Deze combimagnetron is een heel veelzijdig apparaat. Hij wordt compleet geleverd met rooster, bakplaat, en crispschaal. Bij het inbouwen bleek de oven op de plek in de keuken, boven de koelkast, met zijn snoer niet bij het stopcontact, dat tegen de vloer gepositioneerd is, te komen. Een 30cm langer snoer was handiger geweest. Dit was uiteraard simpel op te lossen met een verlengsnoer (met randaarde). Tijdens het testen viel het me op dat een hele kip op het rooster net te hoog werd met de bovenkant. Een lager rooster zou hierin een simpele oplossing kunnen zijn. Verder zit er veel ruimte in de magnetron. Een complete rijsttafel met 6 bakken van de chinees kon ik in 1 keer opwarmen. 3 op de glazen plaat, 3 op het rooster.
De oven maakt veel minder geluid dan zijn voorganger, ook de piep van de timer is bescheiden. Het zou een verbetering zijn als de timer ook gebruikt zou kunnen worden als kookwekker. De oven is makkelijk schoon te maken, er zit zelfs een schoonmaakprogramma op. De buitenkant van het deurtje even met een doekje met glansspoelmiddel afnemen. Op de een of andere manier zitten daar snel vingerafdrukken op! Alles bij elkaar is dit een prima combinatie magnetron/oven/grill! Ik ben er blij mee.