De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN205SZ - Solo Magnetron - 20L - 700W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb voor dit product gekozen omdat mijn vorige solo magnetron ook zo eenvoudig en simpel was. Hij doet wat het moet doen. ontdooien en opwarmen. En de magnetron is mooi compact en ziet er ook nog eens mooi uit. Ben er super super blij mee.
Mijn moeder van 97 zocht een kleine en makkelijk te bedienen vrijstaande magnetron. En zo kwam ik uit bij de Inventum MN205SZ. Hij past goed op de aanrecht en de bediening bestaat uit 2 draaiknoppen: 1 voor het aantal Watt en 1 voor het aantal minuten. Hij ziet er ook nog mooi uit in het zilver. Mijn moeder is er superblij mee.
Zoals in de beschrijving vermeld zo is dit product ook. Eenvoudig en easy in gebruik. Goede formaat voor in de stawagen op de camping. Ruim voldoende capaciteit en vermogen. Product voldoet in alles aan onze verwachtingen