• Best Reviewed 5 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-200i op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**e@i**a.be 29-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de loopband. De geprogrammeerde loopsessies zijn afwisselend en bouwen goed op. Je kan ook vlot zelf snelheden aanpassen en je lopen opbouwen. Gebruiksvriendelijk, snelle levering.

Pluspunten

  • snelle levering
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I**0@g**l.com 18-07-2022
  • Product gekocht

Awesome treadmill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Very well built treadmill. Close to gym quality. Easy to assemble too. Highly recommended for this price.

Reageer

stanley_gajadharsing@hotmail.com 17-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Snelle service. Zeer goede loopband, veel trainingsprogramma's. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • snelle service
  • veel trainingsprogramma's
  • eenvoudige montage
  • groot loopvlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor uit Rotterdam 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een degelijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
De zware en degelijk gebouwde loopband is groot maar daardoor comfortabel in gebruik. De display is relatief groot en duidelijk. In de gebruikershandleiding staat dat de loopband voor het eerste gebruik moet worden gekalibreerd, maar de vermelde procedure is onjuist.

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • Duidelijk display
  • Eenvoudige gebruik

Minpunten

  • Best zwaar om te verplaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene G. 12-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ook tijdens de corona lockdowns lekker kunnen lopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
De loopband aangeschaft om tijdens de corona lockdowns toch nog aan de beweging te komen. Het is een prima loopband met voor ons voldoende mogelijkheden. Goede snelheid en ook de hellingshoek is makkelijk instelbaar. Al met al een prima loopband voor een goed prijs.

Pluspunten

  • Snelheid
  • hellingshoek
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • voor ons geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**a@g**l.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
De loopband aangeschaft om te werken aan conditie. In eerste instantie keek ik m’n ogen uit… wat een groot apparaat. Maar na mijn eerste kilometers op de band, is de afmeting helemaal goed, lengte en breedte van de band geven je voldoende ruimte zodat je je vrij kunt bewegen. De snelheid van de band is ook goed, de mogelijkheid om hoek te bepalen is bij het testen niet heel groot maar deze heb ik al lopende nog niet getest.
Al met al een goede aankoop.

Pluspunten

  • Groot loopvlak
  • Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vinod 11-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good one

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
A good product. Very sturdy and have all the functions that will be looked upon by the starters and the intermediate people.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

runner 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Fijne loopband, Makkelijke installatie, mooi design.
Gemakkelijk in gebruik.
in opgeklapte stand in verhouding tot gewicht ook nog gemakkelijk verplaatsbaar.

Pluspunten

  • installatie gemak
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**k@j**s.nl 11-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
fantastische loopband. Eenvoudig in elkaar te zetten. Werkt uitstekend en de verschillende trainingsprogramma's werken prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mijn eerder geplaatste review moet ik wat betreft de app herzien.
Door een onjuist gebruik en een verkeerde interpretatie ging het verkeerd.
De app werkt uitstekend en boven mijn verwachting.
Sorry voor het ongemak.

Eerdere review 22-07
Zeer tevreden over de service van Firtufit.
De loopband voldoet aan alle verwachtingen.
Veel programma's en handmatige mogelijkheden.
Train er elke dag op. Kwaliteit is bijzonder goed.
Alleen de de luidspreker is wat minder en zal daarom minder vaak gebruikt worden.
Over de app Fitshow; leuk maar niet functioneel. Niet alle gegevens worden opgeslagen.
Ik onthoud de afstand, hartslag en kal.verbruik en schrijf deze later op.
Maar al met al zeer tevreden over de deze loopband. Een echte aanrader.
En nogmaals over de service van Firtufit ben ik meer dan zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 09-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Nog geen seconden spijt van gehad.
Sport 3x per week met heel veel afwisseling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Claes 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk toestel. Makkelijk te monteren, Groot loopoppervlak en opklapbaar zijn zeker voordelen. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • groot loopoppervlak
  • makkelijk te monteren

Minpunten

  • geen wandelprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**1@g**l.com 22-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed instap loopband voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Prima loopband. Hij is stevig, loopt fijn en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige nadeel is de beperkte hellingshoek.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goede prijs
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Beperkte hellingshoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**k@g**l.com 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Mooi stevig apparaat waar je echt waar voor je geld hebt.
Duidelijk scherm met veel verschillende traningen.
Makkelijk te monteren .
Echt aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**8@g**l.com 20-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

10,0
Ben zeer gelukkig met deze loopband ,voldoet precies aan mijn eisen. Ik vond het ook een zeer goede prijs voor hetgeen je er voor terug krijgt. Ook de levering was zeer correct en zeer goede communicatie. Zeker een aanrader !!!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Goede uitleg zowel voor montage als voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over deze loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Product is kwalitatief goed, is op tijd bezorgd en we zijn er blij mee want voldoet aan onze verwachtingen. De montage verliep goed met de hulp van 2 jonge krachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

#RJDJ 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie loopband met goede demping

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Wij zijn super tevreden met de loopband. Het is handig dat er op de handvaten knoppen zitten waar je de snelheid en de hellingsgraad kunt instellen. Erg tevreden en goeie vering wat voor demping zorgt voor je knieën. Zeer tevreden en elke ochtend al op gelopen.

Pluspunten

  • Goede demping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franca Dobbe 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
De loopband aangeschaft voor als het buiten regent toch te lopen. Goede handleiding erbij, makkelijk te monteren en in te stellen.
De loopband is wat we er van verwachte, dus geen spijt van de aankoop.
De levering was de volgende dag al, dus prima tevreden over de band

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carin 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toploopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de loopband doet wat hij moet doen .
Goed te verplaatsen weinig geluid
Ben een beginner en perfect schema om op te bouwen veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@z**o.nl 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i

Algemene score

8,0
Loopband voldoet aan onze verwachtingen. Montage simpel en zonder problemen. Enig aandacht punt is het gewicht. Bij het naar boven brengen hadden wij twee sterke jonge mannen nodig. De prijs is wat aan de strakke kant maar daar staat wel voldoende kwaliteit tegenover. Het apparaat hadden wij nodig ivm het gewicht wat deze aan moest kunnen. En dat levert in ons geval geen probleem op.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • progamma.s
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • leesbaarheid van instructie. Te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews