Inventum MN255C - Reviews

9,0 Lees 12 reviews
Specificaties
Inhoud
25 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Magnetronvermogen
900 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N. 26-10-2016 Product paar weken in bezit

Combi-magnetron met een net design

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron heeft een zeer net design en doet waarvoor hij is gemaakt. De combi-magnetron is snel opgewarmd. Tot op heden erg tevreden.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • net design
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Woutzuid 29-08-2016 Product paar maanden in bezit

Leuke magnetron maar vloog na 7 maanden in de brand.

Algemene score

5,0
Op zich voldeed de magnetron goed.
Maar jammer genoeg stond hij na 7 maanden opeens vol met rook en leek wel of hij in de brand stond. Dit gebeurde tijdens het gebruik van de hetelucht functie.Ik schrok mij rot.
Bij media Markt kreeg ik netjes mijn geld terug. Was ik blij mee want had geen vertrouwen meer in dit product.

Pluspunten

  • Snel Warm (hete lucht)
  • Overzichterlijk programma

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Vloog in brand

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Arnie 26-06-2016 Product paar weken in bezit

SUPER COMBI

Algemene score

9,8
Super blij met dit produkt,met een zeer duidelijke eenvoudig te snappen handleiding,ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik doet wat er wordt belooft,goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

top magnetron met mooie vormgeving

Algemene score

8,8
voldoet aan alle verwachtingen. prijs/kwaliteit en vormgeving helemaal top. mogelijkheden en zeer makkelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rose 22-03-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

10,0
Zoals ik al in mijn review heb geschreven. Hij is duidelijk, simpel te bedienen, makkelijk en absoluut niet duur. Ik vind het een schitterend apparaat en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
manuela 27-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede combimagnetron. Prima prijs /kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik met duidelijk scherm. Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans van de Pol 05-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Zeer eenvoudige bediening .duidelijk display. juiste afmeting.
makkelijk schoon te maken en nog een mooi uiterlijk ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Carmen Hendriks 17-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi design, veel mogelijkheden, heel makkelijk in gebruik. Werkt uitstekend en ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jan jaeger 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Als je familie bij INVENTUM gewerkt heeft weet je hoe de kwaliteit van de spullen is en de service was altijd al goed je kan daar op rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans van de Pol 12-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb hem net maar kan er al heel goed mee overweg door de eenvoud( ben wat ouder) knoppen Nederlands dat was zo al een plus punt!
mooie uitstraling en vormgeving afmeting van het model precies goed.
Het wijzigen van de wattage is een zeer plus punt.
gewoon een prima magnetron voor mij een goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
andreas van den Boogaard 05-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
zeer goed, makkelijke bediening uiterst tevreden en vooral de handleiding is makkelijk te volgen ook voor leken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hbc Apell 19-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
genoeg verschillende programma's en erg makkelijk in gebruik.mooi design.De handgreep op de deur is ook praktisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend