Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Dit betreft een stukje service:
Eind maart j.l magnetron aangeschaft. Weinig gebruikt maar onlangs bleek hij het niet meer te doen.
Dit gemeld en dag er na telefoontje dat apparaat zou worden omgeruild.
Helemaal geen gedoe.
Nieuwe functioneert prima.
Top geregeld. Thanks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Ruud,

Wat leuk dat jij deze review achtergelaten hebt.
Het is natuurlijk nooit fijn als de magnetron niet meer blijkt te werken.
Wij zijn blij dat jij tevreden bent met de geboden service!
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten.

Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe magnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F**3@g**l.com 04-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Fijn formaat. Snoer netjes op lengte
One start is makkelijk.
Leek retro like uiterlijk met klokje
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij hebt gekozen voor deze toffe retro magnetron.
Fijn dat de eenvoudige bediening en de ruimte van het toestel jou ook zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Wfk 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Gekozen om zijn compacte formaat. Sieraad in de keuken. Simpel te bedienen. Wattage ook prima op orde. Goede lange garantie.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen de koelkast staat de stralen in jouw keuken en je tevreden bent met het design en werking van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 29-07-2022
  • Product gekocht

Micro ondes rétro noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Appareil Très compact ,design rétro ,simple d’utilisation et beau .ressemble au produits smeg
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Madame, Monsieur,

Merci beaucoup d'avoir laissé cet avis positif.
Quel score fantastique, un 10 !
Je suis heureux de lire que vous êtes si satisfait de la belle conception du micro-ondes.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à cuisiner !

Cordialement,
Ellen
ETNA Webcare

Reageer

Sascha 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte retro look magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
Leuke compacte magnetron met retro look. Ik heb 'm pas sinds vandaag in gebruik, dus kan er nog niet heel veel over schrijven.
Het digitale klokje vind ik erg fijn en op vol vermogen warmt 'ie prima op. De kook- en ontdooiprogramma's zijn mij nog niet helemaal duidelijk (de icoontjes zijn klein en ik heb het nog niet in de gebruiksaanwijzing kunnen vinden). Maar ik verwacht dit ook niet echt te gaan gebruiken.
Hij staat erg leuk in mijn keuken. Ziet er precies zo uit als op de artikelfoto's. Ik vind de hendel een beetje goedkoop aanvoelen (tegenover mijn oude magnetron), maar ik hoop dat deze toch stevig genoeg is voor dagelijks gebruik.
De extra 3 jaar garantie aanvragen ging heel snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Digitaal (met stapjes van 10 seconden)
  • Aantrekkelijk retro model

Minpunten

  • Hendel voelt goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Sascha,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de magnetron en deze mooi staat te stralen in jouw keuken.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**a@o**k.com 18-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

10,0
een geweldige magnetron ,makkelijk te bedienen ,en ik zelf noem hem mijn retro gewoon omdat ik vind dat het op een retromagnetron lijkt ,maar ik raad iedereen hem aan ,wand hij doet het super goed en makkelijk in de bediening
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en gebruiksgemak van de SMV620BEI.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Maddie 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste leukste mooiste magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

10,0
Prachtige magnetron, een kadootje voor de ogen. Precies goed qua formaat, werkt heel makkelijk en is een absolute aanrader. Daarnaast maar liefst 5 jaar garantie, wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Maddie,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je de magnetron een aanrader vindt en een mooie uitstraling heeft.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peter 08-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte compacte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Deze ETNA-magnetron is compact, prachtig van design, biedt voldoende mogelijkheden en is zeer handig in gebruik!
Voor ons de beste keuze voor gebruik in de caravan.

Pluspunten

  • compact
  • mooi design
  • handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, Een 10! Wat leuk om te lezen dat u blij met het design en het gebruiksgemak van deze Magnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Etna

Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Peter,

Wow, en 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk leuk om te lezen dat je blij bent met het design en het gebruiksgemak van deze Magnetron.
Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Etna

Reageer

Marie-José 08-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder anders...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
Stijlvol in de keuken, verwarmt krachtig / snel, makkelijk schoonmaken van binnen en buiten, ontdooi-stand werkt optimaal !
Ben echt heel tevreden over deze retro magnetron en de kleur turquoise is prachtig...

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Verwarmt snel
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Marie-José,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uitstraling en werking van de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Magnetron 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

8,0
Mijn keuze voor deze magnetron is vooral gebaseerd op de kleur, maar ook het formaat is erg fijn. Hij is niet te groot, wat fijn is in een kleinere keuken. Ik ben erg tevreden met het product.

Pluspunten

  • Formaat
  • Kleur

Minpunten

  • Beetje ingewikkeld met toetsjes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Wat leuk te lezen dat je zo blij bent met de kleur en het formaat van de magnetron.
Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcaretam ETNA

Reageer

w**d@z**o.nl 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Deze magnetron ziet er stijlvol uit en dat voor een redelijke prijs voor een A-merk. Er zitten veel functies op, waaronder het instellen van programma's op een bepaalde tijd en automatische programma's. Ik denk niet dat ik die zelf zal gaan gebruiken, maar wellicht handig voor anderen. Voor mij is het vooral belangrijk dat eenvoudige magnetron functies met één (of enkele) druk(ken) op de knop werken.

Pluspunten

  • design
  • gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat u de moeite nam om zo'n mooie review te schrijven!
Wij waarderen dit zeer!
Fijn te lezen dat deze magnetron, naast het stijlvolle design, ook in gebruik goed bevalt!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

M**a@g**l.com 22-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Retro model magnetron gekocht. Erg verrast over de uitstraling van dit model. Duidelijke bediening, makkelijk te gebruiken. Een sieraad in je keuken voor een leuke prijs!!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat goed te lezen dat u zo verrast bent over de uitstraling van de magnetron. Wij wensen u veel plezier met uw sieraad!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Naomi 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
De magnetron ziet er in het echt net zo uit als op de foto. Het is een stijlvolle en vrolijke toevoeging aan de keuken. De magnetron werkt goed en is perfect voor het opwarmen van een kruikje of een maaltijd. Al met al een compacte en goedwerkende magnetron, die een glimlach op je gezicht brengt wanneer je er naar kijkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Compact
  • Werkt goed
  • Maakt eten goed warm

Minpunten

  • Is wat aan de luide kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste Naomi,

Dank voor deze review. Fijn dat de combimagnetron naar behoren werkt en u het een aanrader vindt voor andere.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Rachel 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Wij hebben 10 jaar lang geen magnetron gehad, ik vond het altijd maar lelijke dingen, en warm maken in een pannetje ging ook wel. maar nu ik er één heb kan ik hem meteen al niet meer missen. Met dit super leuke retro design past hij ook nog eens perfect in ons jaren 50 huisje. we zijn er echt blij mee. we dachten dat 20 liter misschien te klein zou zijn, maar hij is precies goed. Een bord eten past er makkelijk in, en ook een zak popcorn maken gaat perfect. Blij met deze keuze.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • inhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Rachel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de magnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen je veel plezier met deze mooie retro magnetron.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Rachel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de magnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen je veel plezier met deze mooie retro magnetron.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Nina 15-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle retro magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Compacte magnetron, stijlvolle uitvoering, handig in gebruik, makkelijke bediening. Echt een aanwinst in onze retro keuken.

Pluspunten

  • mooi
  • compact
  • goede prijs/kwaliteit
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-02-2022

Beste Nina,
Dank u voor deze review. Goed te lezen dat deze magnetron een aanwinst is uw keuken en u tevreden bent over de vormgeving en het gebruiksgemak. ​Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

B.B. 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beige Retro Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Nu 2 dagen de beige retro magnetron van Etna in gebruik, wat een leuk ding.
Staat erg goed in onze keuken waar we ook beige elementen in hebben.
Het is natuurlijk even wennen bij gebruik maar hij verhit prima en snel en bied meer dan genoeg kookprogramma's voor de serieuze magnetronkok.
Wij zijn er blij mee, hij ziet er mooi uit en doet wat je ervan mag verwachten en meer.
Xxxxx

Pluspunten

  • Looks
  • Veel kook programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat u blij bent met de magnetron en deze naar behoren werkt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
​Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 04-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Warmt goed op, bediening is makkelijk en de mat zwarte retro look is een fijne toevoeging in de keuken.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat deze magnetron aan uw verwachting voldoet. Wij wensen u nog veel gemak en plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

s**7@g**l.com 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Hele mooie uitvoering de chromen knoppen blinken stralend uit en is makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Moderne uitstraling
  • Mooi compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat deze magnetron van ETNA zo goed bevalt en een score 10! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en willen u vriendelijk bedanken voor deze mooie beoordeling.
Wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

t**n@g**l.com 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leukste retro-look magnetron die je kunt vinden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Een compacte magnetron met leuke retro-look. Toch heeft het apparaat een inhoud van 20 liter.
De 800 watt is meer dan voldoende om eten snel in op te warmen. Diverse voorprogrammeringen te selecteren. Heeft dus voor ons voldoende functionaliteit. Apparaat is robuust en past met zijn beige kleur bij andere retro-look apparatuur in onze keuken. De beige kleur van de magnetron is precies de kleur van SMEG apparatuur en dat was voor ons van meerwaarde.
Prima prijs/kwaliteit verhouding is prima. Aanrader.

Pluspunten

  • Goede 'looks'
  • Compact
  • Kleur zelfde als SMEG (beige)

Minpunten

  • Anti-slip onder voetjes zou van meerwaarde zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-12-2021

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat u voor de retro magnetron van ETNA hebt gekozen en deze zo goed past bij uw andere apparatuur in uw keuken. De feedback voor onder de voetjes nemen we mee om onze producten te blijven verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

a**r@h**l.com 14-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super eenvoudige retro magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke magnetron die er ook nog eens cool uitziet. Makkelijk te reinigen en doet wat het moet doen. De aftersaleservice van Etna is top!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Afmetingen
  • Reiniging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie review en waardering. Bedankt, hier zijn wij heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het “coole” design, gebruiksgemak en onze service.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews