ETNA SMV620ZWA Retro Magnetron - 20 liter - Zwart - 800W - 12 Programma's - Magnetrons

ETNA SMV620ZWA Retro Magnetron - 20 liter - Zwart - 800W - 12 Programma's
ETNA SMV620ZWA Retro Magnetron - 20 liter - Zwart - 800W - 12 Programma's
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 81,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620ZWA Retro Magnetron - 20 liter - Zwart - 800W - 12 Programma's op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*********@g********02-10-2025

Heel tevreden van, topproduct!

Top en klassevol product, gekregen van mijn ouders voor mijn verhuis 🤩
Pluspunten
  • Handig
  • Strak
  • Speels
j***************@g********04-04-2024
Mooi vormgegeven magnetron. Is simpel te bedienen en doet wat ie moet doen. Handig klein formaat waardoor deze in een keukenkast past.
Anita23-02-2024

Leuke retro eyecatcher!

BijbExpert gekocht, aardige verkoper. Leuke Eyecatcher in de keuken, werkt prima. Zouden eerst de mintgroene kopen maar vonden die te glimmend, plastic-achtig, nu gekozen voor mat zwart. Wij zijn er blij mee!
Pluspunten
  • Mooi model
  • Leuk formaat
Minpunten
  • Bromt een beetje
  • Snelknop is 1 minuut, had liever 30 sec
c***************@h******03-02-2024
mooie retro vormgeving, lekker kompact en alleen jammer dat het apparaat bij ontvangst niet werkte maar na kontact met Etna zal het apparaat omgeruild worden.
Pluspunten
  • retro uitstraling
  • lekker compact
Ronald29-11-2023

Prima magnetron

Een heel mooi vormgegeven magnetron. Niet te groot, en zeker niet te klein. Een kant-en-klaar-maaltijd past er precies in. Het gebruik is heel handig. Even de gebruiksaanwijzing lezen en het is een fluitje van een cent. Ik lees in sommige reviews dat de magnetron veel herrie maakt. Hij maakt niet meer of minder geluid dan een andere magnetron. Kortom, een aanrader qua vormgeving en gebruik.
Pluspunten
  • Formaat
  • Design
  • Gebruiksgemak
a*******@k***********25-10-2023

Mooi en praktische degelijkheid

Prachtige look, past bij chroom en zwart, mooi mat gespoten. Handig in gebruik. Recht toe recht aan Nederlandstalige handleiding leidt je snel naar het juiste én veilige gebruik.Aanrader!!
Pluspunten
  • Matte uitvoering en Chroom-onderdelen
  • Eenvoudige bediening
d**1@g**l.com12-09-2023

Fijne magnetron met een mooie retro uitstraling.

Fijne magnetron met een heel mooie retro uitstraling. Makkelijk en duidelijke bediening. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • mooie uitstraling.
  • voldoende interne ruimte
  • prima prijs
J****@c*****26-07-2023

prima keus

Prima fraai retro-achtig design compacte magnetron. Werkt erg goed, snel warm. Makkelijk te bedienen duidelijke handleiding.
Pluspunten
  • mooi design
  • compact
  • eenvoudige bediening
W.Janssen .08-03-2023

mooie magnetron

mooie compacte magnetron . Zocht een klein formaat en een mooi model . Heeft ook nog eens een mooie mat zwarte kleur en groene verlichting . Kreeg zelfs nog een langere garantie van 5 jaar .
Pluspunten
  • compact , handig handvat ,goede verlichting .
  • mooie kleur
h***************@g********02-03-2023
Magnetron ziet er mooi uit, formaat is goed en doet zijn werk goed. Maar….. als je aan het einde van de tijd het deurtje niet open doet of op end drukt begint ie vrolijk opnieuw! Dat vind ik heel raar en ook heel lastig en onhandig. Of doe ik iets verkeerd?
h***********@g********25-02-2023

Functioneert, maar zou beter kunnen.

Product voldoet aan alle eisen, behalve dat het veel geluid maakt. Verbeter punten minder luid geluid bij werking van magnetron. Simpeler gebruik van toetsen. Veel functies die je toch niet gebruikt. Zorg dat er rubber voetjes onder magnetron geplaatst zijn zodat het niet schuift.
Pluspunten
  • Werkt naar behoren
  • Look
Minpunten
  • Veel geluid
  • Te veel functies
J************@g********25-01-2023

Retro magnetron

Een uiterst mooi apparaat dat een echte eyecatcher is en zijn werk prima doet en voor de prijs hoef je het niet te laten staan want die is voor de kwaliteit van dit apparaat gewoon goed ...
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik
Jaap19-01-2023

Mooi ontwerp

Mooi ontwerp, uniek apparaat. Past heel goed bij onze klassieke keuken. Helaas is onze binnen 4 maanden stuk gegaan door een technisch probleem. Rook naar verbrand plastic, maakt lawaai en warmt niet meer op. We hebben een nieuwe gekregen van de winkel. Nadeel: de programmakeuze is niet dummyproof. Je moet het boekje lezen om te snappen hoe het apparaat werkt.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Licht binnenin
Minpunten
  • Binnen 4 maanden stuk
  • Programmakeuze is ingewikkeld
San09-01-2023

Fijne magnetron

Super fijn in gebruik kleine magnetron. Mooi design, hoede handleiding, super makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Klein
  • Makkelijk in gebruik
Geraldine26-12-2022

Makkelijk in gebruik!!

De magnetron die we hebben gekocht is erg makkelijk in gebruik. Tevens ook een mooie zwarte kunnen kopen i.p.v. een standaard beige.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • andere kleur dan beige
  • schappelijke prijs
R************@c********22-12-2022

Lekker retro, ouderwets makkelijk in gebruik

Nadat we een keuken hebben gekocht met een retro fornuis zochten we er een magnetron bij. Helaas had de fabrikant van het fornuis geen losse magnetrons. Na een tijdje zoeken zagen we de ze Etna. Ik was wat sceptisch, maar toen hij binnen was zag hij er fantastisch uit. Het mat zwarte retro model past precies bij onze keuken. En zo te zien lekker makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Mooi geprijsd
e***************@o**********16-12-2022
Uiterlijk mooi. Inhoud goed en uitwendig niet te groot . Bediening ellendig. Alleen het ronde display is verlicht de 4 kleine knopjes daaronder niet. De voorgeprogrammeerde icoontjes in het ronde display zijn er zoveel dat je er een spiekbriefje bij moet houden. Je gaat dus instellen met de 4 kleine knopjes en de grote ronde draaiknop onderop. De tekst bij deze knopjes is klein en onverlicht. Daarnaast is het knopje dicht bij de draaiknop niet de start knop maar cancel. Kortom onhandig.
Nando03-12-2022

Super mooie uitstraling

Ik zocht een kleine magnetron alleen om iets snel op te warmen voor een redelijke prijs. Toen zag ik deze Etna ,ik had al een koel vries combinatie en een kookplaat en oven zwart van Etna , deze magnetron paste perfect bij in de keuken en hij kan meer dan allen op warmen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over alles en heel makkelijk 3jaar extra garantie online te regelen.
h**************@g********01-12-2022

Fijn product

Fijn product. Hier bewust voor gekozen. Werkt zoals in de beschrijving beschreven staat ( wel heel erg fijn). Vele opties, kan inmiddels niet meer weg denken.
Pluspunten
  • Vele opties
Minpunten
  • Heb ik niet
Dominique28-11-2022

Liefde op de eerste gezicht

Heyy SMV620ZWA, je wist me te verleiden met je mooie zwarte, retro uitstraling. Je gaf me knipoog met je groene oogje en ik was verkocht. Aankoop uitstellen tot volgende maand was geen optie, ik moest je hebben. Nu sta je stoer in me keuken, t klokje ingesteld, makkelijk te bedienen. Zojuist besloten om me soepje op te warmen. Je had me kunnen waarschuwen dat je zo n krachtig en snel bent...Me verbrande tong heb ik ja al vergeven. Als je me belooft dat je zo mooi, krachtig en makkelijk in omgang blijft dan beloof ik je dat je elke keer naar je gebruik een soapdoekje over je heen krijgt!
a*************@g********12-11-2022

Dit is onze 2e magnetron van dit type. Mooie styling en hij doet wat hij moet doen.
Pluspunten
  • Styling
  • Geluidsniveau
  • Mogelijkheden
t*********@g********24-10-2022
Wat een Superfijne magnetron, mooi aan de buitenkant en precies wat ik wil van binnen. Duidelijk, simpel, goed en een beetje retro. Little black Micro 🖤 makes waves in my kitchen!
Pluspunten
  • Simpele bediening
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden
Minpunten
  • Iets lichter van gewicht
  • Iets kleiner dan ik dacht
Bart Maartens21-09-2022

Aanrader voor een goede prijs

Doet wat die hoort te doen. Makkelijk in gebruik en zeer stijlvol en compact design.
Lieke28-08-2022

Bevalt goed, aanrader

Mooi en simpel design. Handig klein formaat, veel opties, maar werkt intuïtief!
  • Veel opties
Minpunten
  • Aan de kleine kant (ook een voordeel)
Ruud05-08-2022

Service

Dit betreft een stukje service: Eind maart j.l magnetron aangeschaft. Weinig gebruikt maar onlangs bleek hij het niet meer te doen. Dit gemeld en dag er na telefoontje dat apparaat zou worden omgeruild. Helemaal geen gedoe. Nieuwe functioneert prima. Top geregeld. Thanks.