WMF Stelio Melkopschuimer - Reviews

Best Reviewed nov 2020 WMF Stelio Melkopschuimer
Best Reviewed - november 2020
Specificaties
Capaciteit (melkschuim)
150 ml
Kleuren
zilver
Vermogen
500 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF Stelio Melkopschuimer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjeerd79 04-01-2021
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

10,0
Wauw, 1 druk op de knop en binnen een mum van tijd mooi vol melkschuim. Echt heerlijk.

Voor mensen die van cappuccino endergelijke houden zou ik aanraden om dit product te kopen.

Het is ook een aanwinst op je aanrecht.

Pluspunten

  • Vol schuim
  • Warm en koud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 09-12-2020
  • Product getest

Stil, snel, simpel en heel goed schuim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

10,0
Deze melkopschuimer is super! Hij is super simpel in gebruik en maakt het heerlijkste melkschuim voor in je koffie. Warm melkschuim, koud melkschuim en warme melk, allemaal met een simpele druk op de knop. Zo klaar en super stille werking. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken, wat mij betreft minstens zo belangrijk.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Snoertje onderin niet goed weg gewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonny 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Over het algemeen goed, maar met een kanttekening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

7,0
Allereerst zijn we blij verrast door het mooie design van de melkopschuimer. Deze mag gezien worden en is absoluut een stijlvol apparaat om op het aanrecht te zetten.

Hij doet wat hij moet doen. Maakt heerlijk, zacht, maar stevig schuim. Je kunt er een perfecte cappuccino mee maken! Minpuntje is als je meerdere cappuccino's moet maken, dan is de inhoud wat weinig. En je moet het apparaat na gebruik eerst laten afkoelen. Dat vinden we lastiger.

Daarnaast kun je het apparaat ook gebruiken voor warme melk of chocolademelk te maken. Persoonlijk vinden we dat het daar de melk niet warm genoeg voor maakt, maar dat is een kwestie van smaak.

Tot slot kun je hem ook nog koud laten opschuimen voor bijvoorbeeld desserts.
Dit werkt prima. Gebruiken wij echter niet zo vaak.

Al met al zijn we zeer tevreden over hetgeen hij in de basis moet doen voor ons, warme melk opschuimen!

Pluspunten

  • Heerlijk en goed schuim
  • Mooi design

Minpunten

  • inhoud wat weinig bij meerdere koppen
  • melk voor ons niet warm genoeg bij warme melk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lammaris 06-12-2020
  • Product getest

Heerlijke volle melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

9,0
In een mum van tijd een heerlijke, volle romige melkschuim, zowel koud als warm. Ook geschikt voor amandelmelk.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te reinigen
  • Bijna geruisloos
  • Heerlijk schuim

Minpunten

  • Inhoudsaanduiding moeilijk te zien
  • Wordt niet warm genoeg voor warme chocomelk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris88 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

8,0
De melkopschuimer doet wat hij moet doen, hij maakt mooi en lekker schuim! Dit gaat heel snel, binnen een paar minuten is de melk warm en op geschuimd. Het schuim is lekker luchtig en stevig. Er kunnen ongeveer 4 kopjes koffie gezet worden met de maximale hoeveelheid melk. Een nadeel is dat het streepje voor de minimale en maximale hoeveelheid melk aan de binnenkant van het kannetje niet goed zichtbaar is, hiervoor moet je hem echt in het licht houden. Ook het schoonmaken is soms wat lastig, omdat de onderkant van de kan niet nat kan worden. Het schuimertje zelf is er overigens gemakkelijk uit te halen en goed schoon te maken. De melkopschuimer maakt nauwelijks geluid bij het opschuimen van de melk.

Pluspunten

  • Lekker schuim
  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • Streepjes niet goed zichtbaar
  • Kannetje moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ThanLavia 04-12-2020
  • Product gekocht

Kwetsbaar

Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

1,0
Een mooi apparaat en als het werkt dan maakt ie de lekkerste schuim. Het enige probleem is dat het plastic onderdeel erg snel stuk gaat en erg duur is om te vervangen. Ik zou het niemand adviseren.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Snel stuk
  • prijs kwaliteit verhouding
  • Buitenkant wordt erg heet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Saban 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere cappuccino’s!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

9,0
In een handomdraai maken wij de lekkerste cappuccino! Vooral in deze tijd waarin de horeca gesloten is, komt deze melkopschuimer goed van pas! Het melk schuimt erg goed op en blijft mooi wit. Verder is het apparaat vrij snel.
De opschuimer werkt op drie verschillende manieren: opwarmen en opschuimen, enkel opwarmen en enkel opschuimen.
Ik maak er vooral voor mijn cappuccino gebruik van maar ook bij het opwarmen van chocolademelk komt ie goed van pas.
De kabel is lang genoeg (in mijn geval zelfs overbodig lang).
Een kleine verbetering zou het volgende kunnen zijn: als ik me
houd aan het ‘minimumstreepje’, heb ik voor één cappuccino teveel melk opgeschuimd. Wanneer ik echter minder melk gebruik, schuimt álle melk op en heb ik geen melk meer maar enkel schuim.
Her design van de melkopschuimer is precies mijn ding. Een minpuntje is wel dat de buitenkant niet vlekvrij kan blijven. Na ieder gebruik moet het goed schoongemaakt worden om het te laten blinken.
Het apparaat is het geld zeker waard!

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • werkt niet met weinig schuim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle van Ginkel 30-11-2020
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Alleen jammer dat je niet goed kan zien hoeveel er in moet, dat komt omdat de binnenkant donker is. Verder wordt de buitenkant wel een beetje heet, maar valt opzich wel mee. Makkelijk in gebruik, zelfs mijn dochter van 14 jaar kan er mee omgaan. Zijn er erg blij mee en makkelijk. Je kan warm en koud schuim krijgen en warme melk. Je hebt 3 standen. 1x drukken is warm schuim, 2x drukken is koud en 3x is warme melk.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lekker warm

Minpunten

  • Moeilijk te zien hoeveel er in moet
  • Kan warm worden aan de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LaPeJa 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

7,0
Maakt goede stevige melkschuim en is makkelijk schoon te maken.
Helaas zit de maatvoering aan de verkeerde kant en met alleen maar warme melk maken wordt de melk niet heel warm.
Maar wil je het apparaat alleen voor het maken van heerlijke cappuccino's dan voldoet deze zeker!

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • goede melkschuim

Minpunten

  • maatvoering is niet te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CB 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk zacht en stil apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat, mooi, stil, geweldig resultaat; echt superzacht en stevig schuim! De opschuimer voelt solide aan, stevig en werkt krachtig

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • stil
  • mooi resultaat

Minpunten

  • Je moet even geduld hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve1ien 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De lekkerste cappuccino

Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

8,0
Met houdbare, volle melk werkt dit apparaat het beste.
De schuim is heerlijk dik en zacht. Echt perfect om de lekkerste cappuccino mee te maken!

Het apparaat werkt stil. Het duurt wel even voordat het schuim klaar is.

Pluspunten

  • Stil
  • Dik en zachte schuim

Minpunten

  • Tijdsduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margho 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topper!

Geschreven voor: WMF Stelio Melkopschuimer

Algemene score

8,0
Deze WMF opschuimer is echt een mooi apparaat. Prima melkschuim, je hebt maar een klein beetje melk nodig voor een uitstekend resultaat. En door het mooie design een blikvanger in de keuken.

Pluspunten

  • prima schuim
  • mooi design
  • klein formaat
  • de schuimer staat los, dus makkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer