Inventum MN255C - Reviews

Specificaties
Inhoud
25 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
900 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN255C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rose 22-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Zoals ik al in mijn review heb geschreven. Hij is duidelijk, simpel te bedienen, makkelijk en absoluut niet duur. Ik vind het een schitterend apparaat en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreas van den Boogaard 05-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
zeer goed, makkelijke bediening uiterst tevreden en vooral de handleiding is makkelijk te volgen ook voor leken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gevoto 03-07-2015

wie kan mij vertellen hoe ik het beste een "afbakbroodje" in deze magnetron moet afbakken. Ik heb het geprobeerd met de hele luchtoven, maar dan lijkt het wel of het broodje gegrild wordt, i.p.v. gebakken.

Reageer

Woutzuid 29-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Leuke magnetron maar vloog na 7 maanden in de brand.

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

5,0
Op zich voldeed de magnetron goed.
Maar jammer genoeg stond hij na 7 maanden opeens vol met rook en leek wel of hij in de brand stond. Dit gebeurde tijdens het gebruik van de hetelucht functie.Ik schrok mij rot.
Bij media Markt kreeg ik netjes mijn geld terug. Was ik blij mee want had geen vertrouwen meer in dit product.

Pluspunten

  • Snel Warm (hete lucht)
  • Overzichterlijk programma

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Vloog in brand

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Hans van de Pol 05-10-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Zeer eenvoudige bediening .duidelijk display. juiste afmeting.
makkelijk schoon te maken en nog een mooi uiterlijk ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

manuela 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede combimagnetron. Prima prijs /kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik met duidelijk scherm. Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Danielle 04-03-2016

Even een vraagje, kan je de draaischijf ook uitzetten als je bv een ovenschaal erin kwijt wilt?
Bedankt alvast!

Inventum Huishoudelijke Apparaten b.v. 08-03-2016

Beste Danielle,

Het draaiplateau kan bij deze combi magnetron niet uitgeschakeld worden. Bij het plaatsen van een ovenschaal zal je er rekening mee moeten houden dat de schaal voldoende ruimte heeft om rond te kunnen draaien, ook bij het gebruik van de oven.

Met vriendelijke groet, team Inventum

Reageer

jan jaeger 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Als je familie bij INVENTUM gewerkt heeft weet je hoe de kwaliteit van de spullen is en de service was altijd al goed je kan daar op rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

top magnetron met mooie vormgeving

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,8
voldoet aan alle verwachtingen. prijs/kwaliteit en vormgeving helemaal top. mogelijkheden en zeer makkelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van de Pol 12-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb hem net maar kan er al heel goed mee overweg door de eenvoud( ben wat ouder) knoppen Nederlands dat was zo al een plus punt!
mooie uitstraling en vormgeving afmeting van het model precies goed.
Het wijzigen van de wattage is een zeer plus punt.
gewoon een prima magnetron voor mij een goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hbc Apell 19-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
genoeg verschillende programma's en erg makkelijk in gebruik.mooi design.De handgreep op de deur is ook praktisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 02-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi product duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Fijne combi magnetron. Handig te bedienen met 10 voorgeprogrammeerde programma's die erg fijn zijn (waaronder pizza en cake). Makkelijk in onderhoud!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carina 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne goed werkende simpele magnetron/oven

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
De magnetron heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt wat je van een magnetron/hete lucht oven/gril verwacht. Er zit ook een timer op, wat heel handig is om als kookwekker te gebruiken.
Rekje wat bijgeleverd wordt is alleen soms te klein voor een reguliere diepvriespizza.

Pluspunten

  • Mooi
  • Simpel
  • Doet wat een combi-magnetron moet doen

Minpunten

  • Rekje is wat krap door opstaande pootjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MN255C 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Super aankoop. Ideaal in een studentenkamer zonder oven. Erg gemakkelijk te gebruiken en toch vele functies. Het metalen rekje had wat mij betreft wat lager mogen zijn.

Pluspunten

  • compact
  • vele functies

Minpunten

  • rekje voor in de magnetron is aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

N. 26-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Combi-magnetron met een net design

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron heeft een zeer net design en doet waarvoor hij is gemaakt. De combi-magnetron is snel opgewarmd. Tot op heden erg tevreden.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • net design
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnie 26-06-2016
  • Product paar weken in bezit

SUPER COMBI

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,8
Super blij met dit produkt,met een zeer duidelijke eenvoudig te snappen handleiding,ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik doet wat er wordt belooft,goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen Hendriks 17-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi design, veel mogelijkheden, heel makkelijk in gebruik. Werkt uitstekend en ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik broodjes wilde afbakken, ovenschotels ermee wil maken. Ook zocht ik een ondooi functie en hij heeft alles. Het heeft een luxe uitstraling en mijn verwachtingen zijn overtroffen. De knoppen zijn in het Nederlands en het apparaat is eenvoudig te bedienen. Ik raad iedereen dit product aan.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Nederlands
  • Luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk wursten 07-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron Inventum 255c

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

5,0
De eerste 2 maanden geen enkel probleem,toen bij het ontdooien van 3 boterhammen op het draaiplateau ineens een luide knal uit de magnetron. Draai plateau in 6 stukken!
Ik dacht eerst dat ik iets verkeerd had gedaan en heb een nieuwe originele besteld en in de magnetron gelegd. Geregeld dacht ik. Deze avond een diepvries maaltijd erin gezet en je raad het al een luide knal en weer in stukken die glasplaat. Er staat er een op markt plaats zonder draaiplateau..... Hoe zou dat nu komen? Ik ga nu met Inventum bellen/mailen want ik wil een oplossing voor dit probleem.

Minpunten

  • Zie review

Review criteria:

Slecht

Reageer

jan 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
ziet er goed uit duidelijke beschrijving nederlands bedienings knoppen ook nederland
makkelijk in gebruik ben er heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.d.Bors 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Het is een zeer eenvoudige combi-magnetron die makkelijk in gebruik is en vele mogelijkheden bied. Een mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van 't Zelfde 07-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede software die zich gemakkelijk laat bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Ik moest wel even wennen aan de lay-out van de software, maar na enigszins inwerken van mijn kant, gaat dat nu prima.

Pluspunten

  • Er zit ook een spit/grill in
  • Mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews