Sony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS LE Zoom Lens for Sony E-mount Cameras - Objectieven

Sony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS LE Zoom Lens for Sony E-mount Cameras
Sony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS LE Zoom Lens for Sony E-mount Cameras
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 609,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony E 18-200mm f/3.5-6.3 OSS LE Zoom Lens for Sony E-mount Cameras op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leonie16-12-2019

Mooie compacte lens

Dit product heb ik gekocht omdat ik een 18-50 mm lens had. Hiermee kon ik niet de foto's maken die ik wilde. Met deze lens kan ik betere foto's maken doordat ik meer zoom bereik heb. Dit zorgt voor mooiere foto's, aangezien dingen van in de verte er ook beter op staan. Ook is deze lens mooi compact. Dat is ideaal meenemen.
Van Hoteren09-11-2019

Zoooommmm

Metalen Sony lens met E-mount. Scherp helder beeld Werkt prettiger dan 70-350 die de andere kant opdraait. Helaas kun je zonnekap er niet omgedraaid op meenemen want dan kun je de lens niet goed bedienen.
Pluspunten
  • metaal
Minpunten
  • zonnekap
Bernard Cloosterman28-09-2019

Prima reislens

Als reislens op mijn sony 6500. Ik hoef nu niet meer van objectief te verwisselen en heb toch een kwalitatief erg goed objectief dat schitterende foto's oplevert.
Pluspunten
  • Een lens
Sanne27-07-2019

Zoomlens en Groothoeklens

Goed objectief met goede zoommogelijkheden. Is qua grote niet zwaar. Handig te plaatsen en fijn dat er stabilisatie in het objectief zit.
Pluspunten
  • gewicht
  • zoom
  • mogelijkheden
  • stabilisatie
Minpunten
  • prijs
Ko03-08-2018

lenz type Sony SEL 18200LE bevalt mij uitstekend

Met deze lens ben ik in 1 keer klaar hoef niet te wisselen . mooie scherpe beelden makkelijk te bedienen, ook met video opnamen .
Pluspunten
  • alles in 1
  • snelle scherpstelling
  • ligt goed in de hand , en je heb n foto toesstel
Minpunten
  • prijs aan de hoge kant.
sony lens21-07-2018

goede mogelijkheid

Wil niet meer de grote body en lens van de LSR, met het advies van de winkelmedewerker de overstap gemaakt naar een systeemcamera. Met de huidige innovaties durf ik dat wel aan. met name de kleine body spreekt met erg aan.
Jouke18-07-2018

Mooie compacte lens met groot zoom bereik!!

Perfecte lens, stelt supersnel scherp, en mooi bereik. Licht sterk . Gewicht is ook prima in combinatie met de camera. Inzoomen gaat met de hand maar werkt beter dan de kitlens!
Pluspunten
  • Prijs
  • Zoombereik
  • Snelle autofocus
  • Filmen
pant24-03-2017

prima lens voor een groot bereik

Prima lens voor een groot bereik, ideaal dat er een stabilisator in zit. Heeft zijn nut bewezen bij het maken van sportfoto's.