De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onduidelijke gebruiksaanwijzing of ik begrijp het niet
Wanneer ik d broodjes af wil bakken op conventioneel +ventilator slaat hij steeds voortijdig af ,geen idee wat ik fout doe ,heeft het iets met voorverwarmen te maken
Gr, ...
Na 10 jaar begaf onze oude magnetron het. Hoewel ik sceptisch was ten opzichte van Etna, heeft het mijn verwachtingen ver overtroffen. Wat een mooi apparaat en wat een gebruiksvriendelijke magnetron en oven. Prettige handleiding. Hoewel we een combimagnetron aanschaften en waarschijnlijk alleen de magnetronfuncrie zouden gebruiken is er meteen het weekend al volop in gebakken. Makkelijk schoon te maken/houden. Bediening is logisch (intuïtief). Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Wij zijn heel blij
Vandaag een Etna combi magnetron gekocht. Nu lekker kunnen bakken en koken en smullen.
Ziet er overzichtelijk uit wat bediening betreft dit is een prima aankoop
Heb internet afgezocht . ging voor een nog grotere magnetron .
maar heeel veel vergelijkingen bekeken en kwam toch steeds weer bij de Etna uit.
zoveel mogelijkheden en programma's .
Ben een kerel alleen 67 jaar dus niet zo handig met keuken machines
maar de magnetron is voor mij zelfs te bedienen.
ERG BLIJ MEE
CC
Mooie ruime combi oven.
Om onbegrijpelijke reden zijn de functietoetsen niet verlicht.
Overdag is het allemaal wel te doen maar in de ochtend of avond is het gokken.
Een erg fijne combi oven. Hij is makkelijk in het gebruik tevens is hij erg snel warm. Alles komt er goed uit geen rauwe onderkant en zwarte bovenkant wat je bij sommige ovens ziet. Vergeleken de duurdere modellen heeft deze oven een grote binnen ruimte waardoor alles er makkelijken in kan. Tevens is het fijn dat je een lange garantie op de oven krijgt.
Prima oven met veel mogelijkheden; een mooie cake bakken is geen probleem meer.
Ook onze airfryer kan nu de deur uit.
Prijs/kwaliteitsverhouding vinden we prima
Op basis van de positieve reviews gekozen voor deze combimagnetron (CM450RVS) en voor ETNA! Zelf geïnstalleerd en dat ging erg makkelijk. Ruime inhoud, verschillende inschuifstanden en temperatuurstanden van de oven zijn per 5 graden. De combimagnetron ziet er ook mooi uit. We zijn er erg blij mee een aanwinst!
Ongeveer een maand geleden kochten wij een oven/magnetron van het merk Etna. Het type is CM450RVS/E01. We hebben inmiddels uitgebreid kennis gemaakt, zowel met de magnetron als met de oven. En dat tot onze volle tevredenheid. Uiterlijk heeft het apparaat een mooi design. En wat de werkzaamheid betreft geeft het prima resultaten. Groot voordeel is o.i. dat het vrij eenvoudig te bedienen is. Het gemak dient de mens! En de gebruikshandleiding is niet overbodig uitgebreid, maar helder en overzichtelijk. Daarbij komt dat de prijs–kwaliteitverhouding volgens ons best aantrekkelijk is, ook gezien de garantietermijn van 5 jaar. Al met al kunnen wij dit product zeker aanbevelen.
We hadden een simpele magnetron met ovenfunctie , waarvan de laatste zeer matig tot slecht presteerde. Na een uitgebreid marktonderzoek bij ETNA uitgekomen , we hadden al recent een inductie kookplaat ven ETNA aangeschaft die erg mooi was en goed beviel. Deze oven werd na ontvangst zeer eenvoudig en snel gemonteerd en aangesloten.
Wat een openbaring, magnetron is vrijwel geruisloos en inmiddels een aantal ovenfuncties uitgeprobeerd die ook tot volle tevredenheid mooie resultaten opleveren. Kortom een sieraad voor de keuken en fantastische resultaten.
Bovendien , na melding bij ETNA 5 jaar garantie !!
Sinds vorige week hebben wij deze oven gekregen en ben er nu al zo blij mee! Hij is mooi groot en ruim en heb al muffins en brood gebakken. Wij eten vaak ovenschotels en alle ovenschalen passen er nu gewoon in. De oven is makkelijke te bedienen en er zit ook een duidelijke handleiding bij. Ik ben helemaal blij met onze nieuwe oven!