Flow Fitness DTM400i - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Flow Fitness DTM400i op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,6

t**********@s********* 16-07-2023
  • Product half jaar of langer in bezit

Stille, robuuste loopband

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

Dit is echt een goede loopband. Voor deze heb ik in korte tijd twee andere stukgelopen, omdat de plank onder het rubberen loopvlak in stukken brak. Ik weeg 81 kg en de band zou tot 120kg belast mogen worden. Deze is veel robuuster, stiller, breder en de bijbehorende app is goed. Hij heeft van zichzelf een lichte helling, zodat je wellicht wat minder snel loopt, maar de ervaring is daardoor wel realistischer in vergelijking met buiten lopen.

Pluspunten

• Robuust
  • Breed
  • Stil

Minpunten

• alleen in app afstand te zien
  • Vast minimale helling

d************@g******** 31-03-2023

Goeie loopband

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

- Mooi design - robuust - stil Een aanrader, voor der prijs heb je echt wel een goeie loopband.

Pluspunten

• Robuust
  • Vrij stil

LS 28-03-2023
  • Product paar maanden in bezit

extra warranty

7,0
It does the job. It's decently heavy and have small footprint when folded. wheels could've been better but they work and it's nice plus , got it from fitwinkel.nl only writing this to have extra warranty

Pluspunten

• Decent build quality for the price
  • compact when folded
  • rather easily moved arround

Minpunten

• can't connect with sport trackers natively
  • app doesn't track stats
  • wheels could've been better

Tom 28-03-2023

Een enorme verbetering...

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

Nadat twee keer eerder gekochte loopbanden onder mij kapot gegaan waren, kreeg ik deze met wat bijbetaling als vervangende loopband aangeboden. Deze loopband is stukken robuuster en ook veel stiller. Het loopvlak is ook breder. Al met al een enorme vooruitgang. Je kunt naast het eigen display van de band ook via een app op je telefoon je prestaties en voortgang gemakkelijk volgen. Het enige belangrijke verschil met eerdere loopbanden die ik gehad heb is het feit dat deze standaard een behoorlijke minimale hellingshoek heeft, waardoor je structureel wat minder snel loopt. Dat is even wennen. Maar verder is deze loopband aanbevelingswaardig.

Pluspunten

• Robuust
  • Stil

Minpunten

• Minimum hellingshoek vrij groot

a***********@g******** 14-01-2022
Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

Perfecte keuze. Na lang wikken en wegen ( er is een enorme keuze) deze loopband gekocht. Loopband is voor 99% gemonteerd. Uitpakken en naar zolder gedragen. Met 2 personen. Geen enkel probleem. Inklappen en uitklappen gaat heel eenvoudig. Neemt ingeklapt nauwelijks ruimte in. wij zijn 72 jaar !!. uitstekend gevoel voor ons. Kan hem iedereen aanbevelen. Kwalitatief ook uitstekende keuze.

Pluspunten

• Geheel opvouwbaar
  • Neemt weinig ruimte in
  • Goede service van Flow Fitness

Minpunten

• tot zover geen

Fred 29-03-2021

Klein maar fijn

10,0
Ik wilde een compacte loopband die als je hem wegzet weinig ruimte nodig heeft en dus niet zover naar voren overhelt maar toch ook de meeste opties heeft van zijn grotere broertjes. Deze loopband heeft het allemaal. Zover ik weet is dit de kleinste op de markt en die toch een hellingshoek kan produceren van 12 graden en een snelheid kan leveren van 12 km per uur. De motor is sterk maar toch redelijk stil. Voorgeprogrammeerde programma’s en de mogelijkheid deze aan te passen. Hij is makkelijk op te bergen en tja wat moet ik meer zeggen dan helemaal top. Ik hoop hier nog heel lang plezier van te hebben en gezien de solide constructie zal dat zeker wel lukken.

Pluspunten

• Hellings hoor van 12 graden
  • Compact
  • Solide gemaakt
  • Snelheid tot 14 km per uur
  • Sterke toch redelijk stille motor

John De wit 28-04-2019

Sterk gebouwd apparaat

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

Ben 71 jaar jong, moet enkel wat stappen halen gedurende dag en in beweging blijven, records en uitdagingen moet niet meer. Gekozen voor dit toestel omdat het sterk gebouwd is, redelijk compact en brede loopband heeft. Heb hem nog maar een dag en doet alles wat hij beloofd. Enkel voor een persoon op leeftijd is hij wel iets te solide gebouwd, 57 kg tilt men niet alle dagen een paar uur naar boven als men hem moet verplaatsen. Voor mij maar enkele malen na renovatie van mijn kamer blijft hij op een vaste plaats staan.

Pluspunten

• Compact
  • Brede loopband
  • Eenvoudig
  • Goed gebouwd
  • Wieltjes om hem te verplaatsen, ook zijwaarts

Minpunten

• Te zwaar voor mensen op leeftijd+ 70 (verplaatsen)
  • Tablet houder mocht iets hoger zij
  • Plaatsing aan en uit knop (leeftijd gebonden)

Loek 10-11-2018
  • Product paar maanden in bezit

Lekker handzaam

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

De loopband gekocht om thuis te trainen ivm etalagebeen. De compacte maten van het model gaf de doorslag om te kopen. Voldoet uitstekend voor mijn looptraining binnenshuis als het slecht weer is .

Pluspunten

• Handzaam met verplaatsen.
  • Neemt weinig ruimte in.
  • Maakt weinig geluid.

Minpunten

• hellingshoek op beginpunt al vrij fors .
  • luidspeaker zeer matig geluid .
  • bleuthoot niet stabiel.

Voldoende

Jos 12-09-2018

Heel compact !

Geschreven voor: Flow Fitness DTM400i

Wat een ontzettend fijn toestel ! Gemakkelijk in elkaar te zetten en het mooiste is dat het zo weinig plaats in beslag neemt in tegenstelling tot al die ander logge toestellen. Lang naar gezocht, eindelijk gevonden.

Pluspunten

• Compact
  • Degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

• (Nog) geen gevonden