.
Deze lens na veel wikken en wegen gekocht, ik was op zoek naar een Canon 70-200 lens maar gezien prijs van f2.8 type toch eerst gekozen voor f4.
Echter na goede voorlichting van verkoper alsnog gekozen voor Tamron f2.8 gezien uitstekende resultaten en prijs verschil met Canon. Prima performance gezien met deze lens bij eerste opnames.
Kamera Express TOP Tamron SP AF 70-200mmF/2.8 Di VC USD G2
Lens is prijzig, maar behoort tot een van de beste. Is zwaar totaal met een d5300, klein 3 kg maar fotograferen binnen is 100x beter dan met een standaard lens.