Sterke motor en hnadige kook functie
Gekocht ter vervangeng huidige keukenmachine en de mogelijkheid om sauzen te maken met roer functie. Stevige aandrijving van de toebehoren.
Wel heel veel onderdelen .
Pluspunten
- koken
- sterkte motor
Minpunten
- prijs
- gewicht
Prachtig design, robuust en doet wat het moet doen.
Ik heb dit als cadeau gekregen en ben er super blij mee! Allereerst het design, dat is gewoon prachtig. Straks en modern. Verder vind ik het ook een redelijk stille machine en het doet gewoon wat het moet doen.
Pluspunten
- Mooie design
- redelijk stil qua geluid
- robuust en degelijk materiaal
Minpunten
- nog niet kunnen vinden
Super apparaat, zeker voor zware deeg!
De machine kan gemakkelijk een grotere hoeveelheid brooddeeg mixen en is ideal voor het maken van de basis voor mijn semifreddo en lemon curd. Daar waar ik vroeger au-bain-marie moest staan kloppen en met twee aparte mixers moest werken om twee broden te kunnen kneden, heb ik nu een echte Chef. Na lang aarzelen vanwege de prijs mijn verjaardagscentjes bij elkaar gelegd en mijn droomapparaat gekocht. Had twee Kitchenaid mixers maar ben nu al onder de indruk van wat dit apparaat kan. Het is een beetje studeren maar er zit een prachtig kookboek bij waarmee je eigenlijk zo aan de slag kan.
Pluspunten
- Kan meerdere broden tegelijk kneden
- Ideaal voor au-bain-marie bereidingen.
KENWOOD KCC9060S COOKING CHEF GOURMET
Droom al jaren van een grote kenwood chef, en kon nu zelf voor de Cooking Chef Gourmet kiezen. Absoluut geweldig ! Binnen een dag in Huis en meteen aan de slag. Voldoet volledig aan alle verwachtingen, simple van gebruik met een grote capaciteit en voldoende kracht voor alle type deeg. Een super aanrader voor iedereen die veel of geen kennnis heeft in de keuken, het kookboek en programma boek zijn simple te verstaan en heel handig voor alle typen gerechten. Ben heel tevreden.
Pluspunten
- simple
- efficient
- snel
- krachtig
lijkt me deugelijke machine
Lijkt me deugdelijk toestel.
Ruimt de losse machines op.
Vele kleine goede details.
Wel een zwaar toestel.
Pluspunten
- zware motor
- 1 machine die veel kan
Minpunten
- zwaar
- mis de weegschaal
Degelijk gebouwd, kwaliteiet voelbaar
Bij het ophalen van het product viel meteen het gewicht op.
het is een degelijk gebouwde machine die naar verwachting jaren lang voor extra kookplezier gaat zorgen. Ondanks dat ik de machine pas 24 uur in mij bezit heb en pas een paar kleine dingen geprobeerd heb is mijn verwachting helemaal waar gemaakt.
Pluspunten
- goede bouw kwaliteit
- precieze bediening
- strakke uitstraling
Minpunten
- hij is te zwaar om telkens op te bergen
Aanwinst in de keuken
De machine heeft veel gebruiksmogelijkheden, is eenvoudig te bedienen en zeer degelijk uitgevoerd.
De capaciteit van de machine is groot. Het kan bijvoorbeeld een grote hoeveelheid zwaar deeg moeiteloos verwerken. Daarna kan het deeg ook nog direct zonder overheveling naar een oven rijzen.
Pluspunten
- gemakkelijk te bedienen
- krachtig
- veel gebruiksmogelijkheden
- degelijk apparaat
Minpunten
- omvangrijk
Degelijke keukenmachine, kwaliteit straalt er van af.
Getwijfeld tussen de Magimix en de KCC9060S. Uiteindelijk dus voor de Kenwood gekozen. Tot op heden nog geen spijt, al vind ik het wel jammer dat de losse hulpstukken niet in een box op te bergen zijn, c.q. deze is niet meegeleverd
Pluspunten
- Sterke motor
- Inductie plaat
Minpunten
- Ontbreken opbergbox
Groot scherm, leesbaar en eenvoudige bediening
Het is mijn 2e COOKING CHEF, deze is gemakkelijker en preciezer in te stellen dan mijn vorige KM070. Hij heeft ook voorgeprogrammeerde menu's wat heel handig is. Een aanrader.
Pluspunten
- gemakkelijk programmeren
- is een all-rounder
Mooi vorm gegeven alleskunner met krachtige motor
Prachtig vorm gegeven krachtige alleskunner, geleverd met diverse semi-professionele accessoires. Super toegevoegde waarde door inductiemogelijkheden en uitbreiding met extra betaalbare accessoires.
Pluspunten
- krachtige motor
- inductie verwarmen / koken
- Veel betaalbare semi-professionele accessoires
Hoge verwachtingen
Heb het de Cooking Chef Gourmet net in huis dus de review is ietwat beperkt.
Mijn ervaring met de vorige Cooking Chef zijn zo goed, dat ik met alle verdere mogelijkheden gelijk besloten heb tot aankoop.
Bovendien is de prijs nu heel aantrekkelijk.
Pluspunten
- 180 graden in bowl
- aantal standaard programma's
- Degelijkheid
Minpunten
- Volgende volledig smart? Recepten via het WWW?
Strong machine
This is very fantastic machine, strong, so many things combined in one machine. I saw this machine one year ago but quite expensive. So delay to buy it.
Now I saw they have actie so I bought it.
Kenwood is very good and trusted brand . My mom had the Kenwood mixer very old one , and still work until now.
Pluspunten
- Strong
- Beautiful design
- Multi one machine
Minpunten
- Expensive
het ziet er mooi uit
ik heb het apparaat net gekocht en zou een cashback krijgen, maar dan moet ik eerst een review schrijven, terwijl ik het apparaat nog niet heb gebruikt... hij ziet er mooi uit. ik heb zin om hem te gaan gebruiken.
Pluspunten
- veel accessoires
- ziet er mooi uit
Minpunten
- past niet op een aanrecht met bovenkastjes
Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9060S
Een geweldig mooie machine, zo compleet. Ideaal met de inductieplaat waardoor je gerechten zo in een keer klaar kunt maken. De kom is lekker groot waardoor er een behoorlijke inhoud in klaargemaakt kan worden.
Er zijn nog wat extra onderdelen zoals de citruspers en de pastamaker te extra te koop. Zelf wel de citruspers gekocht. Het geheel ziet er allemaal heel solide en sterk uit.
Een ding is jammer, dat de weegschaal van Kenwood, speciaal voor deze machine niet automatisch bij geleverd wordt. Deze dus zelf aan geschaft. Kortom: een geweldige machine!
Pluspunten
- grote kom
- solide machine
- bijna professioneel
- mengen en verwarmen
Minpunten
- dat speciale weegschaal niet meegeleverd wordt
Robuust, kracht
De robuustheid en de kracht in combinatie met de mogelijkheden zijn voor ons de reden van deze aankoop geweest.
Pluspunten
- Robuust
- Krachtige motor
Veelzijdig en robuust uitgevoerde keukenmachine
Voor mij is het belangrijk dat ik tegelijkertijd kan roeren en verwarmen. Deze keukenmachine kan dat en laat zich gemakkelijk bedienen.
Pluspunten
- gemakkelijk bedienbaar
- zowel roeren en gecontroleerd verwarmen
Minpunten
- niet goedkoop
professioneel, stevig, groot display, goede accessoires
Na stuk gaan oude mixer
Gekocht op advies van vriend-chef kok, i.v.m degelijkheid en veel goede accessoires en na zien van filmpjes op Youtube besloten deze KCC9060S uitvoering met kook functie te kopen.
moet door maagoperatie voor gezondheid meer gezond gaan koken en bakken en daar is deze machine het meest geschikt voor.
Helaas was er in de doos wel ruimte voor de Kenwood weegschaal maar is er niet bij geleverd helaas. Nu moet ik hem er bij aanschaffen want deze is speciaal voor deze machine, want is geschikt om de hete kom en warme dingen op te zetten.
Vond het ook jammer dat er niet een aanbieding is van uit Kenwood met een groter accessoires MEGA pakket zoals bij een van de andere modellen wel het geval was.
Heb bij binnenkomst gelijk een Oma Cake er mee gemaakt en is zeer goed gelukt. de machine is zeer fijn en makkelijk in gebruik en ook duidelijk met de de bijgeleverde handleiding.
Ook fijn is het mee geleverde kookboek, met veel gerechten voor gebruik van deze machine.
Pluspunten
- professioneel apparaat
- veel goede accessoires
- ingebouwde Kook functie erg prettig
- veel mogelijkheden ook door meer accessoires
- makkelijk in gebruik
Minpunten
- geen beschermhoes voor in de keuken meegeleverd
- geen opberg doos voor de accessoires
- geen accessoires megapack aanbieding van Kenwood
- ruimte voor Kenwood weegschaal in doos was leeg
kenwood Cooking chef kcc9060S
Het is een Prachtig product om op in de keuken te hebben staan. En het is een makkelijk werkend apparaat.
Pluspunten
- mooi product
Minpunten
- dat ik zelf nog niet precies weet hoe alles werkt
Keukenmachine Cooking Chef
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen omdat ik met deze machine een keukenhulp met veel verschillende voor mijn bedrijf praktische functies. Ik gebruik hem o.a. voor standaard meng- of mixfuncties, uitgebreide robotfuncties maar ook voor temperatuurgevoelige bereidingen. Kortom daadwerkelijk een geweldig multifunctioneel apparaat.
Pluspunten
- Multifunctionaliteit
- Redelijke prijsstelling voor de kleine ondernemer
Minpunten
- Handleiding vraag enige studie
- Bediening vergt oefening
Grote machine
Goede machine. Kom wat onhandig te verwijderen tijdens mixen. Mixt niet super het beslag tegen de komrand aan. Rest is super.
Pluspunten
- Rvs
- Kracht
Minpunten
- Mixen tegen komrand aan
Supermooie machine
Ik wil de mooiste en beste keukenmachine kopen om aan mijn man te geven voor het behalen van zijn masterdiploma en zijn verjaardag.
Pluspunten
- mooi
- krachtig en veelzijdig
Minpunten
- jaloerse vrienden