De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 133 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CMV334RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een goede magnetron werkt goed en makkelijk in te stellen . Alleen een klein min puntje de tijd moet je helemaal. Terug draaien als maar een paar seconden nodig hebt. Verder goed apparaat.
Uitstekende keuze: krachtige oven en gebruiksvriendelijk
Mijn oude combimagnetron van Etna was na 12 jaar toe aan vervanging, ook al deed die het nog prima. Ik wilde een groter model zodat ik meer ruimte had in de over. Ik koos weer voor een Etna vanwege mijn ervaring met de bouwkwaliteit, het gebruiksgemak, en de duurzaamheid van mijn vorige combi. De nieuwe ziet er weer mooi uit, en het RVS past perfect bij de rest van de keuken. De oven warmt snel op en is krachtig, wel zo fijn. De bediening is gemoderniseerd vergeleken met de oude, maar net zo eenvoudig te gebruiken. Kortom, ik kan weer jaren vooruit!
Was op zoek naar een combi-magnetron (dus magnetron met oven functie). Bij dit model is ook als bonus de grill functie beschikbaar. Daarnaast is het formaat met een binnenruimte van 31,5 cm. doorsnede voor mij prima. Aandachtspunt is wel de wat korte snoer richting stopcontact (1 meter). Al met al zeker tevreden met mijn keuze.
Hele mooie en makkelijk te bedienen combimagnetron, fijne beschrijving bij het artikel zodat het snel duidelijk is hoe hij werkt. Doet wat hij moet doen, ik ben er heel blij mee. Heeft ook een mooie uitstraling, dus staat mooi in de keuken.
Ben erg tevreden met deze combimagnetron. De vormgeving is prachtig, en de afwerking is erg netjes. Ik heb gekozen voor dit product omdat het apparaat in een review erg goed uit de test kwam. En ik ken het merk al wat langer en heb er goede ervaringen mee. In een vorige carrière was ik witgoed verkoper en in die tijd mocht ik dit merk ook graag verkopen/aanprijzen. Als ik een minpunt moet noemen, dan zal het de bediening zijn, die is wat minder intuïtief, maar dat geld voor de meeste (combi) magnetrons.
Deze combimagnetron CMV334RVS ziet er strak en mooi uit in roestvast staal. Het went snel met de bediening van de knoppen. Het aantal knoppen is bijna minimaal. Voordeel is dat je minder kans hebt op defecte knoppen en je niet steeds hoeft te wisselen van knoppen tijdens bediening. Ook van binnen glanzend RVS, evenals de draagsteun van het verwarmingselement. Het apparaat is makkelijk te reinigen na gebruik.
Naar mijn mening een prima prijs/kwaliteit verhouding en met een verlengde garantie van 5 jaar met een maximum van €99,- per reparatie. Al hoop ik er geen gebruik van te hoeven maken en er lang plezier aan te beleven!
Na 4 jaar werkt het display niet meer goed, er vallen steeds meer segmenten weg waardoor instellen niet goed meer gaat. Display is niet los verkrijgbaar dus nu moet ik een verder goed werkende magnetron weggooien. Wel erg snel na 4 jaar!
Goede koop en een degelijk apparaat zonder poespas!
Uitstekend Nederlands product, wij hebben ook een kookplaat van dit merk waarover we ook heel tevreden over zijn. Mocht onze huidige vaatwasser aan vernieuwing toe zijn, dan zullen we zeker een ETNA nemen!
Ik heb een Etna combi magnetron gekocht voor weinig geld en hij doet het prima, schotel, ontdooien, enkel opwarmen , hij doet alles. Ik ben er blij mee
2 weken geleden kocht ik deze magnetron die je ook als oven kunt gebruiken. Is ook voorzien van een gril. Ik ben er heel tevreden over. Werkt prima en de bediening is niet moeilijk.
Even de handleiding goed lezen en dan is alles duidelijk. Je kunt de oven ook in combinatie met de magnetron gebruiken dan is t ovengerecht nog eerder klaar. Ook de grill kun je apart gebruiken.
Deze combi magnetron doet precies waar.hij voor bedoeld is.
Makkelijk te bedienen. Handleiding is duidelijk. Heel schikt voor ovenschotels en opwarmen van andere gerechten. Zeer blij mee.
Prima magnetron. Prachtig uiterlijk ook. Alleen hadden de woorden ( display kant ) groter mogen zijn. Wij, als 60 plussers hebben een leesbril nodig om het te kunnen lezen. Bij onze vorige magnetron was dit niet het geval. Grote pluspunt van deze ETNA magnetron is dat de verlichting automatisch uitgaat als het deurtje een tijdje open staat. Verder moeten we nog uitknobbelen hoe alles werkt. Eten opwarmen is tot dusver het enige wat we doen. Tot dusver meer dan tevreden.
Ik had al een Etna inductie kookplaat en ben er zeer tevreden over, en toen was was mijn magnetron kapot dus ik dacht ik koop een Etna magnetron . De prijs was zeer gunstig, maar het gebruik van de magnetron kon wat makkelijker vind ik. Verder een goed product. Allebij goede aanraders.