• Best Reviewed 25 keer okt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 214 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK350 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**n@h**l.com 22-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keuken gadget !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Met deze melkopschuimer heb ik nu thuis cappuccino met een mooie stevige schuimlaag! De melkopschuimer is met een zacht sponsje makkelijk te reinigen. De melk wordt goed warm. Na 1 week ben ik al enorm gehecht aan dit keuken gadget!

Pluspunten

  • stevig schuim
  • goed warme melk
  • mooi design

Minpunten

  • het wieltje moet je wel gelijk reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 14-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig zacht schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Werkt naar verwachting.
Had uit internet info begrepen dat schuimkwaliteit niet onderdoet van duurdere merken, maar dat de mogelijkheden van deze MK350 beperkt zijn. Maar voor mijn doel zijn de standaard mogelijkheden voldoende. Ik heb dus prachtig melkschuim voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • kwaliteit schuim
  • prijs
  • voldoende mogelijkheden gezien prijs

Minpunten

  • beperkte mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**1@h**l.com 08-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk luchtig neljschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Een eerlijk product het is gemakkelijk te bedienen en geeft heerlijke opgeschuimde luchtige melk in de cappuccino het doet ons denken aan onze vakantie in Italië. Ik zou het iedereen van harte aanbevelen

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Snel klaar
  • Heerlijk luchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 08-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel kapot

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

5,0
Het is een hele fijne melkopschuimer als hij nieuw is. Ik heb er nu zelf twee keer een gekocht en twee cadeau gegeven. Ze gaan allemaal heel snel kapot. Langer dan een jaar gaan ze niet mee.

Pluspunten

  • Doet het nieuw goed. Schuimt prima
  • Houdt er na ongeveer een jaar mee op

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

h**n@z**o.nl 18-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

super opschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
daar mijn vorige 5 jaar mee is gegaan, weer de zelfde gekozen. super snel klaar en zo schoon.

Pluspunten

  • snel schoon
  • bakt niet aan
  • na elke x ff omspoelen voor de volgende ronde

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 18-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het beloofd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een betaalbare melkopschuimer.
Dit product werkt fantastisch!
Heerlijke cappuccino gemaakt!

Pluspunten

  • Geweldig
  • Dik schuim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

z**6@g**l.com 14-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Wat een goede melkopschuimer.Van een heerlijke cappucino tot een overheerlijke latte machiatto.Echt bijna alle soorten met melk kun je ermee maken.Ook kun je de opschuimer laten draaien voor een koude melkschuimlaag.Het is handig in gebruik en heel makkelijk schoon te maken.Erg handig is dat er twee aparte ringen bij zitten eentje specifiek voor het opschuimen(garde)en een kleinere voor melk alleen warm te maken.Dit is eht een klasse opschuimer die bij ons veelvuldig in gebruik is.Zelfs mijn man kan ermee overweg en dat zegt heel veel aangezien hij niet een cappucinomaker is laat staan koffie zet maar nu is hij helemaal om.

Pluspunten

  • mooie schuimkraag
  • snel een lekkere cappucino
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

i**n@q**t.nl 09-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige melk opklopper op je aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Het is een gemakkelijk apparaat. Mooi op het aanrecht. De melk is snel warm en ook mooie dik opgeklopte melk voor je cappuccino.

Pluspunten

  • Dikke melk
  • Snel warme melk

Minpunten

  • Aandacht bij schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 10-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handige Melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Een fantastisch en zeer bruikbaar apparaat wat een aanwinst is in onze keuken.
Bovendien het werkt 1e klas zoals omschreven. Hulde

Pluspunten

  • goede uitstraling
  • zeer eenvoudig in gebruik
  • lekker snel opgeklopte meld
  • interessante prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 26-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt enorm goed; ik wil geen ander.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Mijn favoriete melkopschuimer. Makkelijk in gebruik, prima schoon te maken en ik raad aan dit na iedere opschuimbeurt te doen. Bij ons gebruikten we hem, zette hem in de koelkast en gebruikten hem daarna weer. Iedere dag werd hij schoongemaakt maar voor het behoud van je apparaat is het echt beter hem direct na gebruik schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • strak design

Minpunten

  • schoonmaken na iedere opschuimbeurt is nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**d@g**l.com 22-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Melk koekt aan aan onderkant en schuim is taai

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

5,0
De eerste die ik kocht ging spontaan uit zichzelf draaien. Dus geruild. De tweede deed dat niet gelukkig. Maar, ik vind de schuim nogal taai ipv lekker romig. En het koekt aan wat voor schoonmaak niet ideaal is en het geeft een iets verbrande smaak aan de melk. Ik zou dit product niet aanraden.

Pluspunten

  • kost niet zoveel
  • doet wat het hoort te doen

Minpunten

  • melk koekt aan
  • melk smaakt licht verbrand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

9,0
Prima melkopschuimer van Inventum tegen een schappelijke prijs.
Heerlijke schuimlaag, kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Creert een heerlijke schuimlaag
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Mooi Design

Minpunten

  • Relatief korte snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bregje 21-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste keus qua prijs-/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Maakt heerlijk stevig melkschuim, is gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken en gaat lang mee (de vorige begaf het na ruim 3 jaar dagelijks trouwe dienst).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**r@g**l.com 08-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed in gebruik, te korte levensduur

Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

6,0
Bijzonder prettig apparaat. Heb er nu 2 verbruikt. De schuim is heel goed. Maar in de loop van de tijd gaat de melk vlak boven het motortje aankijken. Op die plek verkleurt ook de binnenkant. En dus 2x na een twee-drie jaar begeeft ie het.

Pluspunten

  • Mooi melkschuim
  • Ook zonder schuim mogelijk

Minpunten

  • Levensduur
  • Aankomende na verloop van tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jos 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goede melkopschuimer. Precies wat ik wilde!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik meerder goede reviews heb gelezen en deze MK350 bij een kennis had gezien. Ik warmde de melk eerder altijd op in de magnetron maar met dit apparaat gaat het sneller en krijg je een lekkere schuimlaag. Helemaal zoals ik het wilde.

Pluspunten

  • Snel warme melk en goede schuim
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudige bediening
  • ZIet er goed en degelijk uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom en Jerry 13-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De beste Cappuccino maakt je thuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Ik heb een koffie bonen machine waar je ook melk mee kunt opschuimen. Dit werkt gewoon niet en lastig reinigen. Dit is de uitkomst een La Dolce Vita MK350 in een handomdraai een geweldige schuimlaag en restaurant waardige Cappuccino. Mooi design, prijs is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**r@g**l.com 02-07-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude melkopschuimer van inventum na 2 jaar niet meer verwarmde toch weer besloten deze te kopen.
De vorige gaf mooie stevig melkschuim.
Hopelijk leeft deze opschuimer wel wat langer.

Reageer

a**k@g**m.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie-momentje wordt hiermee een verwen-moment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Mijn zus heeft deze melkopschuimer en als we op visite gingen genoten we van de heerlijke melkschuim-laag op onze koffie. Even later wilde mijn moeder hem voor haar verjaardag en nu heb ik hem ook aangeschaft. Heerlijk op de koffie en chocolademelk, zo wordt het een verwen-momentje.
Daarnaast is heeft het een mooi design, is het eenvoudig in gebruik en is het makkelijk schoon te maken. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • stevige schuim
  • eenvoudig gebruik
  • mooi design
  • snelle werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dit is een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

7,0
Een heel fijn product en zelfs al voor de tweede keer aangeschaft. Makkelijk in gebruik en het heeft een klein en compact uiterlijk. Eigenlijk nog geen problemen ervaren, aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

EJ Bogaards 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kind kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MK350

Algemene score

10,0
Een simpel en stijlvol apparaat waar een perfect stevig melkschuim uit komt. Scheutje melk erin, knop aan en heel snel is het melkschuim gemaakt. Geen gedoe meer met een pannetje en een klopper op het vuur. Zeer eenvoudig schoon te maken. Z'n geld meer dan waard!

Pluspunten

  • zeer eenvoudig in gebruik
  • snel schoon te maken
  • stevig melkschuim

Minpunten

  • kleine onderdelen kun je makkelijk kwijtraken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews