Whirlpool WMW47HMB Inbouwmagnetron - Zwart

Whirlpool WMW47HMB Inbouwmagnetron - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 533,00Bekijk alle aanbieders
JN199801-10-2025

Positief verrast!

Ik heb de Whirlpool WMW47HMB mogen testen en was positief verrast door hoe gebruiksvriendelijk het apparaat is. De bediening is intuïtief, met een duidelijk LCD-display en symbolen die meteen aangeven wat je nodig hebt. Vooral de JetStart- en Crisp-functies vond ik erg handig: in een mum van tijd warme gerechten én met een krokant resultaat. Gerechten zoals pizza of quiche kwamen er perfect uit. Wat me ook opviel, is dat het draaiplateau groot genoeg is voor grotere schalen, wat erg handig is als je voor meerdere personen kookt. Na gebruik is schoonmaken eenvoudig dankzij de gladde roestvrijstalen binnenwanden. Vetvlekken kun je met een doek makkelijk verwijderen, al moet je wel even goed letten op de bovenste grill die ook vet kan opvangen. De buitenkant is stijlvol, maar trekt wel snel vingerafdrukken aan. Het installeren ging verrassend soepel. De afmetingen van het apparaat kwamen precies overeen met mijn keukennis en met de duidelijke handleiding erbij was het een kwestie van goed meten en aansluiten. De stroomkabel is lang genoeg om wat speling te geven. Alles bij elkaar is deze combimagnetron een fijne aanwinst voor wie comfort en veelzijdigheid zoekt in de keuken.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • zwaar