Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Focus Fitness Loopband - Jet 5 - 2017
Best Reviewed september 2017
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
16 km/h
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max van Varsseveld 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en fijne knoppen structuur

Algemene score

8,0
De loopband is eenvoudig te installeren. De opklapfunctie van de loopband spreekt mij ook aan. Daarnaast biedt de loopband meer dan voldoende trainingsmogelijkheden. Het verstellen van de hellingshoek verloopt heel soepel.

Pluspunten

  • goede programmering
  • geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaak 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer volledig toestel. Voldoet voor 100 procent aan de verwachtingen. Moderne uitvoering, handig in gebruik en overzichtelijk scherm.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Moderne uitvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A. van Eldik 13-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder stabiel en instelbare snelheid

Algemene score

10,0
Mijn vrouw heeft al meer dan 25 jaar heel veel last van fybromyalgie en ME. Daarnaast kreeg ze ca. 10 jaar geleden reuma. Door haar beperkingen oa. met het lopen is samen wandelen verleden tijd. Dit komt omdat , mn. 's-avonds ze al gauw struikelt over oneffenheden op het trottoir of anderszins met alle gevolgen van dien. Sinds we de loopband hebben aangeschaft en deze beneden op onze slaapkamer hebben staan maakt ze gemakkelijk meerdere keren per dag gedurende ca. 15 minuten gemakkelijk gebruik van deze loopband. Hij is stabiel , uitgevoerd met armleuningen waaraan ze zich kan vastpakken als ze loopt ivm. haar evenwicht en de snelheid is eenvoudig in te stellen en zo nodig op te voeren. Deze loopband bevordert het op peil houden van haar conditie. Kortom; voor ons een van de beste aankopen van de laatste tijd.

Pluspunten

  • Stabiel te plaatsen
  • veilig om op te lopen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Cruts 13-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband met duidelijk leesbaar scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze loopband gekocht door aanbeveling van mijn zoon.Hij heeft deze loopband drie weken voor mij bij jullie gekocht en is heel erg tevreden over dit apparaat. Ik ben zelf ook zeer tevreden over de loopband,en zou hem zeer zeker aanraden.Een top apparaat.

Pluspunten

  • Degelijke en stevige loopband
  • Duidelijk leesbaar display
  • Goede beveiliging bij vallen o.i.d.

Minpunten

  • Erg zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiel 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Loopband - Focus Fitness Jet 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een fijne loopband ,eenvoudig in gebruik en voldoende programma's om mee vooruit te kunnen voor thuis gebruik

Pluspunten

  • op klapbaar
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • loopband maakt wat geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Theo 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stabiele loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stabiele loopband.
Ik gebruik deze omdat ik etalage benen heb en daarom veel moet wandelen met het liefs een helling.
Deze gekocht omdat hij een elektrisch verstelbare hellingshoek heeft.
Deze werkt perfect en is erg handig in gebruik.
Doordat ik ook veel bij de fysio op verschillende loopbanden heb gelopen kan ik een aardige vergelijking maken met veel duurdere apparaten.
Ik merk geen verschil tussen deze en de dure loopbanden.
Nu gebruik ik hem tot maximaal 6 km per uur, dus kan ik niets zeggen over hoe het gaat met hardlopen maar ik verwacht daarmee ook geen problemen.
De voorgeprogrammeerde programma’s gebruik ik ook niet, dus daar kan ik ook niet over oordelen.

Pluspunten

  • Erg stevig
  • Loopt als een veel duurdere band

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na verkoop van mijn vorige loopband waar ik achteraf spijt van kreeg heb ik deze aangeschaft.
Nu blijkt dat ik beslist geen spijt had hoeven hebben omdat ik met deze loopband een stuk gelukkiger ben dan de vorige.
Vooral de prijs kwaliteit verhouding is top.

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Tot dusver niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Brede loopband

Algemene score

7,0
Band doet het goed, wel beperkte instelmogelijkheden. Vooraf ingestelde programmering niet optimaal. Verder tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze loopband nu een maand en een paar dagen en loop er al elke dag minimaal een half uur op. Meestal langer. Ik heb dit model vooral gekozen, vanwege de aantrekkelijke prijs. Ik had nooit eerder een loopband gehad en alleen op de sportschool er (wel vaker) op gelopen. Uiteraard is die van de sportschool een stuk zwaarder, maar ik vind de Jet 5 echt een degelijke loopband, zélfs in vergelijking met die van de sportschool!

Het in elkaar zetten was super eenvoudig. Letterlijk met 6 schroeven staat hij in elkaar en dan nog de twee sierkappen op de poten zetten en je kunt aan de slag.
De doos waarin de band wordt afgeleverd is erg zwaar en groot, dus het is fijn als de bezorger het pakket zo dicht mogelijk op de plek brengt waar je hem wilt hebben.

De bediening is heel eenvoudig en je hebt 36 mogelijkheden aan voorgedefinieerde programma's. Ik weet niet of ik die zal gebruiken, omdat ik het fijn vind om gewoon zelf te bekijken hoe hard ik wil lopen, maar misschien wordt dat later anders.
Als je door de 36 programma's scrollt (met de +-toets), dan kom je op 3 User-definieerbare programma's. Ik heb nog niet uitgevonden hoe dat moet, daar schiet de manual wat mij betreft iets te kort. Na die 3 User programma's heb een optie waarbij je na invoeren van lengte, gewicht en leeftijd je BMI kan laten uitrekenen door de sensoren voor hartslag vast te houden. Ik vermoed dat behalve het berekenen van BMI o.b.v. lengte en gewicht, dan ook je vetpercentage wordt meegenomen.

Ik heb de loopband zonder mat eronder op een tegelvloer staan en ik vind dat het steady is en het bonkt ook niet. Het geluid dat je hoort is enkel van de band die draait en dat vind ik ook erg meevallen. (Maar ik zet dan ook lekker een muziekje of een audiobook aan als ik ga lopen.)
Kortom: veel mogelijkheden en ik hoop er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Gebruiksgemak
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Manual is beperkt, maar belangrijkste staat er in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima loopband met makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De loopband voldoet aan mijn verwachtingen. De bediening is eenvoudig en logisch opgebouwd. Doordat de loopband al bijna helemaal gemonteerd geleverd werd is hij eenvoudig (verder) in elkaar te zetten. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Focus Fitness loopband Jet 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb om de volgende redenen voor dit product gekozen: de ruimte hij is niet al te groot, maar het loopvlak is voldoende. Heeft voldoende mogelijkheden voor wat ik er mee wil aan programma's. Heeft geen connectie met hartslagmeters, maar dat hoeft ook niet. Die heb ik zelf. En verder doet het precies wat het moet doen. Mij laten wandelen en hardlopen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Neemt niet veel ruimte in.

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 08-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne loopband, goede prijs- kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede demping, veel opties, fijn in gebruik. Wij maken er hier thuis veel gebruik van en zijn erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita Gabriels 07-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Betersport Loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij deze elektrische loopband van Betersport. Is de weg naar een slank lichaam nog maar kort.
Zo krijg je snel een slanke lijn. Bestel hem maar, dat wordt reuze fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Walther 04-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Focus jet 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede loopband met krachtige motor
En 31 verschillende loop programma,s

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.W.G.Degen 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekeken naar het gewicht en de breedte van de loopband en kwam uit bij de focus Fitness Jet 5. Hij staat stevig maakt weinig geluid en is gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margot 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal

Algemene score

10,0
We zijn persoonlijk langs gegaan voor advies. In eerste instantie wilden we voor de Jet 2 gaan maar wanneer je de loopband intensiever gaat gebruiken werd de Jet 5 aangeraden. Toon heeft ons goed geholpen, duidelijke uitleg gegeven. Ideaal en makkelijk in gebruik. Voor iedere thuis sporter is de Focus Jet 5 een aanrader!

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brouwer 09-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

super loopband!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne loopband. Maakt weinig geluid, makkelijk in elkaar te zetten en heeft erg veel programma's.

Pluspunten

  • veel programma's
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen duidelijke uitleg wat de programma's inhouden
  • lastig hoe te programeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke van Bladel 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

LoopbandFocus Fitness Jet 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een perfecte bezorging en een zeer goede kwaliteit loopband. De loopband is breed en een goede lengte om hard te lopen TOP,. Ik heb ook al een roeitrainer en deze is ook van een hele goede kwaliteit super aparaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinartz 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Focus loopband Jet -5

Algemene score

9,0
Eenvoudig qua uitvoering maar functioneel! Netjes afgewerkt en simpel te installeren. Je kunt binnen 10 minuten je eerste run op de loopband doen. Product doet wat het beloofd, niet voor professionele runners, maar uitstekend voor mensen die willen bewegen!

Pluspunten

  • Uitvoering
  • Eenvoudige montage
  • Afwerking
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • De aflevering via Betersport was matig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lizzy 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede loopband voor de prijs, voelt stevig aan en het motorvermogen is ruimvoldoende. Is gemakkelijk in elkaar te zetten en te verrijden. Bevat een hoop voorgeprogrammeerde programma's en de mogelijkheid om zelf programma's aan te maken. Het scherm is duidelijk en geeft genoeg informatie weer. Het grootste pluspunt is dat hij erg stil is, zeker met een goede geluidsdempendemat eronder. Neemt opgeklapt weinig ruimte in beslag en ziet er (voor zover dat voor een loopband mogelijk is) ook mooi uit.

Het enige nadeel zijn de sneltoetsen van het menu, deze zijn wat onpraktisch. Zo kan de hoogte niet op 0 of 12 (de hoogste stand) worden gezet via de sneltoetsen, enkel op 2, 4, 6, 8 en 10. Hetzelde geldt voor de sneltoetsen voor de snelheid.

Pluspunten

  • Stil
  • Stevig
  • Goed motorvermogen
  • Opklapbaar
  • Mogelijkheid om eigen programma's aan te maken

Minpunten

  • Sneltoetsen menu onpraktisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews