Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Virtufit TR-75 Loopband

Virtufit TR-75 Loopband Best Reviewed mrt 2020

Vergelijkbare producten

Focus Fitness Loopband - Jet 9 iPlus

Focus Fitness Loopband - Jet 9 iPlus
7,9 (26)

Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017 Best Reviewed 9 keer feb 2020
8,9 (73)
Best Reviewed 9 keer feb 2020

Virtufit Elite TR-900i Loopband

Virtufit Elite TR-900i Loopband Best Reviewed dec 2019
9,0 (6)
Best Reviewed dec 2019
Bekijk alle Loopbanden
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-75 Loopband op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cilia de werd 27-03-2020
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

10,0
Ben heel blij met deze loopband. Gelukkig voor de drukte aangeschaft en met succes.
Kan nu elke dag hardlopen en door het fijne scherm kan ik precies zien welke afstand ik loop. Mijn vriend loopt meestal harder en ook die is er tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 23-03-2020
  • Product gekocht

Goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

9,0
Mijn vrouw en ik zijn gek op deze loopband. Genoeg verschillende manieren om hard te lopen.
Als ik hard wil lopen dan kan ik hem heel makkelijk sneller laten gaan, mijn vrouw vindt het fijner om te wandelen, dit kan ook heel makkelijk. Het scherm geeft ook veel dingen aan, wat ik zelf wel erg prettig vind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liena Mul 19-03-2020
  • Product gekocht

Makkelijke loopband voor in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

10,0
Omdat ik niet graag buiten loop in de kou heb ik ongeveer 4 maanden geleden deze loopband aangeschaft. Ben er tot op heden nog heel blij mee, iedere week sta ik er wel 2/3 keer op. De loopband loopt heel soepel en voor deze prijs kan die meer dan ik van tevoren gedacht had. Al met al tevreden over deze aankoop.

Reageer

Marije 20-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie compacte loopband voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

7,0
Praktische compacte loopband. Ideaal voor in huis. Neemt niet te veel ruimte in beslag en geluidsbelasting is prima.

Pluspunten

  • Compact
  • Inklapbaar

Minpunten

  • Smal loopdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Klapwijk 19-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

?!?!

Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

5,0
Ik kan er goed op hardlopen maar de knoppen, fietsen etc zijn ontzettend onduidelijk in de gebruiksaanwijzing weergegeven. Ook op internet blijft het te kort en te onoverzichtelijk. Graag een duidelijke en simpele uitleg op papier. Als ik de handvaten vooraan vast heb dan zie ik geen snelheid meer enz enz.

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • vooral gebruiksaanwijzing erg kort en slecht

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Team VirtuFit 25-02-2020

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review over de Virtufit TR-75 Loopband!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de duurzaamheid, de prijs en dat u er goed op kan hardlopen. Tevens hebben we naar uw opmerkingen gekeken over de knoppen en de gebruiksaanwijzing. We vinden het vervelend dat u problemen heeft met de bediening en de gebruiksaanwijzing.

We hebben uw review doorgestuurd naar onze klantenservice en zij hebben aangegeven dat ze u een mail hebben gestuurd.

Wij hebben service en kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan en komen dan ook graag met u in contact om het op te lossen en u naar alle tevredenheid te helpen. Daarnaast willen wij er graag voor zorgen dat dit aangepast wordt in de gebruiksaanwijzing, om onduidelijkheden in de toekomst te kunnen voorkomen. Zou u contact met ons op willen nemen via klantenservice@virtufit.nl?

We zien uw reactie graag tegemoet.

Heel veel trainingsplezier gewenst met uw loopband!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

SpruDoe 19-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein, maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

9,0
Jaren heb ik gebruik gemaakt van een vrij grote loopband in mijn woning. Dat kon omdat ik voldoende ruimte beschikbaar had. Maar na de verhuizing naar een veel kleinere woning kon dat niet meer. Bovendien hoefde ik gezien mijn leeftijd (89), niet zo nodig meer hard te rennen. Heb toen gekozen voor de veel kleinere Virtufit TR-75. En dat is een goede keus gebleken, want hij neemt nauwelijks ruimte in beslag en gaat nog sneller dan ie hoeft. Overzichtelijke bediening. Een aanrader.

Pluspunten

  • past overal
  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Weum 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-75 Loopband

Algemene score

7,0
Ondanks dat er iets mis ging met de bestelling ben ik uiteindelijk tevreden met de loopband. Zo kan ik ook als het slecht weer is toch bewegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer