Virtufit Elite TR-500i (2020) - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite TR-500i (2020) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 08-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne loopband , aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds 2 maanden in het bezit van deze fijne en stijlvolle loopband. Hij beantwoordt geheel aan de verwachtingen.
Het design van het display is prachtig en overzichtelijk en tevens heel eenvoudig te bedienen.
De meegeleverde tablet steun is ook erg praktisch.
Ook het trainen met de programma,s van de gratis Fitshow app via blue tooth werk perfect.
Al met al een goede loopband met een prima prijs kwaliteit verhouding. 👍

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudige bediening display
  • Programma,s via Fitshow app
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**k@c**a.nl 06-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte loopband voor thuis.
Het brede loopvlak en de vele programma’s hebben mij overtuigd om deze loopband te kopen.
Wel prijzig, maar is het zeker waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product voelt stevig en degelijk aan. Veel programma's en opties. Brede band.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**p@h**l.com 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is voor mij een van de beste loopbanden.
Hij is heel stevig
Loopt heel goed
En de bediening is perfect 👍

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Snelheid
  • Hellingshoek
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**e@g**l.com 01-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooie stevige loopband met verschillende programma’s
Makkelijk en duidelijk in gebruik
Montage was makkelijk met duidelijke handleiding
Ook de app en Bluetooth werken prima
Ingebouwde speakers zijn voldoende van geluidskwaliteit
Kortom een mooie degelijke loopband aan een mooie prijs een aanrader

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Breed loopvlak
  • Uitgebreide programma’s
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël 02-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Van 5KM tot een halve marathon met de Virtufit Elite TR-500i

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Loopband bevalt ontzettend goed. Onlangs wel een kleine reparatie nodig al betrof dit meer het extra invetten en aandraaien van het "incline" mechanisme.

Met name in combinatie met Zwift wordt de loopband 3-4 keer per week fanatiek gebruikt. Halve marathons zijn hier bij geen uitzondering.

Pluspunten

  • Hoge snelheid
  • Veel incline standen
  • Ondersteunt door Zwift

Minpunten

  • Geluid (maar ja.. welke band niet)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

E. Visser 07-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Professionele loopband voor alternatieve binnen training

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Professionele hardloopband, lange brede band waar je goede en snelle trainingen binnen op kan doen. Mooi alternatief als buiten hardlopen niet kan. Heeft 3 standaard snelheden om meteen mee te starten, 9, 10 en 12 km en heuvel standen waarmee je goed heuvel training mee kan doen. Interval handig, omdat je snelheden kan wisselen en goed kan monitoren.
Goed display en standaard om tablet op te zetten. Geschikt voor connecten met Zwift running, leuk om virtueel trainingen op loopband te doen.

Pluspunten

  • Hoge snelheden voor snelle lopers
  • Steile helling mogelijk
  • Geschikt voor Zwift
  • Groot loopoppervlak
  • Groot display, werkt eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en stevige loopband, loopt lekker soepel, met goede demping, ook op hogere snelheden. Loopvlak is breed en geeft vertrouwen. Motor voelt sterk aan, Ipadstand mooi aacessoire. Geweldige loopband voor 3 tot 4 sessies per week.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Sterke motor
  • Mooi loopvlak
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**y@t**t.be 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke loopband voor zowel beginners als gevorden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stevige loopband en breed loopvak.
Ondersteuning van Swift is mooi meegenomen.
Voelt zeer degelijk aan. Voor zowel beginnende al getrainde lopers.
Prijs/kwaliteit een aanrader !

Pluspunten

  • breed loopvlak
  • Swift ondersteuning
  • degelijke bouwkwaliteit

Minpunten

  • beetje gekraak als je dicht vooraan loopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Veelzijdig. goede demping en krachtige motor. Geschikt voor beginner en gevorderde. Programma's werken goed. Instaleren van het geheel is een fluitje van een cent. De bezorging verliep vlekkeloos.
Naar boven brengen was wel even een dingetje. Het apparaat is super degelijk maar weegt wel 70kg. en dat viel bij ons met wenteltrap niet mee. We hebben ook nog een vloermat mee besteld. Ik raad dat zeker aan. Daarnaast gebruiken wij kinomap. Dit kun je koppelen aan het apparaat en op die manier kun je verschillende wandelingen op het scherm maken. Je kunt via usb je eigen filmpjes en muziek afspelen tijdens het rennen Aanrader!

Pluspunten

  • veelzijdige aansluit mogelijkheden
  • breed loopvlak

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**g@g**l.com 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strak design, functioneel en solide. Prettig apparaat met voldoende mogelijkheden

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Loopband piept snel
  • Olie tbv onderhoud lastig aan te brengen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Runner 25-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte loopband voor zowel beginnende als gevorderde (hard)lopers. De loopband is erg stil, reageert snel en heeft een erg krachtige motor. De koppeling met een hartslagmeter (Polar H10) werkt ook uitmuntend. Zelfs voor wedstrijdtrainingen is deze loopband erg geschikt.

Prijs/kwaliteit is erg goed. Ik beveel deze loopband dan ook zeker aan voor de serieuze hardloper.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Erg stil
  • Veel mogelijkheden
  • Reageert snel
  • Erg goede klantenservice

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kate 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

TOP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The treadmill is very good! Suitable for people with tall and long legs. The quality of the treadmill is also very good! So far, everything is good! Installation is very simple! Reasonable price! I recommend!

Pluspunten

  • Reasonable price
  • Good quality
  • easy installation
  • user-friendly

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband, beste koop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Stevig, betrouwbaar en loopt erg fijn. Geen mankementen gekregen in intensief jaar van gebruik. Ziet er mooier uit dan de gemiddelde loopband.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Betrouwbaar
  • Soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**k@g**l.com 16-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede loopband, voldoet aan alle verwachtingen. Volgens mij ga ik hier jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • Stevig
  • Hoge snelheid
  • Sterke motor

Minpunten

  • Hartslag sensoren niet op zij handvaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justus 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en comfortabele loopband met goede after sales service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Begin juli mijn mijn oude loopband vervangen door een nieuwe VirtuFit Elite TR-500i en er geen moment spijt van gehad. De TR-500i loopband is iets breder (5cm) en dat merk je meteen met lopen. De loopband doet rustig zijn werk ook als je onder een helling loopt. Koppeling met Zwift verliep zonder problemen. Het tillen naar de 1ste verdieping was lastig. Een door het tillen beschadigde achterbeveiligingsdeksel werd door Virtufit kosteloos vervangen. Super service!

Pluspunten

  • brede comfortabele loopband
  • makkelijke bediening
  • aansluiten op zwift eenvoudig
  • kwaliteit
  • goede after sales service

Minpunten

  • muziek afspelen kan niet via bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lookshinji 21-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great Product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great treadmill, stable, confortable, choose it as it had incline settings and could connect with zwift, didn't disapoint. Very satisfied with the product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Esteves 21-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great for new runners

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Start to run and fight the COVID restrictions we decided to find a treadmill to do some exercise while confined. Easy to start running with and even integrate with 3rd party apps.

Pluspunten

  • Good Price/Quality
  • Integration with Zwift

Minpunten

  • Not easy to move from locations

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul R 18-07-2020
  • Product gekocht

Prima loopband en service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima loopband met veel mogelijkheden, fijn dat je je iphone ook kan aansluiten zodat je de muziek via de ingebouwde speakers kunt luisteren. Prima demping en redelijk stil. Ook werd ik bij vragen zeer snel te woord gestaan. Prima product en prima winkel.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gijsbert 18-07-2020
  • Product gekocht

Topinvesteting!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat om je conditie op peil te houden. Zeker nu in Coronatijd dat je de deur niet uit hoeft.

Veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudige opbouw
  • Brede loopband
  • Veel lieflijkheden qua orogramnas
  • Mooie display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews