Virtufit TR-200i Loopband - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Virtufit TR-200i Loopband
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
18 km/h
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit TR-200i Loopband op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 06-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi stevige loopband. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Vind de loopband erg stevig. Ben 120 kg en loop prettig op dit apparaat zonder bang te zijn dat de loopband het begeeft.

Pluspunten

  • Erg stevig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 12-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Ik heb geen ervaring met andere loopbanden dus ik kan niet echt vergelijken maar deze loopband voldoet helemaal aan mijn verwachting. De service van Fitnessapparaat.nl was ook prima! Op vragen werd snel gereageerd en ik kreeg aan de telefoon ook goed advies. Het enige nadeel vind ik dat je je voortgang met een app moet bijhouden. En vervolgens kun je niet meer netflixen oid als die app draait. Maar daar gebruik ik nu maar een ander apparaat voor. Soms tijdens het lopen zit er een onregelmatigheidje in de band, die loopt dan eventjes niet lekker mee maar volgens mij moeten wij de band zelf nog even goed instellen (staat in de gebruiksaanwijzing).

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Met helling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

WGP 05-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

10,0
Een zeer complete, stille loopband. Functioneert volledig naar wens!
Ik hoef niet meer m naar de sportschool :)

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
  • inklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 04-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Top apparaat. Ik heb hem gekocht voor mezelf en vriendin, je merkt hoe makkelijk je hem gebruikt. Je kan jezelf ook steeds weer motiveren om er wat langer op te blijven lopen en maakt niet teveel herrie en veel instel mogelijkheden.
Loopt lekker, ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe 07-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
De loopband zelf bevalt erg goed en de installatie ging erg vlot. Wij hadden meer verwacht van de app voor mobiel / tablet, deze werkt niet erg intuïtief waardoor je niet meteen door hebt wat de mogelijkheden zijn. De iPhone en Android app lijken niet op elkaar, wat het erg verwarrend maakt. Wij hebben de loopband gekocht bij fitnessapparaat, prima en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Ruim loopvlak
  • Speakers
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Zwaar
  • Apps van Virtufit niet gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Team VirtuFit 20-05-2019

Beste Douwe,

Hartelijk dank voor uw review over de Virtufit TR-200i Loopband.
We zijn blij dat de loopband u goed bevalt, de installatie vlot ging en de loopband op tijd geleverd was. Vervelend dat de mobiele app van FitShow niet zo gebruiksvriendelijk werkt zoals u had verwacht. We zullen dit doorgeven aan de afdeling productontwikkeling.

Bedankt voor uw feedback.

We wensen u veel trainingsplezier met uw loopband!

Met vriendelijke groet,
Team VirtuFit

Reageer

W.knoops 27-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn toestel

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

9,0
Gekocht omdat dit bij Kieskeurig beste koop was
Voldoet aan de verwachtingen, stille motor fijn duidelijk scherm. Loopvlak lekker breed

Pluspunten

  • Stille motor
  • Groot loopvlak
  • Stevig toestel

Minpunten

  • Moeite om dit toestel de trap op te krijgem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peke 21-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Goede loopband met vele programma's de breedte is ook top met de Virtufit TR-200i. Duidelijk scherm met redelijke speakers.
Wel een zwaar toestel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

10,0
Hele goede loopband met veel programma, ook zonder programma goed te lopen(rennen)
Wij zijn er heel blij mee
Ook de service was TOP (ga zo door)

Pluspunten

  • Niet naar de sportschool want dat is niet nodig
  • Programma's
  • Aansluiting op mobiel of tablet
  • Inklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zena 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

10,0
Helaas werd de loopband niet in Belgie gemonteerd, ook al wonen wij vlak over de grens. Toch geprobeerd het zelf te doen en het was een fluitje van een cent. Na ongeveer een half uur stonden we al trainen. De loopband heeft niet te veel poespas en is erg stevig. Het scherm licht duidelijk op. Kan deze aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Gemakkelijk te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker wandelen en lopen als het buiten regent en koud is

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Een mooie stevige loopband met voldoende breedte en lengte. Duidelijke display met voldoende informatie. Veel voorgeprogrammeerde trainingen en ook meer dan genoeg mogelijkheden om zelf een eigen programma te kiezen.
Ruimte voor een Tablet als afleiding en ingebouwde speakers

Pluspunten

  • stevige met goede handvatten
  • goede vering van de loopband
  • Kan opgeklapt worden

Minpunten

  • neemt ruimte in
  • verrichtingen kunnen niet worden opgeslagen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Turbojo 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille band, goede vering en makkelijk opvouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

9,0
Deze loopband voldoet aan alle verwachtingen. Hij is stil met goed vering tijdens het lopen. En leuk is de gratis ap

Pluspunten

  • brede loopoppervlakte
  • duidelijke display

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANdreas 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

8,0
Stevige loopband voor zijn prijs. In de winkel meerdere modellen getest en al snel tot de virtufit loopband gekomen. Veel ruimte voor mijn hardlooptrainingen en voor liefhebbers genoeg programma’s. Loopband werd snel geleverd Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede loopband

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

9,0
De loopband doet het goed. Kan zowel wandelen als hardlopen. Dempt zacht en dat is tijdens het hardlopen erg fijn. Het scherm is blauw verlicht en goed leesbaar. Ik heb er wel een vloermat bij aangeschaft zodat de vloer beschermt blijft. Snoer is niet heel lang maar met een verleng snoer opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BBFitness1988 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

loopband voor hardlopers, veel mogelijkheden!

Geschreven voor: Virtufit TR-200i Loopband

Algemene score

10,0
ja ik beveel deze loopband aan! Hij heeft veel mogelijkheden zoals programma's en een gratis APP functie waarbij je hele leuke dingen kunt doen via je ipad maar daarnaast loopt hij ook als een zonnetje! Ik loop er veel op maar mijn vrouw en kinderen krijgen ook steeds meer interesse voor hardlopen nu. Handig zo'n verlicht display in de wintertijd! Aanrader~~

Pluspunten

  • kwaliteit
  • verlicht display
  • ipadhouder
  • APP functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer