Focus Fitness Jet 2 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Jet 2 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 31-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Focus Fitness Jet 2 loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
Fantastische loopband voor thuis! Prima in elkaar te zetten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik was op zoek naar een 'simpele' loopband zonder al te veel toeters en bellen. Ik heb een vorm van reuma en lopen is goed voor mij. Deze band is stabiel en heb ik minder last van pijn! Nog even en ik kan erop dansen :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Greetbat 21-09-2020
  • Product gekocht

Loopband Jet 2 uitermate geschikt voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
Op internet gezocht welke loopband voor mij geschikt zou zijn. Ook keek ik naar de prijs omdat ik de band alleen maar gebruik om te wandelen en te joggen. Mijn oog viel op de Jet 2 omdat het mij een heel stabiele loopband leek tegen een heel aantrekkelijle prijs. Gekocht en 1 dag daarna al bezorgd. De loopband voldoet aan al mijn wensen en ik ben er heel erg tevreden over. Ben 77jr en de band houdt me lekker fit. Top!!

Pluspunten

  • Duidelijle display
  • Breed loopvlak

Minpunten

  • Handleiding mag iets duidelijker zijn
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
Hele fijne loopband, bevalt tot nu toe goed. Makkelijk in elkaar te zetten en snel op te bergen omdat hij ingeklapt kan worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JM 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar degelijk, zeker voor z'n prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
Het in elkaar zetten viel me reuze mee, maar het is wel handig om dit met z'n tweeën te doen. Qua hellingshoek zijn er maar 2 standen, maar er zijn wel een aantal programma's in te stellen (niet geprobeerd nog). Voor de prijs lijkt het vooralsnog een heel degelijke loopband (pas 3 weken in bezit). Ik gebruik hem voor wandelen, niet voor hardlopen.

Pluspunten

  • makkelijk te monteren
  • makkelijk te bedienen
  • loopt soepel
  • diverse programma's

Minpunten

  • harde piep als je hem aanzet, kort maar irritant
  • 2 opties qua hellingshoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding ,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Werkt perfect . Stipte levering . Stevig robuust toestel.Makkelijk alleen te monteren. Simpel eenvoudig scherm maar voldoet aan alle eisen om dagelijks een beetje te sporten.

Minpunten

  • Er is geen uitleg over de programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedgekeurd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
De levering was heel vlot en op de beloofde dag aangekomen. Mijn man had geen problemen voor de montage. Het lopen gaat vlot, goeie demping. Misschien was het handig geweest om een boekje met trainingsschema's er bij te krijgen

Pluspunten

  • eenvoudige montage
  • opklapbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lulu 18-12-2019
  • Product gekocht

Niet twijfelen maar kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
Ik heb de loopband nu ongeveer 2 maanden en voor een beginner is dit een aanrader!
Makkelijk in elkaar te zetten (ongeveer 15min), voelt stevig aan, en naar mijn mening maakt het amper geluid.
Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes en opgeklapt neemt het niet te veel ruimte in beslag.

*wil je de loopband vanuit de opgeklapte positie weer plat? Onder in tegen de rode stang aandrukken (met je voet) en de loopband zal zachtjes neer zakken.

NIET TWIJFELEN! GEWOON KOPEN!😁😉👍🏻

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Stil
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Snel in elkaar te zetten
  • Snelle levering!

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunten

Reageer

Rianne 22-10-2019
  • Product gekocht

Loopband JET2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de loopband en zeker ook heel tevreden over de snelle levering.Ik heb de loopband sinds half september 2019 in het bezit en het in elkaar zetten is goed te doen met de handleiding. Ik heb al aardig wat kilometers erop gewandeld/hard gelopen en loopband maakt weinig geluid. De verschillende programma's zijn ook ideaal om je trainingen wat af te wisselen. Ik ben een beginnende loper en kan jullie deze loopband zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Snelle levering

Minpunten

  • Tot op heden nog geen minpunt kunnen ontdekken

Reageer

TJY 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, complete en betaalbare loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Goede stevige loopband voor een betaalbare prijs. Zeer compleet. Gebruiksaanwijzing laat te wensen over maar na wat uitproberen toch gelukt. Aanrader voor beginnende loper.

Pluspunten

  • Compleet
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stayshamago 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
Ik heb de loopband 3 weken, ik gebruik het elke dag, eenvoudig te monteren, gebruiken en verplaatsen, het is stil. Ik voel me zoveel beter sinds ik het gebruik. Ik ben blij met mijn aankoopm. Ik raad het 100%

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loopband 30-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne loopband voor een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
wij hebben ongeveer 10 jaar geleden bijna dezelfde loopband bij betersport gekocht en regelmatig
tot volle tevredenheid gebruikt,dus toen hij kortgeleden kapot ging was de keuze niet zo moeilijk
en dus een nieuwe gekocht ,bovendien is de helling instelbaar.
dat wij tevreden zijn met betersport blijkt wel want wij hebben op 10 october 2018 ook nog een
roeiapparaat besteld waar wij heel tevreden mee zijn.

Pluspunten

  • makkelijk verplaatsbaar
  • weinig geluid
  • betrouwbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sabine bakker 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
mooie loopband voor die prijs.
veelzijdige programma,s erop en hij loopt perfect. keurig in te klappen dus neemt niet veel plek in beslag.

Pluspunten

  • goede prijs/product verhouding
  • compact
  • veelzijdige programma,s erop
  • heeft wieltjes dus makkelijk verplaatsbaar
  • rent heel soepel

Minpunten

  • te log om naar zolder te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

romeijn 21-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en groot scherm, zeer heldere instructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
De Fitness Jet 2 dat alles wat ik had verwacht en qua instellingen biedt hij zelfs nog meer dan ik verwacht had. Ik was ook erg verrast hoe degelijk verpakt (in doos en op een eigen pallet) de loopband tot zelfs bij mij binnen werd afgeleverd. Met de goede instructie staat hij werkend en al binnen een half uur zonder een enkele vraag.

Pluspunten

  • heldere instructie
  • nette manier van afleveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 25-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afgeslankte volwaardige loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Wij - 70-plussers - wilden kunnen conditielopen zonder de deur uit te hoeven. Op internet kwamen wij de Jet2 loopband tegen. Een afgeslankt model maar met alle nodige basisfuncties. De reviews ware heel positief. Hij is redelijk makkelijk verplaatsbaar en in enige mate inklapbaar. Als loopmachine perfect en ook nog scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Doet precies wat hij doen moet.
  • Gemakkelijk naar wens in te stellen.
  • Duidelijke display.

Minpunten

  • In elkaar zetten vraagt nodige aandacht.
  • Zelf ontdekken aansluiting kabeltjes.
  • Handleiding ietwat te summier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Focus fitness Jet 2 loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat ik nog eens een beoordeling schrijf over een fitnessapparaat! Ik ben nou niet echt het type dat dagelijks door het dorp rent. Ik heb last van aangezichtspijn, kan slecht tegen temperatuurverandering. Ik ben 61 jaar en het is wel nodig dat ik voldoende beweeg. Oplossing: deze loopband. Ik gebruik hem met plezier elke dag, tv voor me en zo vliegt de tijd om. Helaas ben ik deze week buiten! gevallen, knieband gescheurd. Moet genezen met rust en daarna kan ik dus weer voorzichtig proberen op de loopband. Hij is gemakkelijk in gebruik. Nadeel is dat je hem handmatig op helling moet zetten, maar zover ben ik voorlopig niet.

Pluspunten

  • Goed leesbaar display
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Handmatig op helling zetten
  • Ff zoeken naar goed programma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 21-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Het is een echt aanrader! Goede programma`s, gemakkelijk in gebruik, geluid van de loopband kan iets beter. Is ook gemakkelijk te verplaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
De loopband is precies wat ik ervan verwacht hij heeft een fijne breedte en lengte van de band
Misschien wat minder geschikt voor iemand die er echt op wil hardlopen maar een pittig wandeltempo gaat prima

Pluspunten

  • Fijne afmeting van de loopband
  • Kan opgeklapt worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Dijk 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede snelheids instelling op

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

9,0
Mijn vrouw en ik zelf gebruiken de band om te revalideren zij voor een nieuwe knie en ik voor een nieuwe heup,zijn beide zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijke te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WB 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
Fijne loopband. Geeft ook hartslag weer. Heb er al een aantal keren op gelopen en hij doet precies wat hij moet doen. Erg prettig.
Er zitten alleen nog steeds geen goede handleidingen bij. Het in elkaar zetten is even uitzoeken (vooral de goede volgorde en welke schroef precies waar moet). Maar het is niet superingewikkeld, dus je komt er wel uit. En ook voor het gebruik zelf is de handleiding wel erg kort. Waarschijnlijk moet er ook iets kunnen met trainingsschema's, maar dat moet ik nog even uitvinden.

Pluspunten

  • Fijne loopband
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Handleidingen zijn heel erg kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ROB 17-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sport gewoon beter, loopt geluidloos & al met al GOED.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2

Algemene score

8,0
Ik heb ( had ) etalage benen zo goed als genezen, wel DOORZETTEN , hoef niet meer naar de fysio ( 2 x per week op vasten tijden )

Pluspunten

  • Mobiel
  • Geruisloos
  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Smeren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews