Focus Fitness Jet 2 loopband - Reviews

Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
13 km/h

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RaHo 22-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goed, doet meer dan het beloofd!

Algemene score

10,0
De Focus Fitnes loopband is zeer scherp geprijst, robust en stabiel. Het digitale display is zeer gebruikersvriendelijk, de loopband kan eenvoudig worden aangepast naar de loopsnelheid die je op dat moment wenst. Draag bij aan een gezonde levenstijl, niet bewegen door slecht weer is geen excuus meer! Ik ben tevreden met mijn keuze.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Bediening
  • Robuust en stabiel

Minpunten

  • Handleiding montage mag duidelijker.
  • Handleiding gebruik mag duidelijker.
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G.Honcoop 07-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

groot scherm en voldoende loopvlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
waar de stekkers in deMonteren gaat goed maar mag beter uitgelegd worden (sommige stappen zijn vergeten in de handleiding). Voor de rest content qua prijs/kwaliteit! Levering was ook in orde.
Ik las bij andere reviews dat de gebruiksaanwijzing te wensen over liet, dat klopt ook (sommige stappen zijn vergeten in de handleiding). Zeker wat de programma's betreft kan iets duidelijke, wanneer je voor PO kiest zou je, je gewicht, leeftijd, KM, calorieën, in kunnen toetsen, ik heb het nog niet ontdekt hoe dit moet. Ook het montage gedeelte zou uitgebreider kunnen. Het deel handvatten moeten, is wel een gepuzzel op zich, eigenlijk iets te krap, zeker als de zwarte kappen er over heen moeten, zit je met de stekkers die voor het gat gaan zitten waar schroeven weer door moeten, dus dat is goed opletten en puzzelen. Het was ook niet helemaal duidelijk dat je de staanders eerst door de zwarte kappen moest halen. ( nu weten toekomstige kopers dit ook).
Ik las bij andere reviews dat men de loopband niet naar beneden krijgen, daar heb ik iets op gevonden. Je moet even met beide handen beide gedeelten (stangen) even in/boven elkaar schuiven en dan loopt het vanzelf.
Ik heb de loopband nu 2 maanden in gebruik en ben er zeer tevreden over, heb er al vele km’s op gelopen.
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lukas 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, makkelijk in gebruik en onderhoud, lijkt stevig. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Makkelijk gebruik
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luna L. 07-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu bijna 3 weken en hij is nog goed, bijna alles zoals verwacht. De handleiding die meekomt is zoals vaker wordt gezegd quasi nutteloos maar je komt er zelf wel achter na veel gepruts. De delen zijn moeilijk om in elkaar te steken maar dat kan ook aan mijn vakmanschap liggen.
Verder is hij perfect bruikbaar.
P.S. :
De spullen die gratis moesten meekomen werden niet geleverd. Maar ach..
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel 22-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik geen duizenden euro,s uit wilde geven voor een apparaat waarvan ik bij voorbaat niet weet of ik het wel intensief ga gebruiken. Hij kwam erg goed uit de test en hij is ook goed. Ik gebruik hem een keer per dag 20 minuten naar volle tevredenheid. Staan heel veel standen op, lopen, joggen, hardlopen.
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joke 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Loopband Focus Fitness Jet 2

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd [bijna 79] vind ik de loopband ideaal , tegenwoordig vind ik het eng om een wandeling alleen te lopen, en dit is een mooi alternatief. Straks als het winter is kan ik nu zonder probleem heerlijk een wandeling maken. Hier ben ik erg blij mee.

Pluspunten

  • redelijk makkelijk inelkaar te zetten, 2 personen
  • 3 x hellingshoek

Minpunten

  • een vrij korte kabel naar het stopkontact
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eline 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer handig in gebruik, niet 100% stevig wanneer hij in de hogere standen gaat, dan gaat de loopband op en neer.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Acurate hartslagmeter

Minpunten

  • Niet 100% stevig
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolke 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We gebruiken de loopbaand nu 2 weken en hij voldoet volledig aan onze verwachtingen.
De loopband is relatief eenvoudig in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • Robuust

Minpunten

  • Montage schema kan beter
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisan 27-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, slechte handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handige loopband voor een goede prijs. De standen van de loopband zijn erg uitgebreid alleen de handleiding hadden ze veel uitgebreider mogen maken. Een erg onduidelijk handleiding waardoor mijn loopband nog maar half in elkaar zit en waardoor ik veel schroefjes over houd.

Pluspunten

  • Veel standen
  • Breed genoeg

Minpunten

  • De handleiding
  • Lastig in elkaar te zetten door de handleiding
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hilda westrik 21-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
bevalt uitstekend alleen zijn ze lastig in te klappen. Geeft duidelijk de afstand, calorieverbruik en hartslag aan. Beveel het iedereen aan ook voor de oudere mensen. Geweldig product.

Pluspunten

  • overzichtelijk in gebruik

Minpunten

  • moeilijk inklapbaar
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

derekm 16-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

makelijk montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat.Omdat ik COPD heb kan ik buiten geen lange wandelingen maken.Nu kan ik dat wel maar binnenhuis.
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 13-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoende opties voor thuis training

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze gekozen omdat het product goed aangeschreven stond. Hij voldoet aan mijn verwachtingen. Het is een compact apparaat en makkelijk in de bediening. Mijn collega heeft op mijn aanraden er ook 1 gekocht en is ook zeer tevreden. Een andere bekende heeft roeiapparaat gekocht na mijn tip naar deze site.

Pluspunten

  • Goed apparaat
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Levoyannis 06-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met deze aankoop omdat hij gemakkelijk in gebruik is alsook kinderspel was bij het monteren! Staat id living dus serietje of filmpje kijken en ik wandel met glans 1uurtje rond! Zeker nu het zo koud buiten is! Zonder veel blabla......een echte aanrader!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Handig op te bergen
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R meijer 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel wat loopbanden tegen gekomen op de computer ,ik heb voor deze gekozen heel stabiel ,overzichtelijk en een redelijke prijs

Pluspunten

  • Opklapbaar
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Gert 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine maar onduidelijke montagehandleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima eenvoudig te bedienen loopband. Montagehandleiding is op onderdelen onvolledig en onduidelijk.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs/kwaliteit
  • redelijk stille machine
  • handleiding in NL en ENG

Minpunten

  • foto's handleiding onduidelijk
  • puzzelen waar welke schroef gebruik moet worden
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RTV 14-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne hometrainer, prima voor recreatief gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Focus Fitness Jet 2 Loopband aangeschaft om binnenshuis te kunnen lopen, zonder van verkeer en weersomstandigheden afhankelijk te zijn. De loopband heeft een voldoende groot loopvlak. De beveiliging is goed en werk zeer effectief. Het versnellen of vertragen van de band gaat geleidelijk, dus voldoende tijd om eventueel te corrigeren.
Minpunt (maar dat ligt niet aan de loopband) is dat bij de handleiding de voor-ingestelde programma´s niet aangeeft wat de intervalsnelheden zijn. Dat is dus een verrassing. En het is handig om de tijd te nemen om alle programma´s een keer te doorlopen en alles te noteren.
Ander minpunt is dat de vloer wel goed geïsoleerd moet zijn. Zeker bij de hardloop snelheden (boven 6 km/uur) wordt het (voor eventuele onderburen) wat gehoriger. Het klinkt dan een beetje of een wasmachine aan staat. Ik heb dat opgelost door speeltuin tegels onder de loopband te leggen.
Al met al ben ik dik tevreden over de aanschaf.

Pluspunten

  • ruim loopvlak
  • groot display
  • energieverbruik
  • snelheid ook via de handvatten aan te passen

Minpunten

  • boven 6 km/u wat gehoriger
  • inhoud vooringestelde programma´s onbekend
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toni 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleinere formaat loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie formaat stevige loopband voor dagelijks (loop) gebruik.
Goede prijs kwaliteit verhouding en correct en zeer snelle levering door Betersport.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijk inklapbaar

Minpunten

  • niet eenvoudig eind montage
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KITTY 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

loopband

Algemene score

8,0
Gekocht om met slecht weer, gladheid toch te kunnen rennen.
Is even wennen om met losse handen tempo en evenwicht te houden. Ik wilde op de band lopen zoals buiten.
Je transpireert meer omdat de wind afwezig is.
Oefenen en er anders mee om gaan als met buiten rennen!
In elkaar zetten was een crime!!!!!! Een betere gebruiksaanwijzing voor montage zou wel heeeel er aan te bevelen zijn.
Programma instellen is ook niet erg duidelijk in de gebruiksaanwijzing.
Hellingshoek had meer mogen zijn. Eén pal om te blokkeren was weg! Gat doorgeboord en Ik gebruik nu een splitpen en dat werkt goed.
Al met al bevalt hij steeds beter naar mate ik de loopband gebruik!

Pluspunten

  • gebruiksgemak, je kunt meteen aan de slag.
  • veilig

Minpunten

  • montage
  • hellingshoek valt tegen
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben 24-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote zware doos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Loopband werd geleverd in een grote doos,advies laat ze op de juiste plek afleveren in huis.
De band was keurig verpakt maarde gebruiksaanwijzing voor het in elkaar zetten van de volledige band kost veel inventiviteit en geduld.is absoluut niet compleet en zeer onduidelijk.De band loopt prima ondanks dat er verschillende schroeven over zijn. Ondanks dat is de kwaliteit-prijs verhouding goed.

Pluspunten

  • band loopt goed
  • weinig geluid
  • goede duidelijke display
  • makkelijk op te bergen

Minpunten

  • zeer onduideljke gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een loopband om wat te kunnen bewegen in huis. Omdat ik hem niet heel intensief zou gaan gebruiken, was mijn budget ervoor ook niet zo hoog. Ik kwam al snel op deze fitness focus jet 2. Prijstechnisch is hij zeer aantrekkelijk, een van de goedkoopste die ik kon vinden. Recensies waren goed, al is dat natuurlijk afwachten tot je hem in huis hebt. Ik had zeer hoge verwachtingen hierdoor, en niets is minder waar! Stabiel, makkelijk in gebruik, weinig geluid, al met al zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Stevig/stabiel
  • Weinig geluid tijdens lopen

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: Focus Fitness Jet 2 loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews