Virtufit Elite TR-500i Loopband - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Virtufit Elite TR-500i Loopband
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
20 km/h

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bente 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Normaal loop ik altijd buiten maar nu de winter weer in aantocht is toch op zoek gegaan naar een loopband. Het aanbod online is ontzettend groot, daarom ben ik naar de Fitwinkel in Helmond gegaan voor advies. Hier is mij de VirtuFit Elite TR500 loopband aanbevolen. Super fijne loopband met veel opties, groot loopoppervlak en een sterke motor! Inmiddels 2 weken in bezit van de loopband en al meerdere malen met veel plezier gebruikt!

Pluspunten

  • Groot loopoppervlak
  • Sterke motor
  • Goede demping

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RogierGG1978 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend goede en mooie loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik lopen regelmatig hard en bij het kouder en donkerder worden willen we toch graag blijven hardlopen. we zijn daarvoor naar de winkel gegaan en daar stond deze loopband van Virtufit. Bij het testen kwamen we erachter dat hij heel fijn loopt en stabiel en stevig aanvoelt. Het loopvlak heeft een mooie grootte en de extra's zijn ook super. Zoals de ipadhouder waarop je de ipad kan zetten en toch het scherm nog kan zien om je resultaten te zien. Daarnaast vinden we het qua uitstraling ook een plaatje die mooi staat in onze sportkamer. Het is elkaar zetten was trouwens ook een fluitje van een cent, heel makkelijk. Hij stond zo! Een echte aanrader qua mogelijkheden, kwaliteit en in elkaar zetten. Wij hebben er inmiddels aardig wat km op zitten!!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uitstraling
  • ipadhouder
  • veel programma's
  • borstband mogelijkheid
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoJovs1212 26-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ook hardlopen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De loopband gekocht voor wandelen na advies in de winkel, dit was geen probleem door de sterke motor. Nu mn conditie weer op peil is kan ik er ook op hardlopen! Voldoende ruimte en mooi stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Loopvlak
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

DaniellewW 26-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Minimalistisch design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gezien ik de loopband in de woonkamer heb staan moet deze niet opvallen. Ik heb voor de loopband gekozen omdat deze helpt bij het op peil houden van mn vonditie. De loopband is erg stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.L. Peeters 05-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stille loopband.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Loopband heeft voldoende ruimte voor hardlopers. Dempt goed en heeft een minimalistisch display welke toch goed af te lezen is:). Na gebruik is de band opklapbaar. Wij gebruiken de band met zijn

Pluspunten

  • Loopvlak
  • Stil
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duimpje!

Algemene score

9,0
Virtufit Tr 500 is oprecht een heel mooi product.
Dit is hoe hij eruit ziet loopt en wat je er allemaal mee kan zoals helling snelheid etcetera. Slepen is wel moeilijk naar de tweede verdieping

Pluspunten

  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Boven krijgen
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam db 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede band

Algemene score

9,0
Wandelen en hardlopen met verschillende programmas, dat doe ik op deze loopband. Ik kwam deze op kieskeurig tegen en ben het eens met de reviews die online staan. Het is een fijne loopband met veel mogelijkheden die robuust en stabiel is
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vegt 04-04-2018
  • Product gekocht

Formidabele afwerking

Algemene score

8,0
Formidabele afwerking van deze loopband. Het dashboard ziet er werkelijk schitterend uit en doet het goed. De loopband evenals, een echt futuristisch apparaat. De heupen van mij kunnen niet zwaar belast worden en de opvangkracht van deze loopband helpt daar goed bij waardoor er ook hard gerend kan worden zonder erg veel last te hebbben. Montage werk gelukkig gedaan door hun, dit had ik zelf waarschijnlijk niet gekund. Na een paar weken gebruiken piepte de loopband wel een beetje waardoor ik wat olie moest gebruiken
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Reageer

Marianne123 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopbandje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
dit is een mooie stille loopband. Maak er veel gebruik van en de opties zijn uitgebreid. Het eenvoudige display is makkelijk te bedienen en montage werd prima gedaan door een nette monteur.
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PapaDO 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hardloopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze loopband in eerste instantie gekocht om de kwaliteit. We hadden hem geprobeerd en merkten dat hij goed liep en alles er gewoon perfect afgewerkt uitziet. We hebben een paar extra's gezien zoals de app en het scherm in het midden en dat ziet er gewoon top uit. we moeten dit alleen nog verder gaan ontdekken. toen we de grote doos zagen waar de loopband in zit waren we eerst wel wat bezorgd over het opzetten maar de loopband is al groten deels in elkaar gestoken en het was eigenlijk vrij weinig werk om te doen. wij gaan hier nog veel meer plezier aan beleven!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • afwerking
  • mogelijkheden
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Krooshof 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi display en loopt fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht in de winkel , want wilde hem wel eerst testen. Wij lopen 2 a 3 keer per week en bij regen nu binnen. We hebben hem nu 1 week maar loopt ecbt goed en display is echt prima. De apps hebben we nog niet getest.

Pluspunten

  • Mooi display
  • Loopt goed.
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lboode1978nn 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vindt dit product erg prettig. We hebben deze loopband vergeleken met andere loopbanden en dan komt deze als beste uit de bus. Ook bij het uitproberen vonden wij dit de beste keuze

Pluspunten

  • Prettig
  • Fijn in gebruik
  • Mooie computer
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EDH1970 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische loopband!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze loopband werkt zoals verwacht (eigenlijk boven verwachting) en heeft wat mij betreft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In de winkel lieten ze me de app op de telefoon zien die je erop kunt gebruiken en die heeft gewoon veel mooie en gave opties. daarnaast bieden de 30 verschillende programma's mij ontzettend veel uitdaging. Stabiel, sterk, makkelijk te plaatsen en heel mooi om te zien!! Hier gaan we nog veel plezier van hebben! Ps: scherm is ook heel mooi!

Pluspunten

  • prijs,kwaliteit verhouding
  • app op de telefoon
  • uitdagende programma''s
  • stabiel
  • sterk
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas B. 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer strakke stevige loopband. Mooi display en breed loopvlak. Hij is ook erg stil. Hebben hem uitgeprobeerd bij Fitwinkel Hengelo

Pluspunten

  • Breed loopvlak
  • Sterke motor
  • Duidelijk Display
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen handsensoren
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer