Philips Senseo CA6500 - Reviews

Specificaties
Soort
kan
Capaciteit (melkschuim)
120 ml
Antikleeflaag
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 513 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

miek 22-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk schoon en heerlijke schuim

Algemene score

9,0
Mooi apparaat voor naast bonenapparaat. Schuim komt er prachtig uit en het apparaat is makkelijk om te spoelen en schoon te maken doordat het veertje aan de deksel vast zit. Betekent wel dat je elke keer de deksel op het apparaat moet doen. Misschien ook wel net zo handig!

Al met al dus een leuk en makkelijk apparaatje waardoor ik nu heerlijke cappuccino kan drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GLF 28-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze melkopschuimer mogen testen voor een online koffiecampagne.

Apparaat is simpel en strak qua design. Geen toeters en bellen, maar alleen 1 knop aan de voorzijde die rood knippert bij warm opschuimen en blauw knippert bij koud opschuimen.

Het opklopmechanisme zit vast aan de deksel en maakt bij plaatsing op de opschuimer contact via magnetisme. In de opschuimer zit daardoor geen uitstulping voor een garde. Dit maakt het schoonmaken ontzettend makkelijk. Niets van melkresten blijft kleven aan de antiaanbakcoating die aan de binnenkant zit. Simpelweg even onder een lopende kraan houden en met een afwasborstel er doorheen en de opschuimer is schoon.

Plus en minpuntje, de melkopschuimer levert enorm veel lobbig melkschuim, ideaal voor cappuccino's, maar minder geschikt voor latte's.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er mooi uit, neemt weinig ruimte in beslag en past mooi bij ons ook zwarte Senseo koffieapparaat en Philips filterkoffiezetter. Gekocht om onze defecte 3 jaar oude melkschuimer (van ander merk) te vervangen. De Philips Senseo melkopschuimer doet zijn werk goed en voorziet ons van melkschuim met een prima structuur. Wij hebben hem net aangeschaft en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • makkelijk schoonmaken
  • Goed melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwan 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

philips melkopschuimer

Algemene score

10,0
mooi apparaat, mooie schuimlaag. simpelweg super gebruikersgemak. Duurzaamheid kan ik nog niks over zeggen. 6 dagen in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiefJ 19-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekend product deze Milk Twister! Mijn man, dochter en ik gebruiken deze nu ongeveer 3 weken. En intensief moet ik zeggen! We zijn koffieliefhebbers, dus we dronken sowieso al redelijk veel kopjes koffie per dag. Thuis konden we echter nooit een mooie melkkraag op onze cappuccino krijgen, en laat dat nu net onze favoriete variant zijn. Sinds we dit product hebben doen we standaard een laagje van het heerlijke schuim op onze tas. Mijn dochter is meer bedreven in alle mogelijkheden testen. Zij maakt er ook koud schuim mee voor op haar ijskoffie, doet er een beetje cacaopoeder op etc. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MIRJAM EGGINK 05-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat in een woord
Makkelijk schoon te houden en super sterk melkschuim
Een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Githa 12-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooie vormgeving. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Maakt iets meer geluid dan ik had verwacht. Snoertje had ook wat langer gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AvdM13 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Voor de verjaardag van mijn lieve vrouw gekocht. Ze is er erg blij mee en gebruikt hem meerdere malen per dag. Geeft 'professioneel schuim', makkelijk schoon te maken, maakt bijna geen geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Een blikvanger in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede melkopschuimer

Algemene score

8,0
Een melkopschuimer die doet, wat die moet doen. Je krijgt heerlijke waarmee opgeklopte melk. Ook sojamelk wordt perfect warm en schuimig.
Het schoonmaken is eenvoudig, afspoelen onder de kraan, zacht doekje en klaar.
Ook onze kern vinden het leuk en lekker en drinken de melk met cacaopoeder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie De Vries 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik, heerlijke schuim.

Algemene score

8,5
Heerlijke schuim en erg gemakkelijk in gebruik. Enige nadeel dat het melkkannetje er niet uitgehaald kan worden om schoon te maken. Duurzaamheid nog niet te beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K Rensen 19-05-2016
  • Product maand in bezit

Een Geweldig apparaat

Algemene score

8,7
Ik kom veel in Italia en drink ook de koffie daar ben een echte liefhebber van de koffie daar het schuim van de opschuimer is geweldig hele maal te vergelijken met de professionele van daar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cilla 18-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch

Algemene score

9,0
Fijn dat ik 's ochtends zo snel klaar ben met het maken van mijn kopje koffie met heerlijke warme melkschuim. Het schoonmaken van de melkschuimer kost zeer weinig tijd en de onderdelen kunnen makkelijk uit elkaar gehaald worden. Ik ben er zeer blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

nog niet super

Algemene score

7,0
Het is een leuk apparaat, en handig dat het in 1 handeling opklopt en verwarmd.
Maar het opkloppen / opschuimen vind ik wat tegen vallen, ik had wat meer / luchtiger schuim verwacht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

a 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

eindelijk melkschuimer

Algemene score

10,0
Zelfs ik eindelijk overstag gegaan voor een melkschuimer:
al 1 x gebruikt en een heerlijke cappuccino als resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senseo Opschuimer 17-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Opschuiven Senseo

Algemene score

8,0
Deze opschuiven van Philips (Senseo) is een prachtig product, met meerdere instellingsmogelijkheden en een eenvoudige bediening. Je kunt de melk warm of koud opschuiven, en kunt daar het beste "houdbare" melk voor gebruiken (even een weetje), maar verder is het een heel mooi en goed product, waarbij je vooral een goed resultaat krijgt als je de houdbare (liefst volle) melk gaat opschuiven. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KellekeV 28-05-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zo makkelijk in gebruik, en zo handig! De opgeschuimde melk geeft echt een extra dimensie aan je kopje koffie! De koude opgeschuimde melk is echt perfect om toe te voegen aan een milkshake, maakt hem echt zoveel lekkerder! Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie 16-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie en simpele melkopschuimer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat dat niet veel ruimte inneemt en in gebruik met expresso senseopads en Friese vlag cappucino@lattemelk heb ik heerlijke koffie waar ik veel complimenten over krijg. Kan een dure koffiemachine niet tegen op....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte opschuimer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanuit de consumenten beoordeling op kieskeurig de Philips sensor opschuimer gekocht. Ik hou van koffie met warme melk en ik gebruik het iedere dag dus ik gunde mijzelf het gemak van een elektrische opschuimer. Je moet wel volle melk gebruiken. Halfvolle melk schuimt lang zo mooi niet.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Heerlijk schuim met volle melk
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Duurt iets te lang voor het klaar is
  • Bij 1 pers niet teveel melk gebruiken. 1/2 van max

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijn 30-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Philips senseo melkopschuimer

Algemene score

6,0
Werkt, flink nadeel vinden wij dat na één keer opschuimen je geen tweede keer kan opschuimen zonder een tijd te wachten. Zal wel met de thermostaat te maken hebben ofzo.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

einde 27-08-2017

coating laat los !

Algemene score

2,0
ziet er goed uit ...lijkt een duurzame product ..maar
helaas niet meer schoon te houden
coating ..tefal ? laat los
zie afbeelding
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews