De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 253 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
We hadden een simpele magnetron met ovenfunctie , waarvan de laatste zeer matig tot slecht presteerde. Na een uitgebreid marktonderzoek bij ETNA uitgekomen , we hadden al recent een inductie kookplaat ven ETNA aangeschaft die erg mooi was en goed beviel. Deze oven werd na ontvangst zeer eenvoudig en snel gemonteerd en aangesloten.
Wat een openbaring, magnetron is vrijwel geruisloos en inmiddels een aantal ovenfuncties uitgeprobeerd die ook tot volle tevredenheid mooie resultaten opleveren. Kortom een sieraad voor de keuken en fantastische resultaten.
Bovendien , na melding bij ETNA 5 jaar garantie !!
Sinds vorige week hebben wij deze oven gekregen en ben er nu al zo blij mee! Hij is mooi groot en ruim en heb al muffins en brood gebakken. Wij eten vaak ovenschotels en alle ovenschalen passen er nu gewoon in. De oven is makkelijke te bedienen en er zit ook een duidelijke handleiding bij. Ik ben helemaal blij met onze nieuwe oven!