ETNA CM954ZG - Magnetrons

ETNA CM954ZG
ETNA CM954ZG
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.099,00 Bekijk alle aanbieders
7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM954ZG op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d***************@h**********09-10-2025

Top apparaat

Een geweldige en mooi snel werkend apparaat
e*******@g********08-09-2025
5.0

Slechte ervaring met ETNA CM954ZG

5.0
Ik heb dit product gekocht omdat ik onlangs ook een inductiekookplaat heb aangeschaft van het merk ETNA. Hiervoor had ik een Pelgrim combi-oven die ik ruim 13 jaar probleemloos met ons gezin heb gebruikt en die nog steeds perfect functioneerde. Bij de plaatsing van onze nieuwe keuken zocht ik een moderne combi-oven en leek de ETNA CCM954ZG een goede keuze. De oven is geleverd en geplaatst en ziet er top uit! Toch valt ons het gebruik behoorlijk tegen in vergelijking met onze vorige oven. De ovenfunctie doet er erg lang over om op temperatuur te komen, wat een flinke tegenvaller is. Ook de magnetronfunctie van 1000W werkt niet naar behoren; zelfs een simpele zak popcorn lukt niet. Uiteindelijk moest ik deze in onze oude oven klaarmaken, die dit wél zonder problemen doet. Ik vraag me dan ook af of dit een defect toestel is. Gezien de prijs zijn wij absoluut niet tevreden over de werking en hopen wij op een passende oplossing.
Pluspunten
  • Grote scherm
  • 50 Liter
Minpunten
  • zwakke oven
  • zwakke magnetron
De hobby slager 27-06-2025

Een 5 sterren combioven

Een prima combi magnetron met een zeer uitgebreide oven functies veel voorkeur Programma's en eenvoudig in gebruik. En duidelijke display
Pluspunten
  • 1000 watt magnetron
  • Goede oven
  • Een ruime oven ruimte
  • Veel voorkeur programma's
  • Grassen vangplaat onderin
Minpunten
  • Alarm piepjes niet luid
  • 1 rooster bij