Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017 - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
16 km/h
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 14-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband voor een economische prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Voldoet ruim aan alle eisen die je aan een loopband in deze prijsklasse mag stellen. Laatste montagehandelingen zijn goed omschreven en zijn simpel te doen.
Gewicht kan een probleem zijn indien je zoals wij hem op zolder wilt plaatsen, maar hij is op een simpele wijze in hanteerbare hoofdgroepen uiteen te nemen en ook weer gemakkelijk in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • eenvoudige montage
  • goede bediening
  • goede demping
  • sterke motor

Minpunten

  • geen negatieve helling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno R. 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband-Zeer stabiel, professioneel en meteen a d slag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Ik was al maanden op zoek naar een goede loopband die minimaal semi professioneel zou zijn qua uitstraling en gebruik. Alle recensies die ik las over dit apparaat kloppen! 6 schroeven vastdraaien en rennen maar. Meteen verslaafd en al 6 keer gebruikt in de eerste 2 weken. Heerlijk ook om niet naar buiten te hoeven of tijd te verliezen om naar de sportschool te komen. Professionee, stabiel, zwaar (moet ook) en heeft alles wat je je wenst voor deze prijs. Zal ongetwijfeld upgraden naar de Jet 7 oid over een jaar of twee want dit is werkelijk een top product.

Pluspunten

  • Uit de doos meteen gebruiken
  • Stil, goed gedempd, div programmas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabina 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

8,0
Goede prijs /kwaliteit verhouding, stevige constructie, plaatsbesparend, groot scherm, makkelijke bediening, mogelijkheid om hellingen te trainen

Pluspunten

  • Goede prijs /kwaliteit verhouding
  • stevige constructie
  • groot scherm
  • makkelijke bediening
  • makkelijk instelbare helling en snelheid

Minpunten

  • loodzwaar min 2 personen nodig voor de plaatsing
  • maakt veel lawaai bij hogere snelheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindsey 14-09-2019
  • Product gekocht

Loopband jet 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

10,0
Het is een fijne loopband!
Met uitgebreide programma's en een helling. De loopband gaat tot 16km per uur en is makkelijk inklapbaar.
Het enigste minpunt is dat als de loopband ingeklapt staat. Het nog best groot is.

Pluspunten

  • Makkelijk inklapbaar
  • Uitgebreide programma's
  • Helling

Minpunten

  • Ingeklapt nog best groot

Reageer

Linda 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld, maar toch na de reviews gelezen te hebben en mijn vraag beantwoord was via chat met X ben ik over stag gegaan. Ben erg blij met de loopband. Is makkelijk opgezet. En makkelijk in gebruik. Het opklappen is ook zeer handig. Ik raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Snel gemonteerd
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 12-09-2019
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Ik ben 1.70 en voor mij werkt het perfect. Wandelen en hardlopen kan allebei en hij is stevig. Super goede prijs kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk monteren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Mn vriend van 2 meter vindt m te klein.

Reageer

EH 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

10,0
Fijne loopband, makkelijk in elkaar te zetten, maakt weinig geluid, makkelijk te bedienen.
Jong of oud, iedereen van het gezin loopt er zijn eigen programma op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede maat loopband. Makkelijk in en uit te klappen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

8,0
Simpele duidelijke bediening. Zowel voor oud als voor tieners. Niet lawaaierig. Makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Bediening simpel
  • Makkelijk inklapbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

karlijn 17-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne Loopband voor beginners!!

Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
De loopband werkt erg goed, is super makkelijk in elkaar te zetten en kan je meteen gebruiken. Ook het opklappen en verzetten gaat gemakkelijk. Ik gebruik continu de iPad als ik loop en dat gaat prima met het daarvoor bedoelde rekje. Ik vind het wel erg vervelend dat, als je de loopband even op stop zet om wat water te nemen, en daarna weer op play drukt, de pauze vaak te lang geduurd heeft en je weer van voor af aan moet beginnen. Je instellingen worden dan gewist. Ook het aantal kilometers en calorieen kun je dan niet meer zien.

Pluspunten

  • goede demping
  • makkelijke setup
  • stevig

Minpunten

  • Play/pauze optie valt te snel uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. H.Witzier-Kroeze 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

8,0
Eenvoudig , inklapbaar ,voor iedere ruimte geschikt ,
Super service ,Goede koop en een veilige loop
en zeker zelfs nog een sierraad in de slaapkamer

Pluspunten

  • Inklapbaar
  • eenvoudig en makkelijk in gebruik
  • Perfecte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GoGo 28-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Focus Fitness Loopband - Jet 5 - Echt blij!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Geweldig.... lekker elke dag thuis hardlopen. ik raad deze product zeker aan. qua prijs valt het ook reuze mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Heel lang getwijfeld welk toestel ik zou kiezen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt. Bestelling was snel geleverd en de loopband was makkelijk te monteren. Ik zet de tv aan en lopen maar. Loopt heel goed en het toestel is heel stil. Ideaal voor als de kindjes in bed liggen. Zeer tevreden, zou meteen terug dezelfde kopen.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Snelle opstart
  • Neemt niet veel plaats in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie.R 22-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie stevige loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

10,0
loopband aangeschaft omdat mijn vrouw een herseninfarct heeft gehad en dat zij veel moest bewegen, nou maak ik ook gebruik van elke dag een uurtje lopen. en wij zijn er heel blij mee . ik had hiervoor een crosstrainer maar daar deed ik niks meer mee. maar de loopband maakt nu overuren een geweldig product.

Pluspunten

  • Een goeie en stevige loopband
  • Display is goed af te lezen
  • Je rolt hem zo weg
  • je zet hem zo in elkaar

Minpunten

  • Je word er alleen moe op
  • Erg zwaar om hem naar boven te beuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marianne 22-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

focus fitness jet 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

10,0
Prima loopband, ik gebruik hem elke dag. Voor een half uur op 4,5 km per uur. Het enige nadeel is het geluid tijdens het lopen. Hij is zeker niet geruisarm.

Pluspunten

  • helder,duidelijk display
  • stevige handgrepen.

Minpunten

  • geluid tijdens lopen
  • plaats van de aan /uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Menting 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze loopband voldeed aan mijn eisen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een loopband, die enigszins vergelijkbaar was, met een loopband bij een sportschool. Ik heb gekeken naar: geluid (motor met genoeg PK en goede demping), loopgedeelte (voldoende breedte en lengte loopband), automatische helling instelling, hartslagmeting, diverse voorgeprogrammeerde snelheid programma's, makkelijk inklapbaar en niet onbelangrijk, naar de prijs/kwaliteit. Ik heb de loopband nu 3 weken en heb er al een aantal keren op gelopen. Hij bevalt mij prima en voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • sterke motor
  • groot loopvlak
  • weinig geluid
  • goeie demping
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim loopgedeelte, duidelijk display makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

10,0
Fijn apparaat door voldoende ruimte op het loopvlak, door duidelijk display makkelijk in te stellen, het apparaat geeft weinig geluid als je erop loopt en is heel makkelijk weg te zetten. Ik ben er echt heel blij mee omdat ik op deze manier kan wandelen/sporten wanneer ik kan en wil.

Pluspunten

  • Makkelijk zelf op te stellen, ook als leek
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter J. 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop voor de wintermaanden tot trotseren

Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Deze loopband heeft alles wat je nodig hebt om thuis, droog en warm je conditie te blijven onderhouden. Ik loop elke week 4-5 keer op de loopband nu het buiten donker is savonds.
Ideaal om te blijven lopen en geen excuses te verzinnen omdat het koud en donker is.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snel gemonteerd
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ties 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

loopband

Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
In het fitnesscentrum maakte ik al veel gebruik van de loopband. Nu heb ik er één thuis! Helemaal geweldig de Jet 5. Slecht weer vormt geen excuus meer voor het overslaan van de zo noodzakelijke lichaamsbeweging. De loopband biedt veel mogelijkheden om te variëren in snelheid en helling. Dus voor 'elck wat wils'. Ik ben nu nog aan het 'uitproberen'. De mogelijkheid tot programmeren van je wekelijkse beweging ga ik zeker benutten. Op één ding verkeek ik mij. Om de loopband boven te krijgen moest ik enkele sterke mannen regelen.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te bedienen
  • veilig en stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en stevige loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

9,0
Een stevige loopband met voldoende mogelijkheden in snelheid en helling. Behoorlijk zwaar om de trap op te krijgen (3 man voor nodig), maar daarvoor krijg je wel een degelijke loopband wat zeker wel fijn is voor hardlopen. Zorg er wel voor dat je de plastic banden om de loopband pas verwijderd als hij op zijn plaats staat.

Was even puzzelen met de band in het midden krijgen en deze blijft ook nu na bijna 1 week gebruik nog af en toe naar een kant trekken. Gelukkig met minimale moeite weer te herstellen. Ben alleen benieuwd of dit blijvend is of dat de band na aantal keren gebruik voort in midden blijft.

Heeft ook goede demping welke je al merkt bij lichte hellingen.

Al met al zeer goede loopband met voldoende mogelijkheden om het lopen uit te bouwen.

Pluspunten

  • Goede demping
  • Voldoende snelheid en hellingsmogelijkheden
  • Degelijke loopband
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk jan 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geld. Goeie loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend Gekozen voor beweging. Je hoeft niet naar.de sportschool te gaan. Makkelijk te gebruiken

Pluspunten

  • Hoef niet naar sportschool

Minpunten

  • Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews