Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 61 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN255C op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjarne 30-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Mooie combi magnetron met ideale grootte voor mij. Makkelijk in gebruik met veel handige standen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j******@h********** 01-09-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Na onze oude magnetron, moest er een nieuwe komen. Onze keus was Inventum om het mooie dessin, De bediening is zeer duidelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c******@c******** 23-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

oven Functie ???

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

5,0
Ik heb pas deze magnetron gekocht ik had hier voor een Samsung , mijn vraag is kan deze ook als oven gebruikt worden ik kom er niet uit .
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 24-04-2023

Beste c**3,

De Inventum MN255C is magnetron, hetelucht oven en grill in een. Je kunt zelf de gewenste functie kiezen in het menu of verschillende functies combineren. Kijk voor het gebruik als oven in de handleiding op bladzijde 10, punt 8: https://www.inventum.eu/download/81884/files/Webdav/mn255c_-_gebruiksaanwijzing_pdf.pdf/

Hopelijk is het zo duidelijker.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

hans.petrie@gmail.com 07-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

heb een op camping prima nu ook een thuis. top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Heb deze al in gebruik op de camping tot alle tevredenheid. Heb thuis steeds problemen met Samsung combimagnetron met vooral de display die op laatst niet meer te lezen was. Stond met een doek over het hoofd zo donker mogelijk te houden om nog wat uit te lezen. Nu dus de Inventum ook voor thuis gekocht dan weet ik zeker dat ik een goede heb.

Pluspunten

  • zeer makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**@g***** 18-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Slim pizzarooster en robuust apparaat

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Fijn apparaat en doet wat het moet doen. Knoppen en die voelen robuust aan een het pizza rooster is op z'n zachtst gezegd briljant! Bij mijn vorige combi had ik 2 roosters van verschillende hoogte en die vielen altijd van hun plek af. Inentingen is slimmer geweest en heeft 1 combinatie rooster bedacht. Stelletje slimmeriken!

Pluspunten

  • Oven snel warm
  • Pizzarooster
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Soms wat wennen aan de bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

z*******@l****** 02-03-2023
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving en meteen intuïtief te bedienen in de hoofdfuncties.

Reageer

j********@g******** 29-12-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beoordeling van de Inventum combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Ik heb hele goede ervaring met de magnetron functie en hetelucht werkt ook prima. Verder gebruik ik de klok, want die is nauwkeuriger dan een gewone wekker en handig in gebruik. Wat niet onbelangrijk is, is dat de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is

Pluspunten

  • Ptijs
  • Gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**************@i********* 29-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Beloofd alles wat inventum zegt zeer goede keuze makkelijk in gebruik kort boekje je snapt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s*************@h********** 20-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit verhouding kon niet beter daarbij nog de eenvoudige bediening een dikke 10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V**********@g******** 16-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Precies zo als beschreven en werkt super mooi is makkelijk te bedienen. heb meerdere apparaten van inventum en ze bevallen gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j********@g******** 07-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ik heb al een uitgebreide revisie gegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Mijn magnetron moest vervangen worden en op de website zagen we de Inventum en dat zag er heel goed uit. Nu nog de, voor ons,juiste afmetingen en hadden en de koop was snel geregeld. Inventum is al vanouds een geweldig merk. Zoals we konden verwachten, werkte de magnetron en oven en grill perfect en zijn wij erg blij met deze koop.

Pluspunten

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Ziet er geweldig uiy
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*********@g******** 24-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na ruim 2 jaar valt de magnetronfunctie uit

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

4,0
Deze combimagnetron voldeed prima en was makkelijk te bedienen met behulp van de duidelijke handleiding. Helaas is na 2 jaar en 4 maanden de magnetronfunctie al uitgevallen. Dat is naar mijn mening toch wel erg snel.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen, functioneert goed

Minpunten

  • Magnetronfunctie al na 2 jaar uitgevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Mildred 03-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Dit is een blijvertje !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Een prima combimagnetron voor een redelijke prijs met een duidelijke en eenvoudige bediening hier gaan we nog veel plezier van hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j*************@h********** 05-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Een kind kan de was doen! Simpele bediening, voldoende functies, ruim en goed ogend. Ik ben blij met deze aankoop! Standaard 2 jaar garantie en online 3 jaar aanvullend geregeld. Fijn Inventum! Het geeft een zeker gevoel dat de combimagnetron van hoogwaardige kwaliteit is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*******@h********** 15-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
fijne combimagnetron met normale afmetingen , hij is niet zo diep dus past overal op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h*******@o******** 22-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Voldoet zeer goed vooral ontdooi/pizzafunctie evenals heteluchtoven Picobello

Pluspunten

  • Ontdooien
  • Pizzafunctie
  • Grillen

Minpunten

  • nogal gevoelig voor vingerafdrukken op chroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred Moorman 27-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Top product voldoet aan alle verwachtingen en meer, zeer blij mee, Werkt zeer eenvoudig

Pluspunten

  • Grote
  • Eenvoudig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Het rek aan twee kanten standaard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Bosch 09-03-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Praktische schoonheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Uitstekend product , dat zijn prijs meer dan waard is. Mooie vormgeving. Praktisch in gebruik. Geluidarm. Snel voor verwarmd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magnetron MN225C 31-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mijn 1e gekochte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een magnetron die wat kleiner was dan die ik zelf al had. Toen kwam ik deze tegen kwam, viel mij het design meteen op. Erg mooi. Na dat ik zag wat wat het allemaal kon, was ik meteen om. Dat er zoveel mogelijkheden zijn is echt top. Hoe leuk is dat, een pizza in de magnetron. Kwa prijs viel het echt mee. Ik had een leuke korting. Ook zonder de korting had ik het gekocht. Doet meer aan mijn verwachtingen. Dan ik voor mogelijk had.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Mooi, hoe het er uit ziet
  • Prettig dat het Nederlands is.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 12-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Good size 25L and easy to use.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
I searched for the best reviews and I really needed a microwave. The look is simple and nice. Till now is working well, but I didn't test yet every possibility.

Minpunten

  • Till now none.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob L 02-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Magnetron voldoet niet aan verwachtingen

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

3,0
Apparaat ziet er mooi uit, maar de werking valt tegen. Broodjes bakken lukt niet goed omdat de oventemperatuur niet boven de 175 a 180* komt. Sate grillen duurt zeer lang omdat het grill element zeer traag rood wordt.

Pluspunten

  • fraai uiterlijk

Minpunten

  • slechte ovenwerking
  • matige grill functie

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
RobL43 22-04-2021

Op verzoek van Kieskeurig deze aanvulling: apparaat ingeleverd en netjes mijn geld retour gekregen.

Reageer

Quentin 11-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inventum MN255c

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Gekocht voor mijn dochter. Overtreft de verwachtingen. Zeker een aanrader, zowel de oven als microgolf als grill functie zijn zeer praktisch. De instellingen zijn ook zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • alles in 1

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Renske 24-05-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, geweldig resultaat, lage prijs en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Vandaag mijn nieuwe Inventum combi magnetron (MN255C) voor het eerst gebruikt en ik ben laaiend enthousiast! De magnetron is niet alleen mooi maar ook super eenvoudig te bedienen. De heteluchtoven was in een mum van tijd voorverwarmd tot 240 graden. Wat een verschil met mijn oude oven! Ik heb vandaag de grill gebruikt voor het grillen van gehaktspiesjes. Dat had ik überhaupt nog nooit gedaan en ik was van te voren nog niet overtuigd of dit recept wel een succes zou worden. Maar het resultaat was verbluffend! De grill was super eenvoudig in te stellen en de gehaktspiesjes waren goudbruin gegrild en helemaal gaar. Ik kan niet wachten om ook de andere functies uit te proberen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 18-05-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Een zeer makkelijk bedienbaar apparaat. Nu nog even een handleiding bekijken maar eenmaal vertouwd ermee bedenk je zelf wel hoe je met het appartaat moet omgaan. Er zitten veel standen op. Pizza kip vis popcorn of bekertje drinken verwarmen enz. Wij hebben de recensies ook vooraf gelezen en zijn blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • fijne standen bijv pizza kip enz
  • prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 29-04-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Complete combi magnetron en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Zeer complete combi magnetron waar werkelijk alles perfect in te bereiden is. De Nederlandse bediening maakt deze combi magnetron erg makkelijk in gebruik. Al met al een zeer goede koop voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews