Virtufit Elite TR-500i Loopband - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Virtufit Elite TR-500i Loopband
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
20 km/h
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite TR-500i Loopband op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bente 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Normaal loop ik altijd buiten maar nu de winter weer in aantocht is toch op zoek gegaan naar een loopband. Het aanbod online is ontzettend groot, daarom ben ik naar de Fitwinkel in Helmond gegaan voor advies. Hier is mij de VirtuFit Elite TR500 loopband aanbevolen. Super fijne loopband met veel opties, groot loopoppervlak en een sterke motor! Inmiddels 2 weken in bezit van de loopband en al meerdere malen met veel plezier gebruikt!

Pluspunten

  • Groot loopoppervlak
  • Sterke motor
  • Goede demping

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RogierGG1978 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend goede en mooie loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
Mijn vrouw en ik lopen regelmatig hard en bij het kouder en donkerder worden willen we toch graag blijven hardlopen. we zijn daarvoor naar de winkel gegaan en daar stond deze loopband van Virtufit. Bij het testen kwamen we erachter dat hij heel fijn loopt en stabiel en stevig aanvoelt. Het loopvlak heeft een mooie grootte en de extra's zijn ook super. Zoals de ipadhouder waarop je de ipad kan zetten en toch het scherm nog kan zien om je resultaten te zien. Daarnaast vinden we het qua uitstraling ook een plaatje die mooi staat in onze sportkamer. Het is elkaar zetten was trouwens ook een fluitje van een cent, heel makkelijk. Hij stond zo! Een echte aanrader qua mogelijkheden, kwaliteit en in elkaar zetten. Wij hebben er inmiddels aardig wat km op zitten!!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uitstraling
  • ipadhouder
  • veel programma's
  • borstband mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vegt 04-04-2018
  • Product gekocht

Formidabele afwerking

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

8,0
Formidabele afwerking van deze loopband. Het dashboard ziet er werkelijk schitterend uit en doet het goed. De loopband evenals, een echt futuristisch apparaat. De heupen van mij kunnen niet zwaar belast worden en de opvangkracht van deze loopband helpt daar goed bij waardoor er ook hard gerend kan worden zonder erg veel last te hebbben. Montage werk gelukkig gedaan door hun, dit had ik zelf waarschijnlijk niet gekund. Na een paar weken gebruiken piepte de loopband wel een beetje waardoor ik wat olie moest gebruiken

Reageer

EDH1970 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische loopband!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
Deze loopband werkt zoals verwacht (eigenlijk boven verwachting) en heeft wat mij betreft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In de winkel lieten ze me de app op de telefoon zien die je erop kunt gebruiken en die heeft gewoon veel mooie en gave opties. daarnaast bieden de 30 verschillende programma's mij ontzettend veel uitdaging. Stabiel, sterk, makkelijk te plaatsen en heel mooi om te zien!! Hier gaan we nog veel plezier van hebben! Ps: scherm is ook heel mooi!

Pluspunten

  • prijs,kwaliteit verhouding
  • app op de telefoon
  • uitdagende programma''s
  • stabiel
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raes B. 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product, top service!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
We hadden vooraf veel loopbanden vergeleken, online en in fysieke winkels. De Virtufit Elite TR-500i trok onze aandacht door de goede specificaties en het moderne design. We hebben de loopband nu ongeveer 6 weken in ons bezit en we zijn zeer tevreden, zowel over het product als de service naverkoop. Een voldoende breed loopvlak, geen lawaaihinder, ... Een aanrader!

Pluspunten

  • Voldoende breed loopvlak
  • Geen lawaaihinder
  • Goede service naverkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Elite TR-500i Loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

8,0
Dit (duurder) model werd voorgesteld door de verkoper omdat het door mij bestelde model niet meer leverbaar was. (zonder opleg !)
Netjes geleverd tot aan de voordeur.
Installatie verliep vrij vlot.
Gebruik hem nu meermaals per week en zeer tevreden van.

Pluspunten

  • stabiliteit
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • handleiding beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief, makkelijk en leuk produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

8,0
Goede stevige kwalitatieve loopband.
Zeker een aanrader.
Makkelijk en grote display.
Handige app voor IPad

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Makelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 20-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stevige loopband, kwalitatief prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
In vergelijking met mijn vorige loopband een duidelijk betere kwaliteit. Is geen koopje, maar kan zich zeker meten met de duurdere loopbanden voor thuisgebruik.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Band klapt niet ver op, neemt wat plaats in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superfijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Ik vind deze loopband erg fijn! Hij heeft een lekker breed loopvlak, is erg stabiel en voelt erg robuust aan. Snelheden zijn goed te variëren en hij heeft fijne programma’s die je naar wens kunt aanpassen. Alles wordt goed aangegeven op het grote display en is ook duidelijk voor de gebruiker. Hellingpercentage, verbruikte calorieën en afstand, alles goed in het zicht en eventueel nog aan te vullen door hartslag icm hartslagband. Dat laatste heb ik geen ervaring mee omdat ik een sporthorloge gebruik. De iPad standaard is ook fijn, je kunt op deze manier nog lekker al lopend een serie of iets anders kijken en je resultaten blijven zien. Ik heb hem nu een dikke maand in gebruik en heb hem elke dag gebruikt. Heerlijk met een muziekje erbij 🙂. Uit de boxen van de loopband komt een goed geluid. Ingeklapt neemt hij minder ruimte in beslag. Het inklappen gaat door telescooparm supergrote. Ik gebruik op de sportschool een proffesionele band van technogym en deze doet daar zeer zeker niet voor onder! Bovendien is dit een prachtig apparaat om te zien! Ik ben er in ieder geval superblij mee! Fitwinkel Hengelo heeft de loopband geleverd en hem keurig in elkaar gezet, gevolgd door uitleg.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Goed loopoppervlak
  • Duidelijk display
  • Veel mogelijkheden
  • Goede demping

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hardloop band Virtufit TR-500i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Het is een prima hardloopband, erg veelzijdig en met voldoende programma's om te trainen. De kwaliteit is bijzonder goed, de band loopt geruisloos en heeft een krachtige motor. Verder is de demping prima in orde.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Veel programma's

Minpunten

  • Loopband is erg zwaar om naar boven te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Prima loopband en doet precies wat ie moet doen. Alle toeters en bellen gebruik ik (nog) niet maar wel getest. Niets op aan te merken. Bovendien hij voelt heel robuust aan. Enige minpuntje is het in en uitklappen. Dat gaat niet zo eenvoudig als wordt gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gust 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatieve loopband met een moderne interface

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Na lang vergelijken hebben voor de Virtufit gekozen daar deze zeer mooie specificaties had, aan een scherpe prijs. De interface oogt mooi en modern. Enkel jammer dat de integratie met mobile apps toch nog een beetje stroef verloopt.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • mogelijkheden

Minpunten

  • relatief zwaar
  • geen touch screen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kamps 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fitnessapparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

8,0
Het apparaat bevalt ons goed en is makkelijk in gebruik.
Verder was het een snelle levering. Het in elkaar zetten ging ons ook gemakkelijk af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grieko van den brink 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste loopband met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
Mooie robuuste loopband met vele progamma’sen mogelijkheden staat goed stevig goede demping prijs kwaliteit iets duurdere band maar zeker waar voor zijn geld altijd lekker binnen lopen aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoJovs1212 26-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ook hardlopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
De loopband gekocht voor wandelen na advies in de winkel, dit was geen probleem door de sterke motor. Nu mn conditie weer op peil is kan ik er ook op hardlopen! Voldoende ruimte en mooi stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Loopvlak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

DaniellewW 26-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Minimalistisch design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
Gezien ik de loopband in de woonkamer heb staan moet deze niet opvallen. Ik heb voor de loopband gekozen omdat deze helpt bij het op peil houden van mn vonditie. De loopband is erg stil!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.L. Peeters 05-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stille loopband.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
Loopband heeft voldoende ruimte voor hardlopers. Dempt goed en heeft een minimalistisch display welke toch goed af te lezen is:). Na gebruik is de band opklapbaar. Wij gebruiken de band met zijn

Pluspunten

  • Loopvlak
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duimpje!

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Virtufit Tr 500 is oprecht een heel mooi product.
Dit is hoe hij eruit ziet loopt en wat je er allemaal mee kan zoals helling snelheid etcetera. Slepen is wel moeilijk naar de tweede verdieping

Pluspunten

  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Boven krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam db 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede band

Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

9,0
Wandelen en hardlopen met verschillende programmas, dat doe ik op deze loopband. Ik kwam deze op kieskeurig tegen en ben het eens met de reviews die online staan. Het is een fijne loopband met veel mogelijkheden die robuust en stabiel is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne123 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopbandje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-500i Loopband

Algemene score

10,0
dit is een mooie stille loopband. Maak er veel gebruik van en de opties zijn uitgebreid. Het eenvoudige display is makkelijk te bedienen en montage werd prima gedaan door een nette monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews