Philips Senseo CA6500 - Reviews

Specificaties
Soort
kan
Capaciteit (melkschuim)
120 ml
Antikleeflaag
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 511 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GLF 28-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze melkopschuimer mogen testen voor een online koffiecampagne.

Apparaat is simpel en strak qua design. Geen toeters en bellen, maar alleen 1 knop aan de voorzijde die rood knippert bij warm opschuimen en blauw knippert bij koud opschuimen.

Het opklopmechanisme zit vast aan de deksel en maakt bij plaatsing op de opschuimer contact via magnetisme. In de opschuimer zit daardoor geen uitstulping voor een garde. Dit maakt het schoonmaken ontzettend makkelijk. Niets van melkresten blijft kleven aan de antiaanbakcoating die aan de binnenkant zit. Simpelweg even onder een lopende kraan houden en met een afwasborstel er doorheen en de opschuimer is schoon.

Plus en minpuntje, de melkopschuimer levert enorm veel lobbig melkschuim, ideaal voor cappuccino's, maar minder geschikt voor latte's.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

miek 22-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk schoon en heerlijke schuim

Algemene score

9,0
Mooi apparaat voor naast bonenapparaat. Schuim komt er prachtig uit en het apparaat is makkelijk om te spoelen en schoon te maken doordat het veertje aan de deksel vast zit. Betekent wel dat je elke keer de deksel op het apparaat moet doen. Misschien ook wel net zo handig!

Al met al dus een leuk en makkelijk apparaatje waardoor ik nu heerlijke cappuccino kan drinken.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

einde 27-08-2017

coating laat los !

Algemene score

2,0
ziet er goed uit ...lijkt een duurzame product ..maar
helaas niet meer schoon te houden
coating ..tefal ? laat los
zie afbeelding
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jan 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er mooi uit, neemt weinig ruimte in beslag en past mooi bij ons ook zwarte Senseo koffieapparaat en Philips filterkoffiezetter. Gekocht om onze defecte 3 jaar oude melkschuimer (van ander merk) te vervangen. De Philips Senseo melkopschuimer doet zijn werk goed en voorziet ons van melkschuim met een prima structuur. Wij hebben hem net aangeschaft en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • makkelijk schoonmaken
  • Goed melkschuim
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwan 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

philips melkopschuimer

Algemene score

10,0
mooi apparaat, mooie schuimlaag. simpelweg super gebruikersgemak. Duurzaamheid kan ik nog niks over zeggen. 6 dagen in bezit.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiefJ 19-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekend product deze Milk Twister! Mijn man, dochter en ik gebruiken deze nu ongeveer 3 weken. En intensief moet ik zeggen! We zijn koffieliefhebbers, dus we dronken sowieso al redelijk veel kopjes koffie per dag. Thuis konden we echter nooit een mooie melkkraag op onze cappuccino krijgen, en laat dat nu net onze favoriete variant zijn. Sinds we dit product hebben doen we standaard een laagje van het heerlijke schuim op onze tas. Mijn dochter is meer bedreven in alle mogelijkheden testen. Zij maakt er ook koud schuim mee voor op haar ijskoffie, doet er een beetje cacaopoeder op etc. Top!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Githa 12-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooie vormgeving. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Maakt iets meer geluid dan ik had verwacht. Snoertje had ook wat langer gemogen.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MIRJAM EGGINK 05-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat in een woord
Makkelijk schoon te houden en super sterk melkschuim
Een echte aanrader!!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvdM13 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Voor de verjaardag van mijn lieve vrouw gekocht. Ze is er erg blij mee en gebruikt hem meerdere malen per dag. Geeft 'professioneel schuim', makkelijk schoon te maken, maakt bijna geen geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Een blikvanger in de keuken!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakobus 20-05-2018

Snel stevig schuim voor een lekker cappuccino

Algemene score

10,0
Werkt zoals het hoort, snel en bijna geruisloos, met een uitstekend resultaat. Stevige schuim voor een lekkere cappuccino.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kyja78 17-04-2018

Geen schuim

Algemene score

2,0
Ik heb deze opschuimer aangeschaft, omdat deze zulke goede reviews heeft.
Maar wat ik ook deed met wat voor soort melk dan ook (zelfs verschillende soorten extra aangeschaft) er komt GEEN SCHUIM! Om gek van te worden. Ik baal als een stekker, vind het superjammer.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Esther 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede melkopschuimer

Algemene score

8,0
Een melkopschuimer die doet, wat die moet doen. Je krijgt heerlijke waarmee opgeklopte melk. Ook sojamelk wordt perfect warm en schuimig.
Het schoonmaken is eenvoudig, afspoelen onder de kraan, zacht doekje en klaar.
Ook onze kern vinden het leuk en lekker en drinken de melk met cacaopoeder.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie De Vries 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik, heerlijke schuim.

Algemene score

8,5
Heerlijke schuim en erg gemakkelijk in gebruik. Enige nadeel dat het melkkannetje er niet uitgehaald kan worden om schoon te maken. Duurzaamheid nog niet te beoordelen.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K Rensen 19-05-2016
  • Product maand in bezit

Een Geweldig apparaat

Algemene score

8,7
Ik kom veel in Italia en drink ook de koffie daar ben een echte liefhebber van de koffie daar het schuim van de opschuimer is geweldig hele maal te vergelijken met de professionele van daar
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cilla 18-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch

Algemene score

9,0
Fijn dat ik 's ochtends zo snel klaar ben met het maken van mijn kopje koffie met heerlijke warme melkschuim. Het schoonmaken van de melkschuimer kost zeer weinig tijd en de onderdelen kunnen makkelijk uit elkaar gehaald worden. Ik ben er zeer blij mee!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

nog niet super

Algemene score

7,0
Het is een leuk apparaat, en handig dat het in 1 handeling opklopt en verwarmd.
Maar het opkloppen / opschuimen vind ik wat tegen vallen, ik had wat meer / luchtiger schuim verwacht.
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

a 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

eindelijk melkschuimer

Algemene score

10,0
Zelfs ik eindelijk overstag gegaan voor een melkschuimer:
al 1 x gebruikt en een heerlijke cappuccino als resultaat
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senseo Opschuimer 17-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Opschuiven Senseo

Algemene score

8,0
Deze opschuiven van Philips (Senseo) is een prachtig product, met meerdere instellingsmogelijkheden en een eenvoudige bediening. Je kunt de melk warm of koud opschuiven, en kunt daar het beste "houdbare" melk voor gebruiken (even een weetje), maar verder is het een heel mooi en goed product, waarbij je vooral een goed resultaat krijgt als je de houdbare (liefst volle) melk gaat opschuiven. Top!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KellekeV 28-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zo makkelijk in gebruik, en zo handig! De opgeschuimde melk geeft echt een extra dimensie aan je kopje koffie! De koude opgeschuimde melk is echt perfect om toe te voegen aan een milkshake, maakt hem echt zoveel lekkerder! Ik ben fan!
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 02-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Knop blijft hangen

Algemene score

6,0
Opschuimen is goed, Streepje is slecht te zien bij bepaald licht inval. Redelijke makkelijk schoon te maken. Knop bij minder licht slecht te vinden. Begin werkte alles goed. Na een tijd vaker knop indrukken, werkte toen pas, en binnen 1 jaar werkt hij helaas niet meer.

Pluspunten

  • Schuim is prima
  • Schoonmaken prima

Minpunten

  • Levensduur kort
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews