Inventum MN255C - Reviews

Specificaties
Inhoud
25 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
900 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN255C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rose 22-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Zoals ik al in mijn review heb geschreven. Hij is duidelijk, simpel te bedienen, makkelijk en absoluut niet duur. Ik vind het een schitterend apparaat en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreas van den Boogaard 05-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
zeer goed, makkelijke bediening uiterst tevreden en vooral de handleiding is makkelijk te volgen ook voor leken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gevoto 03-07-2015

wie kan mij vertellen hoe ik het beste een "afbakbroodje" in deze magnetron moet afbakken. Ik heb het geprobeerd met de hele luchtoven, maar dan lijkt het wel of het broodje gegrild wordt, i.p.v. gebakken.

Reageer

Woutzuid 29-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Leuke magnetron maar vloog na 7 maanden in de brand.

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

5,0
Op zich voldeed de magnetron goed.
Maar jammer genoeg stond hij na 7 maanden opeens vol met rook en leek wel of hij in de brand stond. Dit gebeurde tijdens het gebruik van de hetelucht functie.Ik schrok mij rot.
Bij media Markt kreeg ik netjes mijn geld terug. Was ik blij mee want had geen vertrouwen meer in dit product.

Pluspunten

  • Snel Warm (hete lucht)
  • Overzichterlijk programma

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Vloog in brand

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Hans van de Pol 05-10-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Zeer eenvoudige bediening .duidelijk display. juiste afmeting.
makkelijk schoon te maken en nog een mooi uiterlijk ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

manuela 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede combimagnetron. Prima prijs /kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik met duidelijk scherm. Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Danielle 04-03-2016

Even een vraagje, kan je de draaischijf ook uitzetten als je bv een ovenschaal erin kwijt wilt?
Bedankt alvast!

Inventum Huishoudelijke Apparaten b.v. 08-03-2016

Beste Danielle,

Het draaiplateau kan bij deze combi magnetron niet uitgeschakeld worden. Bij het plaatsen van een ovenschaal zal je er rekening mee moeten houden dat de schaal voldoende ruimte heeft om rond te kunnen draaien, ook bij het gebruik van de oven.

Met vriendelijke groet, team Inventum

Reageer

jan jaeger 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Als je familie bij INVENTUM gewerkt heeft weet je hoe de kwaliteit van de spullen is en de service was altijd al goed je kan daar op rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

top magnetron met mooie vormgeving

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,8
voldoet aan alle verwachtingen. prijs/kwaliteit en vormgeving helemaal top. mogelijkheden en zeer makkelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van de Pol 12-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb hem net maar kan er al heel goed mee overweg door de eenvoud( ben wat ouder) knoppen Nederlands dat was zo al een plus punt!
mooie uitstraling en vormgeving afmeting van het model precies goed.
Het wijzigen van de wattage is een zeer plus punt.
gewoon een prima magnetron voor mij een goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hbc Apell 19-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
genoeg verschillende programma's en erg makkelijk in gebruik.mooi design.De handgreep op de deur is ook praktisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 02-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi product duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Fijne combi magnetron. Handig te bedienen met 10 voorgeprogrammeerde programma's die erg fijn zijn (waaronder pizza en cake). Makkelijk in onderhoud!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carina 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne goed werkende simpele magnetron/oven

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
De magnetron heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt wat je van een magnetron/hete lucht oven/gril verwacht. Er zit ook een timer op, wat heel handig is om als kookwekker te gebruiken.
Rekje wat bijgeleverd wordt is alleen soms te klein voor een reguliere diepvriespizza.

Pluspunten

  • Mooi
  • Simpel
  • Doet wat een combi-magnetron moet doen

Minpunten

  • Rekje is wat krap door opstaande pootjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MN255C 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Super aankoop. Ideaal in een studentenkamer zonder oven. Erg gemakkelijk te gebruiken en toch vele functies. Het metalen rekje had wat mij betreft wat lager mogen zijn.

Pluspunten

  • compact
  • vele functies

Minpunten

  • rekje voor in de magnetron is aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

N. 26-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Combi-magnetron met een net design

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron heeft een zeer net design en doet waarvoor hij is gemaakt. De combi-magnetron is snel opgewarmd. Tot op heden erg tevreden.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • net design
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnie 26-06-2016
  • Product paar weken in bezit

SUPER COMBI

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,8
Super blij met dit produkt,met een zeer duidelijke eenvoudig te snappen handleiding,ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik doet wat er wordt belooft,goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen Hendriks 17-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi design, veel mogelijkheden, heel makkelijk in gebruik. Werkt uitstekend en ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 09-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een goed bedienbare combioven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Een geweldig fijne combi oven makkelijk in de bediening en een mooi design een echte aanrader. Was zo geïnstalleerd en werkt goed .

Pluspunten

  • makkelijk in de bediening
  • mooi design
  • werkt fijn
  • goedkoop

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jules Schneiders 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie combi-magnetron met vele praktische functies.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Mooi en zeer functioneel. Veel praktische functie zoals ontdooien. Makkelijk te bedienen dankzij duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • zeer mooi
  • makkelijke bediening
  • vele praktische functies zoals ontdooien

Minpunten

  • Aan de zware kant (18kg.)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus de Jong 03-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtfunctie maakt veel lawaai !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

6,0
Ziet er goed uit, gemakkelijke bediening, prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening goed. Jammer, dat de heteluchtfunctie een hinderlijk lawaai produceert.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Spinnekop 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Heeft veel mogelijkheden als oven en microgolf oven , aan te bevelen ,De juiste maat ; perfecte kleur

Pluspunten

  • combi
  • kleur
  • maat

Minpunten

  • nummering voor hoogste en laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is echt top! Mooi design, past goed in onze keuken. De bijgevoegde handleiding is Nederlands en makkelijk leesbaar. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en ook direct na het aansluiten op het stopcontact te gebruiken!

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews