• Best Reviewed 26 keer nov 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 228 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK350 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hampsink 18-01-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

1,0
Geen aanrader, de melk schuimt na 50x niet meer op en de garantieperiode is misleidend. Bij bestelling staat dat je 5 jaar garantie hebt, maar als je verder gaat kijken blijkt dit 2 jaar te zijn. Vervolgens willen ze het apparaat niet meer repareren (terwijl waarschijnlijk alleen het veertje, de garde kapot is...)

Minpunten

  • schuimt al snel niet meer op
  • garantieperiode is misleidend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 19-01-2023

Beste Hampsink,

Het is zonder meer vervelend dat uw melkopschuimer stuk is gegaan. Maar helaas komt er altijd een moment dat een apparaat ermee ophoudt. Daar is niets aan te doen.

Over de garantie: Op alle Inventum producten gekocht ná 27 april 2022 krijgt u 5 jaar garantie. Van mijn collega's van Service begreep ik dat u uw melkopschuimer gekocht heeft in de tijd dat wij daar 2 jaar garantie op gaven. En in uw geval was die periode al verstreken, vandaar dat u daar geen gebruik meer van kunt maken. Dat maakt het voor u niet beter, maar hopelijk wel begrijpelijker.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

m**g@g**l.com 14-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed melkopschuimer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Top melkschuimer. Goed veel schuim en apparaat makkelijk schoon te krijgen en door handvat en tuit goed te schenken.

Pluspunten

  • Melk schuimt goed op
  • Schenktuit is handig
  • Makkelijk schoon te krijgen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

m**n@l**e.nl 10-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum MK350

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Een prima melkopschuimer. Geruisloos, kan zowel koud als warm opschuimen. Werkt snel. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Geeft mooie schuim
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jornt 08-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Goed en kwalitatief product. Doet wat het doen moet. melk opschuimen voor een heerlijke kop koffie.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoud
  • Goeie functionaliteit
  • Makkelijk reinigen
  • Prijs- kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlahoegee49@gmail.com 02-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

ja wel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

8,0
vind het heel fijn lekker schuim maar vind dat het snel aan bak aan de bodem na 1keer

Reageer

Ervaringsdeskundige (al 2x gekocht en 2x kapot) 22-12-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Elke 2 a 3 jaar een nieuwe kopen omdat hij kapot gaat

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

3,0
Product doet wat het beloofd en produceert schuim (warm of koud) het beste schuim realiseer je met houdbare melk. Wat ik een groot nadeel vind is dat de verwarming van de Melk veel te warm is en van onderaf komt. Hierdoor bakt de melk gelijk aan als je de Melk inschenkt. Schoonmaken gaat opzich vrij makkelijk maar dat moet eigenlijk na elke keer gebruiken. je kunt dus moeilijk meer dan 2 koppen koffie met schuim zetten. Daarbij: Elke de 2 tot 3 jaar gaat hij kapot (motortje kapot de eerst keer) en nu het verwarmingselement weer terwijl het motortje nog wel draait. Dus moet je weer een nieuwe kopen. Ik snap dat je voor 34 euro niet al teveel moet verwachten maar echt duurzaam is het niet om elke 2 a 3 jaar weer te vervangen.

Pluspunten

  • produceert schuim (warm en koud)

Minpunten

  • na elk gebruik aangekoekte melk schoonmaken
  • gaat elke 2 a 3 jaar kapot op electronika
  • niet duurzaam

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

a**e@h**l.com 19-12-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Super fijn apparaat en ook lekker schoon te houden weet zeker dat ze dit in italie ook willen voor een dolce vita.

Reageer

Diana 19-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch deze melkopschuimer

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Ik wilde zo graag deze melkopschuimer en kreeg deze cadeau. Zo blij mee en heerlijke cappuccino door de melkopschuimer.

Pluspunten

  • Hete melk en schuim laag
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Klein en compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**6@g**l.com 15-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller.

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

2,0
Na een half jaar wordt de melk niet meer warm, alleen lauw melkschuim.
Op de bodem koekt de melk aan, daardoor na gebruik schoonmaken ander komen er stukjes in de melk
Kan niet in de afwasmachine

Pluspunten

  • Goed melkschuim
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Snel stuk, melk wordt niet meer warm
  • Aankoeken op de bodem
  • Kan niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Kirsten 14-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review melkschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Mooie kleine melkopschuimer, die op het aanrecht kan blijven staan. Makkelijk schoon te maken, zeker met de juiste melk. Snel klaar. Ik drink zelf geen koffie, maar ben blij met het apparaatje om vader en schoonmoeder met een lekkere cappuccino te verwennen. Mvg Kirsten

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Klein
  • Snel schoon te maken met de juiste melk
  • Snel klaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kego52 10-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede warme melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Wij hebben een delonghi koffie machine met melkopschuimer maar waren niet tevreden over de warmte en vaak ook over de kwaliteit van de melkschuim. De koffie is prima.
Daarom deze melkopschuimer gekocht voor een vriendelijke prijs en hebben we nu een prima cappuccino lekker warm en prima schuim.
aanbevolen

Pluspunten

  • warm
  • vol schuim
  • elegant

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 07-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze melkopschuimer

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

2,0
De melkopschuimer deed helaas niet wat hij moest doen, nl. melk opschuimen. Een enkele keer deed hij het wel, vaak niet en dan werd het een warme melkbak met een beetje schuim. Vreemd dat dit apparaat als beste uit de test is gekomen bij de Consumentenbond.

Pluspunten

  • de melk werd warm

Minpunten

  • praktisch geen schuim

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 08-12-2022

Beste Diny,

Vervelend dat uw MK350 het niet goed doet. Maar als u de melkopschuimer pas een paar dagen in bezit hebt, dan hebt u nog garantie. U kunt met het apparaat en aankoopbewijs terug naar de winkel gaan of contact met onze afdeling Service opnemen via service@inventum.eu of 088 - 542 2290. Zij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

f**b@p**t.nl 05-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

8,0
Ik heb de review al naar Inventum geschreven: goed product; uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.
Eenvoudige bediening

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. de Jong 01-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanradertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over mijn melkopschuimer van Inventum.
Snel lekkere warme en zeer schuimige melk voor in mijn cappuccino en
hij neemt niet veel plaats in.
Is makkelijk schoon te maken.
Kortom superprodukt!

Pluspunten

  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**n@h**l.com 22-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keuken gadget !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Met deze melkopschuimer heb ik nu thuis cappuccino met een mooie stevige schuimlaag! De melkopschuimer is met een zacht sponsje makkelijk te reinigen. De melk wordt goed warm. Na 1 week ben ik al enorm gehecht aan dit keuken gadget!

Pluspunten

  • stevig schuim
  • goed warme melk
  • mooi design

Minpunten

  • het wieltje moet je wel gelijk reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 14-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig zacht schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Werkt naar verwachting.
Had uit internet info begrepen dat schuimkwaliteit niet onderdoet van duurdere merken, maar dat de mogelijkheden van deze MK350 beperkt zijn. Maar voor mijn doel zijn de standaard mogelijkheden voldoende. Ik heb dus prachtig melkschuim voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • kwaliteit schuim
  • prijs
  • voldoende mogelijkheden gezien prijs

Minpunten

  • beperkte mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**1@h**l.com 08-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk luchtig neljschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Een eerlijk product het is gemakkelijk te bedienen en geeft heerlijke opgeschuimde luchtige melk in de cappuccino het doet ons denken aan onze vakantie in Italië. Ik zou het iedereen van harte aanbevelen

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Snel klaar
  • Heerlijk luchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 08-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel kapot

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

5,0
Het is een hele fijne melkopschuimer als hij nieuw is. Ik heb er nu zelf twee keer een gekocht en twee cadeau gegeven. Ze gaan allemaal heel snel kapot. Langer dan een jaar gaan ze niet mee.

Pluspunten

  • Doet het nieuw goed. Schuimt prima
  • Houdt er na ongeveer een jaar mee op

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

h**n@z**o.nl 18-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

super opschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
daar mijn vorige 5 jaar mee is gegaan, weer de zelfde gekozen. super snel klaar en zo schoon.

Pluspunten

  • snel schoon
  • bakt niet aan
  • na elke x ff omspoelen voor de volgende ronde

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 18-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het beloofd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een betaalbare melkopschuimer.
Dit product werkt fantastisch!
Heerlijke cappuccino gemaakt!

Pluspunten

  • Geweldig
  • Dik schuim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews