Inventum MN205S - Reviews

Specificaties
Inhoud
20 liter
Uitvoering
magnetron (solo)
Vermogen
700 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN205S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephanie043 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Past goed op het aanrecht en heeft alle functies voor een magnetron van deze prijs. We zochten namelijk een simpele magnetron voor eten op te warmen. Deze is perfect ervoor

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

outsider 10-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De magnetron heeft een mooi design en is eenvoudig in gebruik: een aanrader! We zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dp 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Fijne, kleinere magnetron, neemt daardoor minder plaats in. Makkelijk in gebruik. Geen overbodige functies die zelden gebruikt worden maar die wel een prijs bepalen.

Pluspunten

  • compact/heel makkelijk in gebruik
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ger 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot genoeg voor 2persoonshuishouden

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen en heel makkelijk in gebruik twee knoppen, makkelijker kan toch niet, en warm is het weer

Pluspunten

  • eenvoudig
  • 20 liter groot genoeg
  • neemt weinig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie1923 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
klein en makkelijk te verplaatsen niet te zwaar en genoeg om maaltijden op te warmen. Simpel in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Groot 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima compacte, complete en makkelijk te bedienen magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Compact
makkelijk te bedienen
Duidelijke handleiding (die eigenlijk overbodig is, zo makkelijk is het)
Ideaal voor mensen die geen poespas willen.
Ruim genoeg voor een bord warm eten.

Pluspunten

  • bediening
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnetron MN205S

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Fijne luxe voor op de camping. Jammer dat we een inbouw magnetron hadden gevraagd maar dat uit de beschrijving bleek dat er meer ruimte om de magnetron vrij moest blijven. We houden hem want gemak dient de mens. We laten hem op een tafeltje staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter1960 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor weinig geld. Doet wat ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Goede prijs voor dit product. Werkt zoals het hoort. Niet te zwaar om mee te nemen naar de camping..

Pluspunten

  • prijs
  • gewicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hellen remers 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 knoppen, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteitsverhouding is prima. De magnetron is erg goedkoop omdat er niet te veel functies op zitten. Precies wat wij zochten voor onze 92 jarige tante. Ze is er erg blij mee omdat ze nu weer zelfstandig haar maaltijd kan opwarmen en haar thee kan zetten

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • stevige handgreep
  • snel in opwarmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat die moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Een prima magnetron. Niet al te groot. Voldoende opties, meer is niet nodig. Niet te duur.
Ik heb naast de magnetron nog een oven. Nu ben ik helemaal compleet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Ik zocht een makkelijke,kleine, niet al te dure magnetron voor het opwarmen van een bordje eten. Dit is de perfecte magnetron daarvoor.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Handig om ergens te plaatsen

Minpunten

  • Iets te klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eenvoudige magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen en doet wat hij doen moet. Dacht dat draaiplateau te klein was maar dat valt reuze mee. Makkelijke draaiknoppen

Pluspunten

  • Twee instelknoppen
  • Deur kan makkelijk open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum magnetron MN205S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening,geen overbodige knoppen of frutsels,makkelijk schoon te houden.
Voor een prijs van zestig euro een prima apparaat wat er ook nog keurig uitziet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Kwaliteit Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Goede solo magnetron die er degelijk uitziet en zijn werk als warmtebron voor zowel vast voedsel als vloeibaar eten naar behoren verricht.

Pluspunten

  • degelijk en mooi design.
  • 5 jaar garantie van inventum.

Minpunten

  • geen minpunt voor dit topproduct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer