ETNA SMV620ZWA - Magnetrons

ETNA SMV620ZWA
ETNA SMV620ZWA
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 84,60 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 78 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Cora11-09-2019

Geen nederlandse gebruiksaanwijzing beschikbaar

Het product ziet er prachtig uit. Ik heb het apparaat alleen nog niet gebruikt. Probleem is dat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing beschikbaar is. Na een zoektocht (verkopende partij en internet) is mij door Etna zelf medegedeeld dat dit apparaat speciaal voor de nederlandse markt ontwikkeld is, maar dat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing beschikbaar is. Ik heb alleen een gebruiksaanwijzing in het frans/duits. Nu kan ik me aardig redden in het duits maar er zijn genoeg mensen die dat niet kunnen, dus: wees gewaarschuwd! Door de fabrikant wordt er een nederlandse gebruiksaanwijzing van het vorige model naar mij opgestuurd die er erg op lijkt. Ik blijf het een vreemde zaak vinden dat je dit soort artikelen verkoopt zonder een gebruiksaanwijzing.
Pluspunten
  • Heel mooi retro design
  • klein en handelbaar
Minpunten
  • Geen nederlandse gebruiksaanwijzing beschikbaar
Eric11-09-2019

Retro uiterlijk en functioneel apparaat.

Ter vervanging gezocht naar een nieuwe magnetron voor eigenlijk alleen opwarmen, hij moest zwart van kleur zijn en kwamen zo op deze Etna. Vergeleken met onze oude combimagnetron is dit een compacte kleinere magnetron, waar een bord in past en niet echt een ovenschaal. Prijs kwaliteit verhouding is prima vergeleken met andere apparaten.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Retro uiterlijk.
Minpunten
  • nog niet gevonden.
Tim09-09-2019

Fijne magnetron!

In eerste instantie gekozen voor deze magnetron vanwege het leuke design, maar ook in gebruik heeft deze magnetron zich bewezen als zeer praktisch en eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
  • Design
  • Veel functies
  • Praktisch en eenvoudig in gebruik