De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mijn oude CM244 was kapot, reparatie loonde zich niet meer.
Ik ben zeer tevreden met de CM244, daarom viel mijn keuze voor opnieuw een CM244.
Goede en makkelijk bedienbare combi oven.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Top combi oven.
Wij hebben weer een Etna CM244RVS magnetron gekocht, onze vorige CM244RVS werkte naar 6 jaar door een defecte rechter draaiknop niet meer. toch hebben we weer voordeze gekozen omdat hij van binnen lekker ruim is en makkelijk te bedienen is.
Ik heb het gekocht op aan raden van de winkel bediende
Ik vind het niet makkelijk in gebruik teveel dingen doen om het in werking stellen van het apparaat
Ik heb spijt van mijn aankoop.
Maar het was niet de duurste dat scheeld
MogelijkhedenVoldoende
GebruiksgemakSlecht
VormgevingGoed
DuurzaamheidVoldoende
Minpunten
Teveel handelingen voor een product klaar te maken
Een 9 om de kans voor een 10 open te houden10-06-2024
Product Gekocht
Een 9 om de kans voor een 10 open te houden
Deze combi magnetron werkt goed: snel de gewenste temperatuur voor de hetelucht functie, makkelijk te reinigen en echt veel verschillende functie's. Ik vind het (bak)resultaat goed door het ronddraaind plateau, zeker een verschil met een vast ovenplateau. Het oogt zeker mooi door het modern strakke front. Voor ons een topper!
Doet prima wat het moet doen, gebruiksvriendelijk, strakke uitstraling en ook nog een mooie prijs.
5 jaar garantie na registratie is ook een verstandige zet.
Mijn huidige combi/magnetron had het begeven dus moest ik nieuwe kopen. Omdat ik autistisch ben is dat voor mij een hele moeilijke omschakeling. Revieuws gelezen over de CM244 waarin door verschillende mensen verteld wordt over de gemakkelijke bediening. En inderdaad dat klopt. Dat is voor mij de reden geweest deze te kopen en heb er geen spijt van.
Product in 2020 gekocht, in 2021 laten repareren, vervolgens in 2022 weer defect en laten repareren onder garantie. Nu in mei 2024 opnieuw defect, buiten de fabrieksgarantie en dus kost het minimaal 150 euro om hem te laten maken... echt een waardeloos product. Zonde van de grondstoffen. Besteed je geld liever aan een degelijk product beste mensen. Dit is echt troep.
Amazing Product. Working flawlessly and also the technical department is also very supportive in terms of explaining the technical bits about the product and usage of it.
Hoewel de etna CM244RVS veel functionaliteit herbergt (oven, grill, magnetron, hete lucht, boven of onder verwarming) is bedieningspaneel zeer intuitief. Het strakke design helpt hier in. Ten slotte ben ik dol op de razendsnelle voorverwarming van de oven functie. Zeker, omdat ik meestal pas begin als ik al honger heb :)
Wij zijn zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van deze combimagnetron. Zelfs zo tevreden: de oude ging kapot en we hebben exact dezelfde weer gekocht.
Mijn Etna CM244 heeft na ruim 2 al een defect: de oven stopt er zomaar mee. Na het zoeken op internet blijkt het een kwaal van dit model te zijn. Het bedieningspaneel moet dan vervangen worden. Alleen het onderdeel kost al €227.
Ik vind de kwaliteit dus ver onder de maat.
Product was net binnen 2 jaar defect.. printplaat probleem.Vergeten aan te melden voor 5 jaar garantie. Ik had helaas geen rekening meer maar nog wel de doos met onze gegevens, typenummer en datum van levering. Daar een foto van gemaakt en deze doorgestuurd naar de klantenservice. Zij zijn in overleg gegaan en vonden het zo vervelend dat ik ( gezien de bewijzen) alsnog in aanmerking kwam voor de 5 jaar garantie en daardoor alleen het materiaal moest betalen! Chapeau als dit geen klantenbinding is? En de combi oven/ magnetron bevalt nog steeds prima!
Combimagnetron met krachtige ovenfunctie. Na het laten verhelpen van een productiefout in de printplaat werkt hij weer als een trein. Ik stel vaak de oven iets minder warm in om aanbranden te voorkomen. Verder erg veel plezier van het apparaat. Werkt snel en goed.
Etna gekozen omdat het bekend staat als goed merk. Dit is de goedkoopste groote uitvoering. De Etna bevalt goed. Minder geluid en makkelijke bediening.
Tijdens Corona was er niet veel te koop( meer)
Anders had ik nooit n oven met draaiplateau gekocht.
Heel slecht apparaat . Nu voor de tweede keer moeten laten maken .niet gebruiksvriendelijk .
Als ik meer tijd had tijdens Corona , had ik der nooit gekocht. Reviews van vele mensen zeggen hetzelfde over dit apparaat.
Ik zou het graag willen omruilen/ wisselen voor n ander.
Fijn apparaat, goed te bedienen, ook tussendoor makkelijk aan te passen. Blij mee. Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een bruin korstje krijg op een ovenschotel.
Wij hebben deze combimagnetron gekocht omdat we hem mooi groot vonden aan de binnenkant. Maar we hebben er weinig plezier van gehad. Al na een tijdje viel hij steeds uit. Gerepareerd in de garantietijd. Maar dit probleem deed zich steeds weer voor. Diverse reparaties uitgevoerd, maar uiteindelijk kon hij niet meer worden gerepareerd. Het apparaat is nu omgeruild voor een nieuwe. Ik hoop dat we daar meer geluk mee hebben. Ik bevel de combimagnetron dus niet aan.
Ik was tevreden. Maar Helaas, na 3 jaar begint de etna cm244rvs combi oven op willekeurige momenten uit te vallen. En sinds kort ook de magnetron. Coolblue zegt dat de garantie is verstreken. Maar ik ga ervan uit dat een apparaat van 500 euro wel langer mee gaat dan (bijna) 4 jaar. Daarbij lees ik dat meer mensen dit probleem hebben. Dat moet bij Etna toch ook bekend zijn. Reparatiekosten 250 euro exclusief voorrijkosten. Jammer, maar ik beveel dit type niet aan.